Η κατάσταση στο MEGA

Απάντηση: Η κατάσταση στο Mega

Η ΕΡΤ 1 και 3 έχουν κάρτα και λέει απεργούμε για τους συναδέλφους του μεγα.Οι άλλοι...

Για το Μεγκα που φωναζε και ελεγε καλα εκαναν και εκλεισαν την ΕΡΤ μην το ξεχναμε αυτο και ειδικα οι υπαλληλοι του Μεγκα.

Re: Η κατάσταση στο Mega

Αναλυτικά το κείμενο του Ιγνατίου:

Εντάξει… Τα κατάφεραν οι μέτοχοι του MEGA, παλιοί και νέοι, να το κλείσουν το Μεγάλο Κανάλι, αν και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχουν επιλογές για να υπάρξει συνέχεια.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και η εταιρεία Elenovo, στην οποία «πούλησε» ο κ. Ιβάν Σαββίδης τις μετοχές του, να επιτρέψουν στο δοτό διοικητικό συμβούλιο της μητρικής εταιρείας ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ να υποβάλουν έφεση εναντίον της απόφασης του ΕΣΡ να κλείσει το κανάλι μετά την άρνηση των μετόχων να καταθέσουν αίτηση για άδεια. Θα δώσουν εντολή στον κ. Μήτραινα και τους υπόλοιπους «μάγκες» του Δ.Σ. για να κατατεθεί έφεση;

Δεν το γνωρίζω. Αλλά βλέποντας τη συμπεριφορά των μετόχων όλο το προηγούμενο διάστημα, τείνω να αποδεχθώ τις πληροφορίες που διακινούνται ότι θα κλείσουν το διακόπτη, κηρύσσοντας στάση πληρωμών. Θα το γνωρίζουμε το πρωί. Ελπίζω να μην το κάνουν.

Διότι θα δείξουν σε όλο τον κόσμο, πως ο στόχος των ιδιοκτητών ήταν να το κλείσουν. Τολμώ να γράψω ότι αν βρίσκονταν στο τιμόνι των επιχειρήσεων των μετόχων, ο κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης και ο κ. Γιώργος Μπόμπολας, η τύχη του MEGA θα ήταν διαφορετική. Οι απόγονοι δεν το αγάπησαν το κανάλι, που έφερε πολλά κέρδη για τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Αυτή είναι η αλήθεια. Πιστεύω επίσης ότι αν επέτρεπαν στον πρόεδρο του Ολυμπιακού ή στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, θα το είχαν ήδη ανοίξει. Και ο κ. Μαρινάκης, και ο κ. Σαββίδης το ήθελαν και ήταν διατεθειμένοι να αναλάβουν το βάρος. Περί αυτού δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία. Δεν τους άφησαν.

Άρα ο καθένας δικαιούται να καταλήξει σε όποια συμπεράσματα επιθυμεί. Όλα είναι σωστά…

Εάν το δοτό Δ.Σ. δεν καταθέσει έφεση, το Μεγάλο Κανάλι θα σβήσει μέσα σε ολίγες μέρες. Μέχρι τότε, όλοι οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Αν αποτύχουμε το μέλλον είναι αβέβαιο. Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι εργοδοτούνται εδώ και καιρό.

Μείναμε λίγοι που δεν έχουμε δουλειές. Θα βρούμε. Το μέγα θέμα είναι οι ανώνυμοι εργαζόμενοι του Μεγάλου Καναλιού. Η αγωνία μας είναι μόνο γι’ αυτούς, όχι για τους δημοσιογράφους, η πλειοψηφία των οποίων δεν ήρθαν καν χθες έξω από το ΕΣΡ. Δεν κάνω κριτική. Προς Θεού. Πρέπει να βγάλουν το ψωμί τους, έχουν οικογένειες να ταϊσουν. Αλλά χθες έπρεπε να είναι όλοι μαζί μας.

Εάν τελικά οι ιδιοκτήτες ολοκληρώσουν το σχέδιο του κλεισίματος του Μεγάλου Καναλιού, πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη για να πάρουν οι συνάδελφοί μας, που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, τα δεδουλευμένα τους. Ζητούμε τη βοήθεια του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, των υπουργών του, όσων πολιτικών αρχηγών ξημεροβραδιάζονταν στα στασίδια του Mega, όλων των πολιτικών που βοηθήθηκαν από το Μεγάλο Κανάλι.

Ζητούμε πρωτίστως από τους συναδέλφους μας, που έγιναν πολιτικοί χάρις στο MEGA, να βοηθήσουν για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Διότι από την πλευρά των μετόχων δεν βλέπω φως. Θα μπορούσα να πω πολλά για τους μετόχους, πρώην και νυν. Αλλά θα φυλάξω την οργή μου για αργότερα. Ξέρετε κάτι; Στην καριέρα μου έχω περάσει από χίλια κύματα και δέχομαι τα πάντα. Την ανανδρία είναι που απορρίπτω. Αφού δεν το θέλατε γαμώτο μου, γιατί δεν αφήσατε τόσους άλλους που το αγαπούσαν και ήθελαν να το επαναλειτουργήσουν. Αυτό το ερώτημα με βασανίζει και θέλω απάντηση.

Και θα την ζητώ μέχρι να την πάρω. Θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο: Μα δεν την ξέρεις; Πως δεν την γνωρίζω; Έζησα το δράμα από μέσα. Κάποια στιγμή ήμουν και στους «πρωταγωνιστές» επειδή ο στόχος ήταν να σωθούν οι θέσεις εργασίας και οι δουλειές των συναδέλφων μας. Δεν τα καταφέραμε.

Αλλά είμαστε ήσυχοι ότι δώσαμε ένα πολύ όμορφο αγώνα για όλους μας.

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ: Ναι, μερικοί εκ των «επωνύμων» πόνεσαν ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Απολογήθηκα ήδη αν και είμαι ήσυχος με τη συνείδησή μου. Μας βρίσατε και καλά κάνατε. Αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων δεν έχει καμία, μα καμία ευθύνη… Αυτό να μην το ξεχάσετε ποτέ. Τα μεγάλα θύματα είναι αυτοί.

Re: Απάντηση: Η κατάσταση στο Mega

Ποστ 401...... Για το Μεγκα που φωναζε και ελεγε καλα εκαναν και εκλεισαν την ΕΡΤ μην το ξεχναμε αυτο και ειδικα οι υπαλληλοι του Μεγκα

1000+ απο εμενα.

ΠΟΕΣΥ: Καταγγελία για τον τηλεοπτικό σταθμό STAR

Το STAR έσπασε ακόμη κι αυτή τη 4ωρη στάση εργασίας που έγινε για το MEGA.
Μάλλον οι προθέσεις της οικογένειας Βαρδινογιάννη για το MEGA είναι πλέον ξεκάθαρες.

http://www.typologies.gr/poesy-katangelia-gia-ton-tileoptiko-stathmo-star/

Εδω κ τουλάχιστον 1 χρόνο όσες φορες έτυχε να κανω ζαπ στο μεγκα παρατηρώ προβλημα στην φωτεινοτητα της εκπομπής του καναλιου,αρκετά σκοτεινή κ επίσης καθετες γραμμές σαν νερα.φυσικα σε κανένα αλλο κανάλι δεν συμβαίνει κατι παρόμοιο.σε εσάς δεν συμβαίνει;
Εν τέλει μήπως η digea εχει υποβιβάσει την ποιοτητα εκπομπής εδώ κ πολυ καιρό;

Για το Μεγκα που φωναζε και ελεγε καλα εκαναν και εκλεισαν την ΕΡΤ μην το ξεχναμε αυτο και ειδικα οι υπαλληλοι του Μεγκα.
Ποιοι ελεγαν;
Οι τεχνικοι, οι μοντερ; Ποιοι ακριβως ελεγαν τετοια πραγματα;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η κατάσταση στο Mega

Ποιοι ελεγαν;
Οι τεχνικοι, οι μοντερ; Ποιοι ακριβως ελεγαν τετοια πραγματα;

Οι μεγαλοδημοσιογράφοι-σχολιαστές(τρεμη-πρεντεντερης-τσιμας κλπ).Δυστυχώς η σελίδα του μεγα είναι πεσμένη και δεν μπορείς να δεις τα βιντεο πια
http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=27377&subid=2&pubid=31403904

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η κατάσταση στο Mega

Οι μεγαλοδημοσιογράφοι-σχολιαστές(τρεμη-πρεντεντερης-τσιμας κλπ).Δυστυχώς η σελίδα του μεγα είναι πεσμένη και δεν μπορείς να δεις τα βιντεο πια
http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=27377&subid=2&pubid=31403904
Οσοι δηλαδη πηδηξαν πρωτοι απο το καραβι.
Λιγος σεβασμος ομως στους εργαζομενους δεν θα εβλαπτε, αυτοι το κρατησαν ορθιο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η κατάσταση στο Mega

Οσοι δηλαδη πηδηξαν πρωτοι απο το καραβι.
Λιγος σεβασμος ομως στους εργαζομενους δεν θα εβλαπτε, αυτοι το κρατησαν ορθιο.

Συμφωνώ 100%.Όπως και οι περισσότεροι εδώ μέσα.

Για αυτούς μόνο μας νοιάζει και για τον ιδρώτα τους που δεν έχει πληρωθεί.
Το Mega σαν Mega δεν υφίσταται εδώ και καιρό.

