Η Κυρία είναι εδώ

Στέλιο μου, σε έχει κατακτήσει η ηλεκτροποπ της λαίδης γκάγκας; Κανένα θέμα εννοείται, απλώς διερωτώμαι...
Σε κάθε περίπτωση, αφορώσα αυτήν ή κάποια άλλη Κυρία, θέλουμε σχολιασμό με εντυπώσεις.
Να περνάς καλά!

Οχι και κυρια το ξεκωλο.

Τουλαχιστον η Μαντονα την οποια αντιγραφει με τοσο τουπε αξιζε οντως και ως περφορμερ.

Αυτη μιας και δεν θα μπορεσει ποτε να φτασει σε εκεινο το επιπεδο πολυ εξυπνα απλα δειχνει, δειχνει, δειχνει.....

Μια δευτεραντζα που την εκαναν θεα οι εταιριες ελλειψει αλλης.

Τα ιδια ελεγαν και χειροτερα για την Μαντονα στα 80's.
Καθε πραμα στον καιρο του και ο κολιος τον Αυγουστο..

Εγω την θεωρω παρεξηγημενη. Μου αρεσει παντως που καυτηριαζει το star system με τοσο γκροτεσκο τροπο που αποδομει την εικονα της "θεας" αποκαλυπτοντας τις φωτο της οπως ειναι στην πραγματικοτητα (δηλαδη μετρια) αα.. και μου αρεσει η φωνη της η μουσικη και τα βιντεοκλιπ της..

Στην συναυλια δεν πηγα.. Ενα πενηνταρικο (το πιο φτηνο εισητηριο) για να την δω απο 150 μετρα αποσταση (δηλαδη απο γιγαντοοθονη) μου φανηκαν πολλα.

Ευχομαι να αξιζε τν κοπο για αυτους που πηγαν.

Είναι πολύ καλή. Ειδικά τα Fame και Fame Μοnster, αλλά και τα άλλα.
Δεν είναι τόσο εύκολο να βγάζεις καλή χορευτική μουσική.

Όπως πολλάκις έχουμε συζητήσει και καταλήξει, περί ορέξεως...
Η Gaga είναι μια pop περσόνα με τη σημειολογία που επιβάλλει η μουσική βιομηχανία. Όποιος καλύπτεται ως προς τις μουσικές του αναζητήσεις με τη μουσική της, την ακούει και ευχαριστιέται, όποιος δεν καλύπτεται κοιτάζει αλλού...

Αν είναι δυνατό να γεμίζει το Ολυμπιακό στάδιο μ'αυτό το σούργελο,α ρε Έλληνα τι ξεπεσμός!!!!

leo μην ανυσηχεις ουτε 20.000 δεν ειχε το ΟΑΚΑ ...
ξερει που παει το ελληνικο κοινο !

εγω πηγα να δω οχι να ακουσω
αλλα τελικα και ειδα και ακουσα
ενα ατελειωτο παρτυ και αν ημουν νεοτερος θα περναγα πολυ καλυτερα
πολυ ανωτερο απο το show του Roger Waters πριν μερικα χρονια στο ΟΑΚΑ
και δεν καταλαβαινω αυτα τα ξεκωλο και τσουλι γιατι ?

.

δε θα πήγαινα να τη δω ούτε αν μου δίνανε εισιτήριο τσάμπα
και επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που πάνε να τη δούνε είτε είναι νέα παιδιά έιτε όχι

από την άλλη όμως πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ήρθε εδώ στη φάση που είναι στα πάνω της,
ενώ άλλους για να τους δούμε πρέπει πρώτα να γεράσουνε και να είναι στη φάση ότι προλάβουμε να αρπάξουμε ακόμη

Στελιο περασες καλα κι αυτο μετραει....Μπορει η lady gaga να μην ειναι του γουστου μου (γουσταρω Sabrina απ τα παλια :Banane0:),αλλα δεν καταλαβαινω την αρνητικη κριτικη...
Τοση ποιοτητα πια διπλα μας και δεν το ειχαμε οσφρηστει;;
Ακουστε μια στο τοσο και καμια καφριλα ρε παιδια...Λειτουργει σαν βαλβιδα ασφαλειας...Τωρα τελευταια εχω βαρεθει τα αυτοκινητα,που παιζουν στη διαπασων Gong και Magma..
Που θα παει αυτη η δουλεια ;;
Και η ερωτηση της ημερας...Οι U2 πχ τι παραπανω προσφερουν σε εναν μουσικοφιλο απο την Lady Gaga;;
Αντε λιγο hype παραπανω...Αλλα μεχρι εκει...

Και να να πικαρω λιγο το κοινο της lady Gaga,πηγε ενας γνωστος χθες στην συναυλια και φορεσε στο κεφαλι την χυτρα ταχυτητος για να μετριασει λιγακι το εμφανιακο χασμα...

Ε..Ακομα προσπαθει να την βγαλει ... :flipout:

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Η Κυρία είναι εδώ

(γουσταρω Sabrina απ τα παλια :Banane0:)

Mερακλης κι εσυ ε?

:p
sabrina_wall.jpg
:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Η Κυρία είναι εδώ

Mερακλης κι εσυ ε?

:p
sabrina_wall.jpg
:flipout::flipout:

:grinning-smiley-043
Οχι αυτη βρε...Που την θυμηθηκες..Ειχα ξεχασει οτι υπηρξε καποτε στο μουσικο στερεωμα :BDGBGDB55:

Την αλλη λεω,την εισαγωμενη με τις καμπυλες...Η ντοπια ηταν αποστεωμενη...

Αλλα μιας και πιασαμε τα cult,εχει δει η Gaga με τι βγαινει ο Floriniotis στην σκηνη;;...Θα σοκαριστει πιστευω...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και αυτή η Sabrina μια χαρά είναι!Εγώ πάλι ήμουν καψούρης με τη Samantha Fox!Όσον αφορά τη gaga,νομίζω πως είναι πολύ πιο καλλιτέχνιδα απο άλλους και άλλες...

Νικο δεν ξερω αν ειναι πιο καλλιτεχνιδα απο καποιες αλλες..Αυτο που ξερω και βλεπω ειναι οτι εχει μια πανκιλα μεσα της...Και την βγαζει...Προσωπικα χαιρομαι που υπαρχει γιατι κανει πολλους ανθρωπους να αψηφουν την σοβαροφανεια που ενιοτε συμπεριφερεται σαν ενα ειδος βαρυτητας και κρατα τις ψυχες πολλων κλεισμενες σε ενα καβουκι για ολη τους την ζωη...
Λιγο ελευθερια δεν εβλαψε ποτε κανεναν..
Ο Στελιος πηγε πιστευω στο live για την εμπειρια και οχι για να εμπεδωσει το μεγαλειο της παραστασης...
Μακαρι να ειχα και γω το θρασος να αγνοησω τις δυναμεις που με διεπουν...

Last edited: