Η κατάσταση στο MEGA

Απάντηση: Η κατάσταση στο Mega

Η μη καταβολή αποζημιώσεων οπως και δεδουλευμένων είναι ποινικό αδίκημα.
Σε αυτά υποτίθεται πως επεμβαίνει η δικαιοσύνη η αν δεν επεμβαίνει καλείται με τους γνωστούς τρόπους.
Εφοσον υποτίθεται πως εχουμε ανεξάρτητους θεσμούς η όποια εμπλοκή της κυβέρνησης εκτός από παράτυπη είναι και αχρείαστη

Re: Η κατάσταση στο Mega

Εχουν γίνει ενέργειες δικαστικές, αλλά κι αυτοί λένε ότι είναι ελλειπες το νομοθετικο υπόβαθρο.

Σαφώς και χρειάζεται κυβερνητική παρέμβαση, με κάποια ΚΥΑ.

Ακόμα και το πολυνομοσχέδιο που κατατίθεται τωρα, δεν μας παρέχει κάποια λύση....

Έχουμε κάνει και τριμερείς συναντήσεις , μεταξύ κυβέρνησης, οργανώσεων και τραπεζών και ποτε δε βγήκε απόφαση...

Τα πράγματα με το Μέγκα είναι απίστευτα περίπλοκα, γιατί είναι και το μόνο κανάλι που έχει μετόχους και όχι ιδιοκτήτες.
Είναι το μοναδικό που είναι στο χρηματιστήριο.

Πρακτικά οι μέτοχοι δεν έχουν δεσμεύσεις απέναντι στους εργαζόμενους!

Οι τράπεζες λένε ότι δεν καλύπτονται νομικά , για ν αποδεσμεύσουν μέρος των εσόδων, και η κυβέρνηση νιπτει τας χείρας της...

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Last edited:

Αλήθεια, με το σαββίδη τι είχε γίνει;Να ένα άρθρο που θα πρέπει να βάζει προβληματισμούς:

''Κοίτα τελικά που το Mega δεν το κλείνει ο Τσίπρας αλλά ο Μητσοτάκης''

http://www.efsyn.gr/arthro/koita-telika-poy-mega-den-kleinei-o-tsipras-alla-o-mitsotakis

Πριν λίγο ο κολυδάς είπε ότι 19:50 θα βγει δελτίο.

Ο Σαββίδης έχει αποχωρίσει... Πούλησε τις μετοχές του σε άλλον Ρώσο, πιθανόν βαλτό από τον ίδιο.
Ήθελε αποκλειστικά δικό του κανάλι ,και το πήρε, το Ε.

Και ο Μαρινάκης θέλει δικό του, το απέδειξε πέρσυ με τις άδειες, αλλά δεν του το δίνει ο Βαρδινογιάννης

Όπου λαλούν πολλοί κοκκοροι,αργεί να ξημερώσει.

Την Τριτη κανονίστηκε συναντηση Μαρινακη με τους εργαζομενους + συνδικαλιστικές ενώσεις. Κάνει κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ γιατί Νο1 στο Mega ήταν ο Γ. Βαρδινογιάννης. Ισως αυτο να σημαίνει ότι εχουμε οικειοθελή αποχώρηση Βαρδινογιάννη από το πλάνο (?) σε βάση μιας νέας εταιρείας με μόνο ιδιοκτήτη τον Βαγγέλη. Θα δουμε την Τρίτη.

η συνατηση δεν κλειστηκε απ αυτον, αλλα απο εμας (τους εργαζομενους).

Κι αυτο εγινε μετα απο παραίνεση του ιδιου του Βαρδινογιαννη, οταν μας ειπε οτι δεν προκειται να αναλαβει μονος του καμια πρωτοβουλια.

Δε νομιζω οτι θα γινει κατι, αν και το ευχομαι ολοψυχα.
Ο Μαρινακης θελει αποικλειστικοτητα στο καναλι, κατι που φυσικα δεν θελει με τιποτα ο Βαρδινογιαννης.

Ειναι MEGAλο οπλο το καναλι , για να το παραδωσει στα χερια αντιπαλου... προτιμαει να το παρει μαζι του!:slapface:

Last edited:

ειναι δυσκολη η θεση μας.... απο τη μια πρεπει να τους ξεμπροστιασεις, κι απο την αλλη θα πρεπει να πας να τους ζητησεις "ελεημοσύνη" !

Δεν γινονται αυτα ευκολα!
φυσικα, ο Μαρινακης δεν ειναι υπολογος για κατι τωρα, αλλοι τα εκαναν μανταρα πριν.

Ιδιάζουσα περίπτωση το Μega. Θα θελα ένα κανάλι να λέει απλές ειδήσεις χωρίς κομματικές κατευθύνσεις και χωρίς στις ειδήσεις των ατυχημάτων και δυστυχημάτων να βάζει μουσική λες και κάνει υπερπαραγωγή ταινίας τρόμου. Πράγμα που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Οι εργαζόμενοι αν λειτουργήσει θα φτιάχνουν ένα δελτίο να γλύφουν τον Μαρινάκη τον Βαρδινογιάννη και κάθε Βαρδινογιάννη. Αν παραμείνει πάλι θεματικό με τις παλιές ή και νέες σειρές ζήτημα να χρειάζεται 20 άτομα να κάνουν τις βάρδιες και να μετακομίσει και σε ένα διαμερισματάκι.