Απάντηση: Η κατάσταση στο Mega

Μα και εγω αυτο λεω σαν καναλι να παει στο διαολο αλλα οι αγνωστοι εργαζομενοι να βρουν τοι δικο τους και φυσικα δουλεια.
Αυτο ελεγα και για την ΕΡΤ, Επειδη καποιοι επαιρναν 4-5.000 και δεν ηξεραν που πεφτει η αγια Παρασκευη πρεπει να απολυθει αυτος που παιρνει 700-800 ευρω;

λευτερη και παλι δεν ειμαι συμφωνος σιγα μην επαιρναν μονο 700 ευρω το μηνα οι τεχνικοι και οι καμεραμαν και καποιοι αλλοι τα ροδινα χρονια του καναλιου ,οταν τοτε ενας απλος πωλητης επαιρνε 700 ευρω..ειπαμε οταν και τωρα ακομα υπαρχουν 1,3 εκατομυριο ανεργοι κανεις τους δεν μιλαγε (θα λεγανε μακρια απο εμας) ,γυρισανε οι εποχες ομως και αυτα τα αφεντικα υποστηριζανε τοτε,,τωρα ομως;;;;αυτα εχει ζωη...εγω ειπα εχουν ενα μεσο προβολης και το εκμεταλευονται και θελουν κυβερνητικη λυση,,γιατι;;;δεν καταλαβα;;;ολοι οι αλλοι ανεργοι απο επιχειρησεις βιοτεχνιες μαγαζια ολοι μ.......ς ειναι..και εγω δεν μπορω να πιστεψω οτι 18 μηνες απληρωτοι μπορουν και επιβιωνουν οικονομικα,,μην τρελαθουμε κιολας..ο νωων νοειτο..

λευτερη και παλι δεν ειμαι συμφωνος σιγα μην επαιρναν μονο 700 ευρω το μηνα οι τεχνικοι και οι καμεραμαν και καποιοι αλλοι τα ροδινα χρονια του καναλιου ,οταν τοτε ενας απλος πωλητης επαιρνε 700 ευρω..ειπαμε οταν και τωρα ακομα υπαρχουν 1,3 εκατομυριο ανεργοι κανεις τους δεν μιλαγε (θα λεγανε μακρια απο εμας) ,γυρισανε οι εποχες ομως και αυτα τα αφεντικα υποστηριζανε τοτε,,τωρα ομως;;;;αυτα εχει ζωη...εγω ειπα εχουν ενα μεσο προβολης και το εκμεταλευονται και θελουν κυβερνητικη λυση,,γιατι;;;δεν καταλαβα;;;ολοι οι αλλοι ανεργοι απο επιχειρησεις βιοτεχνιες μαγαζια ολοι μ.......ς ειναι..και εγω δεν μπορω να πιστεψω οτι 18 μηνες απληρωτοι μπορουν και επιβιωνουν οικονομικα,,μην τρελαθουμε κιολας..ο νωων νοειτο..

Τα δεδουλευμενα θα πρεπε να ειναι κατι το αυτονοητο κι οχι προιον κυβερνητικης παρεμβασης!
Εφοσον δεν ειναι αυτονοητο, δεν μπορω να καταλαβω που χαλιεσαι οταν ενας εργαζομενος το διεκδικει.
Τωρα το πως αντιλαμβανεσαι ο καθενας την επιβιωση, αυτο ειναι αλλο θεμα.
Το γεγονος ομως ειναι οτι μεσα σε αυτους τους 18 μηνες πεθανε κοσμος!

το 70% των συναδελφων μου επαιρνε μισθους μεχρι 1000 ευρω , μετα απο 25 χρονια δουλειας (στον ιδιο εργοδοτη)....

Επισης , δεν χαθηκαν μονο ζωες , πολλοι ειναι με πολυ σοβαρα θεματα υγειας, ψυχολογικα και σωματικα, πολλοι εχουν φυγει στο εξωτερικο.

Τα δεδουλευμενα μας ζηταμε, οχι ελεημοσυνη, ουτε να ξανα ανοιξει το MEGA.
Αυτο ειναι θεμα των μετοχων και δεν μπορουμε να το επηρεασουμε.

Υλικό από την ταινιοθήκη του Mega δηλώνει πως θα μεταδώσει ο ΑΝΤ1. Πρόκειται για παλαιότερα επεισόδια των β€œΔέκα Μικρών Μήτσων” τα οποία θα προβληθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο από τον τηλεοπτικό σταθμό του Αμαρουσίου. Ο Λάκης Λαζόπουλος ζήτησε από το Mega να αποκτήσει το υλικό της εκπομπής του για προσωπική χρήση, δηλώνοντας πως φοβάται πως θα χαθούν σε ενδεχόμενο εκκαθάρισης του καναλιού. Στη συνέχεια διαπραγματεύτηκε με το υλικό αυτό με τον ΑΝΤ1, ο οποίος και με δελτίο Τύπου ανακοίνωσε πως θα το δείξει, ξεκινώντας τη συνεργασία με τον δημιουργό.

http://www.typologies.gr/ypoklopi-programmatos-apo-tin-teniothiki-tou-mega/

(σ.σ. Δεν έχουν ούτε την υπομονη να περιμενουν να εκπλειστηριαστει η ταινιοθήκη.Ο Λαζοπουλος ζητησε τη σειρα για ..προσωπική χρηση και μετα στο καπάκι την παραχωρησε στον ΑΝΤ1 για να δείξει τα best of. Ο σκληρός κόσμος της τηλεόρασης.. Της πραγματικής ζωής δηλαδη)

νομίζω οτι οι 10 μικροί μητσοι ανήκουν στον Λαζόπουλο. Είχαν παιχτεί κάποια επεισόδια και στον Άλφα