Εγω περιμενω ακομα τη δικη σου γνωμη πανω στο συγκεκριμενο ερωτημα που εθεσα για τη συγκεκριμενη ταινια.
Γενικοτητες, "ναι μεν αλλά" και πολιτικαντικες απαντησεις δε δεχομεθα...
...
σου άρεσε το Dunkirk?
...
οταν την δω θα σου πώ.
αλλα αν "συγκρίνεις" ενα έργο του 1952 με ενα του 2017 δεν θα συννενοηθούμε ποτέ.
...
Αν δεν το πιστευα, προς τι η ολη κουβεντα?
Δεν το ειδα, ουτε και προκειται να το κανω.
Δεν το λεω υποτιμητικα για την ταινια αλλα δεν με ενδιαφερει καθολου.
γιατί δεν σε ενδιαφέρει;
![]()
Αν δεν το πιστευα, προς τι η ολη κουβεντα?
ακόμα και στον τρόπο που θέλουμε να παρακολουθούμε μια ταινία συμφωνούμε με τον Paul.
σε ενα σημείο λέει για μια ταινία οπου την έβλεπε στην tv και την σταμάτησε επειδή του άρεσε.. απομάκρυνε κάθε visual distractions γύρω απο την οθόνη που θα τον ενοχλούσαν στην προβολή.. δεν θυμάμαι ακριβως τι λεει, αλλα κάτι τέτοιο..
http://avclub.gr/forum/showthread.p...υ-2017?p=1058020821&viewfull=1#post1058020821
Το προβολι θα είναι Jvc.
Mηπως να περιμενεις να βγαλει η jvc 4k πραγματικο,μιας και δεν τους αλλαζεις σαν τα πουκαμισα?
η εαν δεν κρατιεσαι προσωρινα να παρεις εναν BENQ W1700 με ψευτο4κ,να δεις και λιγο φως?
εγω οδευω προς benq W2000+ ειναι πολλα τα +500 για την τσεπη μου..
:sheep:Ε Ξ Ω ..να πατε να συζητησετε στη αυλη σας για τα προβολια
αφου δεν ειδατε μια καλή ταινια μην μου χαλατε το νημα
:motz:
Ε Ξ Ω ..να πατε να συζητησετε στη αυλη σας για τα προβολια
αφου δεν ειδατε μια καλή ταινια μην μου χαλατε το νημα
:motz:
Δουνκερκη :award:
Τελικά είδα χτες το Blade Runner 2049. Είχε πολύ καιρό να με καθηλώσει τόσο μια ταινία. Δε σηκώθηκα ούτε για να πάω στην κουζίνα για να βάλω κρασί. Η δύναμη των εικόνων ήταν πραγματικά συγκλονιστική. Μια ταινία τέλεια από κάθε άποψη.
Πλέον δυσκολεύομαι πολύ να διαλέξω την καλύτερη ταινία του 2017. Είμαι σε δίλημμα: Blade Runner 2049 ή I, Daniel Blake; Δε μπορώ να αποφασίσω...
Το Βlade Runner ειναι τοπ και στη δικη μου λιστα. Ο Λοουτς επισης πολυ ψηλα!Τελικά είδα χτες το Blade Runner 2049. Είχε πολύ καιρό να με καθηλώσει τόσο μια ταινία. Δε σηκώθηκα ούτε για να πάω στην κουζίνα για να βάλω κρασί. Η δύναμη των εικόνων ήταν πραγματικά συγκλονιστική. Μια ταινία τέλεια από κάθε άποψη. Πλέον δυσκολεύομαι πολύ να διαλέξω την καλύτερη ταινία του 2017. Είμαι σε τρίλλημα: Δουνκέρκη, Blade Runner 2049 ή I, Daniel Blake; Δε μπορώ να αποφασίσω...
Και τα δύο είναι πολύ καλές επιλογές.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.