Η καλύτερη κεφαλή ΜΜ κατω των 500 ευρώ

Πολύ 'ψαγμένη' κεφαλή περίπου στα 800+.
Δεν είχα ακούσει πριν κεφαλή ,παρά μόνο στα όρθια..μ άρεσε πολύ.

Νude Shibata που λόγω της φοβερής ανάλυσης που λένε στον τύπο,αξίζει κάποιος να ακούσει.
Roxsan Corus 2

Mobile Fidelity

Ρεαλιστική τιμολογημένη και καλή η τοποθέτηση της ακίδας για αποφυγή ατυχήματος.

Όσο θυμάμαι από Εκθέσεις για τον ήχο της Black, (το τονίζω )
η πιο κάτω ήταν ανώτερη σε direct drive όσο μου επέτρεψε ο λίγος χρόνος.

Jico SAS Seto hori

Νude Shibata που λόγω της φοβερής ανάλυσης που λένε στον τύπο,αξίζει κάποιος να ακούσει.
Roxsan Corus 2

Αυτή είναι μια rebranded audio technica VM 750SH, γιατί να την ακριβοπληρώσει?

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC
Τη συγκεκριμένη την κοιτούσα κι εγώ κι έλεγα τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει.

Υπάρχει κόντρα συγκριτική μεταξύ όλων,δεν ξέρω με ποια κριτήρια,όταν τα μεταφράζω ,τα βάζω...
Το θέμα πάντως λέγεται Upgrade the turntable.
Συμμετοχή είχε η Rega Exact η Οrtohon Concord και η Goldring 1042.
Οι τιμές έχουν ανέβει,δεν ξέρω πόσο θ ανέβουν ακόμα,αφού κάποια μαγαζιά ήταν μεγάλα και είχαν στοκ..
Αν πάλι βγαίνω εκτός θέματος, ξέρετε..

Υπάρχει κόντρα συγκριτική μεταξύ όλων,δεν ξέρω με ποια κριτήρια,όταν τα μεταφράζω ,τα βάζω...
Το θέμα πάντως λέγεται Upgrade the turntable.
Συμμετοχή είχε η Rega Exact η Οrtohon Concord και η Goldring 1042.
Οι τιμές έχουν ανέβει,δεν ξέρω πόσο θ ανέβουν ακόμα,αφού κάποια μαγαζιά ήταν μεγάλα και είχαν στοκ..
Αν πάλι βγαίνω εκτός θέματος, ξέρετε..
Βάλε και κάνα λινκ να διαβάσει ο λαος

Τελικα το παράκανα.
Παραγγειλα μια PHILIPS GP500 MK II που βρήκα στο ebay πολυ φτηνα και βελονα
Φιλος το Σ/Κ που διαβαζει χρόνια τωρα το forum (αλλα δεν λεει να γραφτεί ποτε) μου εκανε ανταλλαγη την Goldenote Vasari Gold με λαπτοπ που μου περισσευε.
Εχω μαζεψει και για την Audio Τechnica
Με βλέπω να φτιαχνω και ιδια μικρα ξυλινα κουτακια με πλεξιγκλας καπάκι για να τις βαζω να τις βλέπω.

• Like
Reactions: AUDIOLYTIC
Με βλέπω να φτιαχνω και ιδια μικρα ξυλινα κουτακια με πλεξιγκλας καπάκι για να τις βαζω να τις βλέπω.
Ετσι ειναι........ το μικροβιο κτυπα ποικιλοτροπως ............... :LOL::LOL::LOL:

• Haha
Reactions: vlad66
Τελικα το παράκανα.
Παραγγειλα μια PHILIPS GP500 MK II που βρήκα στο ebay πολυ φτηνα και βελονα
Φιλος το Σ/Κ που διαβαζει χρόνια τωρα το forum (αλλα δεν λεει να γραφτεί ποτε) μου εκανε ανταλλαγη την Goldenote Vasari Gold με λαπτοπ που μου περισσευε.
Εχω μαζεψει και για την Audio Τechnica
ένα τέτοιο πάρε μιας και πήρες φόρα.... :LOL:

αυτό βέβαια είναι universal, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει το μέλλον.....

ένα τέτοιο πάρε μιας και πήρες φόρα.... :LOL:

αυτό βέβαια είναι universal, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει το μέλλον.....
Πολυ καλό αλλα δεν εχω headshell στο βραχίονα και δεν προβλεπεται (αμεσα τουλάχιστον) να αλλαξει αυτό