Είναι ωραίες οι δουλειές που έχετε κάνει και έχουν πολύ ενδιαφέρον. Απαιτούν προφανώς και αρκετά χρήματα και χρόνο.
Καθώς οι απαιτήσεις μου οι ακουστικές δεν είναι ιδιαίτερες και δεν κυνηγάω τον απόλυτο ήχο η σκέψη που κάνω είναι να πάω τώρα σε μια κεφαλή-βελόνα που πιστεύω θα μου δώσει άμεσα σοβαρή βελτίωση (και θα με καλύψει ψυχολογικά) και όσο θα το ευχαριστιέμαι έτσι σιγά-σιγά να αρχίσω το σχεδιασμό της δικής μου υλοποίησης με πρώτο στόχο την απόλαυση με την ενασχόληση με ένα DIY project.
Για αυτό και προσπαθώ να καταλάβω τι κάνει ο καθένας και γιατί το κάνει. Δεν έχω δει εκτενή τεχνική τεκμηρίωση μέχρις στιγμής σε ότι έχω διαβάσει, μόνο αξιολογήσεις του τύπου 'το έκανα έτσι και ακούγεται καλύτερα'. Καλό είναι να 'διαβάσουμε' και τη θεωρία που υπάρχει πίσω από κάθε επέμβαση-αποτέλεσμα. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να διερευνήσουμε πολλές περισσότερες τεχνοτροπίες και σχέδια.
Κοίτα, το Lenco ανήκει πλέον στο βασίλειο των DIYers. Δεν πρόκειται να δεις τεχνική τεκμηρίωση, μόνο εκ των υστέρων αιτιολόγηση των αποτελεσμάτων που επετεύχθηκαν με πειραματισμό, κάτι στο στυλ "δοκίμασα το χ υλικό στο πλινθ, είχα το ψ αποτέλεσμα, αυτό μου άρεσε, άρα το χ υλικό έχει την υ ιδιότητα που επιδρά με τον ζ τρόπο στον τρόπο λειτουργίας του Lenco" κλπ. κλπ. Σχέδια για πλινθ μπορείς να βρεις και στο ebay, εγώ αγόρασα ένα σετ αρκετά φτηνά (νομίζω 6 δολλάρια) και αν σε ενδιαφέρει μπορώ να το βρω και να σου το στείλω, δεν το χρειάζομαι πλέον.