Η κατηγορία κουτσαίνει.

19 June 2006
8,661
Μα είναι δυνατόν τόσο καιρό, τόσα θέματα, τόσες ώρες, τέτοια προσπάθεια, τόσες αναλύσεις, παρουσιάσεις και να είμαστε κουτσοί.
ΗΜΑΡΤΟΝ .
ΕΛΕΟΣ.
ΝΤΡΟΠΗ.

1121.jpg

Kαλά δεν έχουμε γράψει τίποτα για μια από τις πιο σπουδαίες μπάντες στο ροκ της δεκαετίας του 1990 και όχι μόνο;

1120.jpg

Ντρέπομαι που είμαι διαχειριστής και δεν τους έχω αναφέρει παρά ελάχιστα.
Μία από τις επιδραστικότερες μπάντες που έχω γνωρίσει.

605.jpg

Mαγικά sabbathικά riffs που σου ξεσηκώνουν τις πέτσες.

647.jpg

Συγκλονιστικά φωνητικά με τις πιο τραχιές χροιές ever. Εκφραστική, πορωτική, ανεπανάληπτη.

604.jpg

Οι παραγωγές τους είναι απίστευτες ,μεταδίδουν τη δύναμη και τον ηλεκτρισμό ολόκληρου οικοδομικού τετραγώνου. Ο ήχος στα ντραμς και κυρίως στα ταμπούρα πρέπει να διδάσκεται σε σχολές ηχοληψίας.

602.jpg

Όσοι τους έχουμε γνωρίσει αυτόματα γίναμε μουντζαχεντίν.
Επικοί όπως στο Black War ή τρυφεροί όπως στο Allison ή μεθυσμένοι ή προβοκάτορες, αποτελούν το απόκρυφο ευαγγέλιο του σκληρού ήχου.

1119.jpg

Kύριοι αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να μπει στη μαγεία των POTHEAD.

1839.jpg

2183.jpg

Μία μικρή αυθαίρετη συλλογή με τρομερές απουσίες. Έτσι μια τζούρα.

1. DOUBLE BLACK
2. THE UNGLY DUCKLING
3. FIRE
4. FUNKENBUS
5. NEVER WANT IT LIKE THAT
6. IDLE BELLINGHAM
7. BLACK WAR
8. MY RELIGION
9. BLUE NITROGEN
10.ALLISON
11.SOON

Θα μπορούσα να γράφω για μπλε αλκοόλ και τα σχετικά αλλά ο.κ.

Θα ήθελα πολύ να με ευχαριστήσω που έσωσα το κύρος και την αξιοπρέπεια της κατηγορίας.

Απίστευτο!!!
Δεν κουτσαίνουμε πια. ΘΑΥΜΑ.

Άστους ρε Τζιμ...
Ακούνε όλη μέρα ροκ και δεν προλαβαίνουνε:flipout:

Τα φωνητικά αυτού του ανθρώπου είναι στα 3 κορυφαία μου ever.
Bαριά, εμπλουτισμένα με τα στοιχεία εκείνα που παράγονται από χημικές ενώσεις αλκοόλ και τέφρας στα σωθικά και με μια παράξενα πρωτόγνωρη soulful αίσθηση.
Nαι, τα μισά κομάτια της λίστας του Μανωλάκου, είναι heavy soul.
Οι Pothead είναι ΕΘΙΣΜΟΣ.

Tι άλλο είναι... χμ... Α! Γερμανοί! Α! μη το ξεχάσω.. γράφουν στα δικά τους studio σε μια φάρμα κάπου στο Αννόβερο...
Kαι δεν είναι φρέσκιοι. Αρχές των nineties ξεκίνησαν, πολύ πριν ξεσπάσουν αι στονεριαί...

DOUBLE BLACK O YMNOΣ..
Μας χτυπάνε τα δεκάποντα μάλλον...

Last edited:
αμ που να προλάβουμε....

αμα δεν τους παινέψετε σεις που τους ξέρετε.....

Θα προτιμούσα κάτι πιό χειροπιαστό παρά μιά γραμμή ανα δίσκο.
Πχ αν είναι να διαλέξω ένα στα 10 ποιό?
Τα γούστα μου τα ξέρετε...

γιατί αν είναι να διαλέξω από τα εξώφυλλα (όπως λέει κι ο Ντοκ) δεν θα έπαιρνα κανένα.

Απάντηση: Re: Η κατηγορία κουτσαίνει.

γιατί αν είναι να διαλέξω από τα εξώφυλλα (όπως λέει κι ο Ντοκ) δεν θα έπαιρνα κανένα.

7η φωτό... μάλλον.

Μα είναι δυνατόν τόσο καιρό, τόσα θέματα, τόσες ώρες, τέτοια προσπάθεια, τόσες αναλύσεις, παρουσιάσεις και να είμαστε κουτσοί.
ΗΜΑΡΤΟΝ .
ΕΛΕΟΣ.
ΝΤΡΟΠΗ.

