Η κατηγορία κουτσαίνει.

Πραγματικά καλοί...Ένα δείγμα (ολόκληρων όμως τραγουδιών) τους μπορεί να ακούσει και στο site τους.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο καλός ήχος μεν, αλλά με πολλές αλλαγές από χρονιά σε χρονιά και διαφορετικό ύφος. Ενδιαφέρον...

Θα έπρεπε να το είχα γράψει πιο πριν,σόρρυ.
Πρέπει να ευχαριστήσω τον Χρήστο Δασκαλόπουλο που μας τους έμαθε πριν από 13-14 χρόνια.

.... o Χρηστος ηταν Μεγας. Μας εμαθε πραγματα. Αν δεν υπηρχε αυτος θ ακουγαμε τωρα Μπητλς και Σαντανα σαν τον Παναγιωτιδη:grinning-smiley-043
Στιχοι για να παρετε μια γευση απο pothead:

Απάντηση: Re: Η κατηγορία κουτσαίνει.

.... o Χρηστος ηταν Μεγας. Μας εμαθε πραγματα. Αν δεν υπηρχε αυτος θ ακουγαμε τωρα Μπητλς και Σαντανα σαν τον Παναγιωτιδη:grinning-smiley-043

οι BEATLES τι ειδους μουσικη παιζανε .. ?

.

ωχ μάνα μου.....
σας έσωσε !:FSGSFGS4:

(δηλαδή υποννοείς ότι τα ακούσατε κάποτε ?)-bye-

Κατ' αρχήν γειά χαρά σε όλους, καιρό σας διαβάζω αλλά πρώτη φορά γράφω κάτι.

Ο Δασκαλόπουλος είναι απλά εκπληκτικός, κάνει ραδιόφωνο με την παλιά καλή εννοια του όρου, ένα ραδιόφωνο που δυστυχώς δεν υπάρχει πιά. Για μένα έιναι κάτι σαν guru, αν δεν άκουγα τις εκπομπές του πολλά πράγματα που σήμερα τα λατρέυω μάλλον δεν θα τα ήξερα καν, ειδικά στις προ ιντερνετ εποχές.

Για όσους δεν το ξέρουν, μπορούν να τον ακουν ιντερνετικά στο www vmradio gr κάθε Τρίτη 4-6μμ

Κατ' αρχήν γειά χαρά σε όλους, καιρό σας διαβάζω αλλά πρώτη φορά γράφω κάτι.

Ο Δασκαλόπουλος είναι απλά εκπληκτικός, κάνει ραδιόφωνο με την παλιά καλή εννοια του όρου, ένα ραδιόφωνο που δυστυχώς δεν υπάρχει πιά. Για μένα έιναι κάτι σαν guru, αν δεν άκουγα τις εκπομπές του πολλά πράγματα που σήμερα τα λατρέυω μάλλον δεν θα τα ήξερα καν, ειδικά στις προ ιντερνετ εποχές.

Για όσους δεν το ξέρουν, μπορούν να τον ακουν ιντερνετικά στο www vmradio gr κάθε Τρίτη 4-6μμ

Συγνώμη, μετο πρώτο μου post ξέχασα να γράψω όνομα,
Κανάκης Ηλίας

θα ψάξω να βρώ για αυτούς, επικά φωνητικά μάλλιστα και να μην έχω ακούσει τίποτε τρέχω!!!!

Λοιπόν . Ενθουσιάστηκα . Μανωλάκο έχεις δίκαιο . Δισκάρες . Τα κατέβασα σε mp3 όλα που είχαν στο σάιτ τους . Τα αποθήκευσα στο i-tunes. HELP . Ειμαι παππούς .
Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος πως στο καλό θα τα γράψω σε cd που να ακούγεται στο αυτοκίνητο που δεν έχει mp3 ?

ΥΓ. Βέβαια , τεράστια η απόσταση μεταξύ Wild Mustang και Stadium ( σε βάρος του δεύτερου )
ΥΓ2 . Κοίτα να δεις που θα συμφωνήσω για μιά φορά με τον Δασκαλόπουλο .

Last edited:
Τα κατέβασα σε mp3 όλα που είχαν στο σάιτ τους . Τα αποθήκευσα στο i-tunes. HELP . Ειμαι παππούς .
Μήπως μπορεί να μου πεί κάποιος πως στο καλό θα τα γράψω σε cd που να ακούγεται στο αυτοκίνητο που δεν έχει mp3 ?

Ακυρο . Δεν κατάφερα να κατεβάσω τίποτα . Αχρηστίλα . Με βλέπω να αγοράζω , εκτός και αν κάποιος .... HELP

αν τα κατεβάσεις είναι πολύ εύκολο να τα κάνεις cd , δεν ξέρω αν έχεις
nero οποιαδήποτε έκδοση , αφού πρώτα επιλέξεις στην κεντρική του ταμπέλα
πάνω πάνω cd μετά πας στην επιλογή make cd ή αν είναι στα ελληνικά (δημιουργία cd) ,από εκεί και πέρα όλα είναι αυτόματα (μόνο του μετατρέπει
τα mp3 σε wav αρχεία).

τα κατέβασα , θεωρητικά , δηλαδή πάτησα το κομβίον download , με ρώτησε που θέλω να τα αποθηκεύω , του είπα στο i-tunes , τα έβαλε , αλλά τώρα που πήγα να τα ανοίξω , μου έβγαλε μήνυμα πως δεν μπορεί να βρεθεί το αρχείο . God how I hate technology that requires thinking

trust me , i know how you feel , αλλά αν την ''δαμάσεις'' έστω και στον
ελάχιστο βαθμό είναι εξαιρετικά βολική (ειδικά στην μουσική που λατρεύουμε)
όχι βέβαια για την τσάμπα μουσική , μακριά από μας τους παληομοδίτες :grandpa: τέτοιες σκεψεις , απλά για να ''γλυτώνουμε'' από πολλές πατατιές...

Kαλημέρα.
Ντοκ. μη κάνεις κίνηση. Σε έχουμε αναλάβει με τον Μουκ. Πιστεύω σε 3-4 μέρες...
Μόλις είμαστε έτοιμοι θα ενημερώσω.
Χαίρομαι πολύ που σου άρεσαν.

Ηλία καλώς ήρθες. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η κατηγορία κουτσαίνει.

Αρχική Δημοσίευση από Stellios papa

Βαρετη...:flipout:

πολυ καλος, μετα απο σκεψη 4 ημερων εδωσες την σωστη απαντηση . !:drummer:

.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η κατηγορία κουτσαίνει.

Αρχική Δημοσίευση από Stellios papa

πολυ καλος, μετα απο σκεψη 4 ημερων εδωσες την σωστη απαντηση . !:drummer:

.

...απλα δε σε προσεξα νωριτερα. Αλλωστε δεν χρειαζεται και πολυ σκεψη :grinning-smiley-043

Τελος παντων, δεν ειχα σκοπο να προσβαλλω τα χρηστα ηθη της κατηγοριας.
Οκ παω πασο. Οι Beatles ειναι θεοι, καταπληκτικοι και οτι αλλο πειτε εσεις...