Σαν να μου ζητάνε να υποστηρίξω να λειτουργήσει ένα πράγμα που ξέρω από την αρχή ότι κάθε πράγμα που θα βλέπω στις ειδήσεις είναι μεροληπτικό και κατευθυνόμενο. Χρειάζεται άλλο ένα τέτοιο ακόμα η Ελλάδα;

Σαν να μου ζητάνε να υποστηρίξω ένα εργοστάσιο ναρκωτικών (επέλεξα πολύ προσεκτικά την λέξη ναρκωτικά) για να μη μείνουν άνεργοι οι εργάτες. Εμένα με ενδιαφέρει τι θα παράγουν. Και φοβάμαι ότι αυτό που θα παράγουν είναι βρώμικο ακόμα και να μη το θέλουν. Μιλώ για τους απλούς εργαζόμενους και όχι αυτούς που είχαν συμφέροντα από τις κατευθυνόμενες ειδήσεις.

Ναι ρε συ Γιάννη αλλα εδω λεμε ότι πάπαλα τέλος Φλεβάρη. κλεινει το κανάλι... Δεν ειναι ώρα για εγωισμους! Αφου εκανε την παραίνεση ο ίδιος ο Τζίγγερ ας αναλάβει και την πρωτοβουλία για την αποχώρηση τη δική του και την αποκλειστικότητα του άλλου σε ένα αναγεννημένο Mega. Ο Βαρδινογιάννης άλλωστε έχει κανάλι. Οι τράπεζες το πλάνο το έχουν, κάποιον να αναλάβει να βγει μπροστα θέλουν.

Λέει ένα μέλος πάνω το Mega είναι "όπλο" για τον Μαρινάκη και κάθε "Μαρινάκη". Τι συμφέρον έχει ο θεατής να δει τα "όπλα" του Αλαφούζου, του Κοντομηνά, του Τσίπρα και πάει λέγοντας αφου υποδειλώνεται εξαρχής ότι οι ειδήσεις τους θα είναι κατευθυνόμενες;

σου ειπα εγω να δεις κατι απ ολα αυτα?

Εγω που δουλευω 25 χρονια στο MEGA και δεν ειδα ποτε ειδησεις απο κανενα καναλι, γιατι ξερω πως δουλευουν εκ των εσω.

Αλλωτσε , οπως ειπα, δεν ειχα ποτε και καμια αναμιξη...τεχνικος ειμαι , οχι δημοσιογραφος.

Εγω που δουλευω 25 χρονια στο MEGA και δεν ειδα ποτε ειδησεις απο κανενα καναλι, γιατι ξερω πως δουλευουν εκ των εσω.

Αλλωτσε , οπως ειπα, δεν ειχα ποτε και καμια αναμιξη...τεχνικος ειμαι , οχι δημοσιογραφος.

Έσυ είσαι από αυτούς που δεν φταίνε για την προπαγάνδα, αλλά τα ακούνε ...μακάρι να βρείτε δουλειά, πχ στο νέο κανάλι που ανοίγει..

Το κάνω εδώ και καιρό , αλλά η αγορά είναι πεθαμένη.....

Το θέμα του Μέγκα είναι πολύπλοκο και προφανώς κρύβονται και πολλά πολιτικά παιχνίδια από πίσω.

Δύσκολο να τα εξηγήσεις σε ένα φόρουμ αυτά.

Για εξήγησε γιατί δεν βλέπεις ειδήσεις;

send from my nexus 5 using Tapatalk

http://www.insider.gr/epiheiriseis/49972/savvidis-eimai-etoimos-na-analavo-ta-hrei-toy-mega

Για δείτε τι έλεγε ο σαββίδης 1 μέρα πριν την πτώχευση του ΕΘΝΟΥΣ, όταν αγόρασε το 20% των μετοχών...μετά βέβαια μπήκε ο πρόεδρος.Δεν ξέρω αν ήταν βαλτός από το συριζα(ο σαββιδης) αλλά το κανάλι θα δούλευε τώρα, αν δεν είχε μπει ο μαρινάκης με εντολή της νδ , μιας και είναι κουμπάρος της ντορας.

Ένα κανάλι δεν είναι μόνο οι ειδήσεις.
Είναι πολλά περισσότερα πράγματα.
Αν δεν αρέσουν ή δεν εμπιστεύεται τις ειδήσεις μπορεί να τις βλέπει από αλλού.
Πάντα έχει κανείς την επιλογή.
Το ίδιο δεν κάνει εξάλλου όταν δεν του αρέσει η ταινία σε ένα κανάλι και βλέπει άλλη ταινία σε άλλο?
Το θέμα των ειδήσεων εξάλλου είναι πολύ μεγάλο και υπερβαίνει το Mega και το κάθε Mega.
Ξέρεται κάποιοι ειδησεογραφική πηγή για την οποία είστε 100% σίγουροι για την αντικειμενικότητα της?

Ο ιδεαλισμός καλός είναι σαν οδηγός αλλά όχι όταν ξεπερνάει ζωές ανθρώπων.

Εύχομαι το καλύτερο για τους εργαζόμενους εκεί.

Απάντηση: Η κατάσταση στο Mega

Παρακαλώ για σεβασμό στους κανόνες και τα άλλα μέλη.
Έπρεπε να αφαιρεθούν κάποια μηνύματα και θα ήθελα να σταματήσει αυτό.
Το θέμα είναι διαθέσιμο για ενημέρωση, όχι για μάχες, προσβολές και πολιτικές κουβέντες.