1121.jpg

Kαλά δεν έχουμε γράψει τίποτα για μια από τις πιο σπουδαίες μπάντες στο ροκ της δεκαετίας του 1990 και όχι μόνο;

1120.jpg

Ντρέπομαι που είμαι διαχειριστής και δεν τους έχω αναφέρει παρά ελάχιστα.
Μία από τις επιδραστικότερες μπάντες που έχω γνωρίσει.

605.jpg

Mαγικά sabbathικά riffs που σου ξεσηκώνουν τις πέτσες.

647.jpg

Συγκλονιστικά φωνητικά με τις πιο τραχιές χροιές ever. Εκφραστική, πορωτική, ανεπανάληπτη.

604.jpg

Οι παραγωγές τους είναι απίστευτες ,μεταδίδουν τη δύναμη και τον ηλεκτρισμό ολόκληρου οικοδομικού τετραγώνου. Ο ήχος στα ντραμς και κυρίως στα ταμπούρα πρέπει να διδάσκεται σε σχολές ηχοληψίας.

602.jpg

Όσοι τους έχουμε γνωρίσει αυτόματα γίναμε μουντζαχεντίν.
Επικοί όπως στο Black War ή τρυφεροί όπως στο Allison ή μεθυσμένοι ή προβοκάτορες, αποτελούν το απόκρυφο ευαγγέλιο του σκληρού ήχου.

1119.jpg

Kύριοι αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο να μπει στη μαγεία των POTHEAD.

1839.jpg

2183.jpg

Μία μικρή αυθαίρετη συλλογή με τρομερές απουσίες. Έτσι μια τζούρα.

1. DOUBLE BLACK
2. THE UNGLY DUCKLING
3. FIRE
4. FUNKENBUS
5. NEVER WANT IT LIKE THAT
6. IDLE BELLINGHAM
7. BLACK WAR
8. MY RELIGION
9. BLUE NITROGEN
10.ALLISON
11.SOON

Θα μπορούσα να γράφω για μπλε αλκοόλ και τα σχετικά αλλά ο.κ.

Θα ήθελα πολύ να με ευχαριστήσω που έσωσα το κύρος και την αξιοπρέπεια της κατηγορίας.

Απίστευτο!!!
Δεν κουτσαίνουμε πια. ΘΑΥΜΑ.

Αντε Δημητρη καλη αρχη. Και κυριως, καλη συνεχεια. (Θα υπαρξει και συνεχεια, ετσι δεν ειπαμε? ) Θελω μονο μια χαρη:
Για τους Orange Goblin, θελω να γραψω εγω ....

Χαιρετισμοι .....

αυτές οι απουσίες είναι όλοι δίσκοι των pothead? (τι όνομα κι αυτό...)

Φίλε Dim Das ανέλαβε τους Goblin. Πρέπει να κλείσουμε τρύπες γιατί μας διαβάζουν και νέα παιδιά.-bye-

Εάν ψάξετε δείγματα ,επιλέξτε από τη μικρή λίστα που έγραψα και θα πάρετε γεύση.

Θα έπρεπε να το είχα γράψει πιο πριν,σόρρυ.
Πρέπει να ευχαριστήσω τον Χρήστο Δασκαλόπουλο που μας τους έμαθε πριν από 13-14 χρόνια.
Τι στιγμή που έπαιξε το double black η σεροτονίνη κτύπησε κόκκινα.
Το πιο ανεκπαίδευτο μέρος του εγκεφάλου μου ( με αυτό ερωτευόμαστε) έπαθε ζημιά.
Αντί για μελαγχολία που προκαλεί η αύξηση της ουσίας , με το αντικείμενο του πόθου μου, έπαθα εξάρτηση.
Μετά από λίγο έγινε αγάπη.
Από τότε η φωτιά έμεινε άσβεστη.

Δημητρη, μη διαλεξεις με τιποτα το Usa , to πρωτο τους. Ουσιαστικα ειναι πανκ με
stonner επενδυση. Και οπως ολοι οι κλασσικοι στονεραδες οπισθοδρομουν στον αγερωχο ηχο του χαρντ ροκ των σεβεντυς με σημειο αναφορας, τι αλλο, τους ΒΣ.
Αυριο θα βαλω και μερικους στιχους για να παρετε μια γευση. H εκδοση σε CD εχει και bonus, το Double Black, το πιο δυνατο τους track. Για γερα στομαχια.....

Re: Απάντηση: Η κατηγορία κουτσαίνει.

POTHEAD_foto17_400.jpg

Γεράσανε κι αυτοί...

www.pothead.de
στο "movie" υπάρχουν 2 clips από περσυνό live

Η αληθεια ειναι οτι υπαρχει λιγοτερη επιθετικοτητα στιχουργικα απο το usa μερχι την "Σουπα" αλλα μουσικα, σαν ηχος μου αρεσουν το ιδιο και περισσοτερο. Ειναι και καπως καλυτερες οι παραγωγες και το ευχαριστιεσαι περισσοτερο (δυνατα)....