Η Κυρία είναι εδώ

Re: Απάντηση: Re: Η Κυρία είναι εδώ

Εκπληκτική ατάκα αυτοκριτικής Σπύρο,σου την κλέβω!

Οσο θες...Παρεπιπτοντως...Η Gaga ειναι η αγαπημενη μιας ανηψιας μου που ρολαρει στα πεντε...Γιατι θα πρεπει εγω σωνει και καλα να την πεισω οτι η gaga δεν θα πρεπε να αποτελει προτυπο;;
Σε αυτην την ηλικια τα παιδια δεν ψαχνουν για προτυπα...Κοιταζουν να περασουν καλα...Αυτο ειναι και το ιδανικο...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Κυρία είναι εδώ

:grinning-smiley-043
Ο Στελιος πηγε πιστευω στο live για την εμπειρια και οχι για να εμπεδωσει το μεγαλειο της παραστασης...
Μακαρι να ειχα και γω το θρασος να αγνοησω τις δυναμεις που με διεπουν...

ετσι είναι Σπυρο μου
αλλα και εγω τις περισσοτερες φορες δεν εχω αυτο το θρασος
αλλα σ αυτό το σημειο μου δινεται η ευκαιρεια να κατηγορησω
δημοσιως το μελος Δημοκηδη που ειχαμε συμφωνήσει να παμε
σε παρασταση του Φλωρινιωτη και την τελευταια στιγμη λαλησε

εχει και μια αλλη πλευρα αρκετα αξιολογη ( οχι ομως μεσα της δεν εχει πανκιλα οπως λες )
ακου το cd με τον Τονυ Μπενετ

Last edited by a moderator:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πάντα διασκεδάζω με τις υστερίες του σύγχρονου Ελληνα, που βρίζει για παραδειγμα τις διαφημίσεις του jumbo με την Στανίση, και στο σπίτι του ακούει χειρότερα σκυλάδικα! Το εχω πει πολλες φορες! δεν φημιζόμεθα για το γουστο μας!...Εδώ και μια εβδομαδα η επίσκεψη της gaga τείνει να γίνει το μεγαλυτερο κακο που μας βρήκε ποτέ.....παντού και όλοι την εθαψαν!

Λοιπόν, ένα βιντεο της Gaga πριν γινει gaga, πριν δηλαδή Η ΙΔΙΑ δημιουργήσει αυτην την "one woman show" περσόνα. Περίπου στο τριτο λεπτό, ξεκιναει το elecric kiss...πέιτε μου ΕΝΑΝ σύγχρονο μουσικό (η Gaga δυστυχώς ειτε μας αρεσει ειτε όχι ειναι μουσικός),όχι απο τον εναλλακτικό χώρο, που να εχει κατεδαφήσει τα chart και μπορεί να γραφει να ερμηνεύει και να παιζει ο ίδιος στο πιάνο ταυτόχρονα κομμάτια σαν αυτό!.......Οποιος ψάξει λιγο τα pre_gaga πραγματα για αυτην θα ανακαλύψει πολλά ενδιαφεροντα για την κυρία.......

εναν να μου πειτε με αυτα τα χαρακτηριστικά, (επαναλαμβανω όχι απο τον ευρυτερο εναλλακτικό χώρο, αλλά mainstream) δεν θα μιλήσω πάλι. Αλλά επειδή δεν θα βρείτε ουτε έναν, οφείλω να πω το εξής! Η Gaga είναι τεραστιο θέμα το οποίο απλά ακόμα κάποιοι δεν το έχουν αντιληφθεί.....

Μπραβο Στελλιο....που πήγες, μακάρι να είχα την ανεση να την εβλεπα και εγώ.....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εχει δυο κοινά με την Madonna!
Πρώτον καμία απο τις δύο δεν είναι ξέκωλο! είναι icons, όποιος απλώσει χέρι θα του κοπεί σύριζα
Δέυτερον και οι δύο έρχονται απο κάπου αλλού με στόχο να κατακτησουν τον κόσμο! Το θέμα είναι πως αυτο που άφησαν πίσω τους (ψαξτε να βρείτε τι θυσιάσε η καθε μια για να πετυχει), το ήξεραν πολυ καλά....

tumblr_ledfhdzcLf1qc5goeo1_400.jpg

(gaga 7 χρονών)

test!
Ερώτηση
Σε τι διαφερουν τα ξέκωλα στην Ελλάδα απο τα ξέκωλα στο εξωτερικό?:flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Κυρία είναι εδώ

:grinning-smiley-043
Οχι αυτη βρε...Που την θυμηθηκες..Ειχα ξεχασει οτι υπηρξε καποτε στο μουσικο στερεωμα :BDGBGDB55:

Την αλλη λεω,την εισαγωμενη με τις καμπυλες...Η ντοπια ηταν αποστεωμενη...

Αλλα μιας και πιασαμε τα cult,εχει δει η Gaga με τι βγαινει ο Floriniotis στην σκηνη;;...Θα σοκαριστει πιστευω...

Νικο δεν ξερω αν ειναι πιο καλλιτεχνιδα απο καποιες αλλες..Αυτο που ξερω και βλεπω ειναι οτι εχει μια πανκιλα μεσα της...Και την βγαζει...Προσωπικα χαιρομαι που υπαρχει γιατι κανει πολλους ανθρωπους να αψηφουν την σοβαροφανεια που ενιοτε συμπεριφερεται σαν ενα ειδος βαρυτητας και κρατα τις ψυχες πολλων κλεισμενες σε ενα καβουκι για ολη τους την ζωη...
Λιγο ελευθερια δεν εβλαψε ποτε κανεναν..
Ο Στελιος πηγε πιστευω στο live για την εμπειρια και οχι για να εμπεδωσει το μεγαλειο της παραστασης...
Μακαρι να ειχα και γω το θρασος να αγνοησω τις δυναμεις που με διεπουν...

To ξερω ρε συ ποιαν ελεγες. Σε πειραζω...
Οχι ομως και αποστεωμενη η ντοπια!
Μη σου πω οτι την εχει την αλλη σε καμπυλες...
Kατσε να τους κανουμε ενα συγκριτικο με τα αναλογα συνοδα...Α-Β που λετε κι εσεις οι χαιενταδες.:flipout:
newego_LARGE_t_1401_106341789.JPG
samprina_ex2.jpg
Sabrina+Boys.jpg
Μαλλον ειχες ξεχασει οτι υπηρξε στο μουσικο στερεωμα, γιατι απλα... δεν υπηρξε ποτε.:flipout:
Για την πανκιλα της λαιδης εχω μια αμφιβολια. Fake μου κανει παρα αυθεντικη.

Τωρα οσο για το ποιος πηγε στη συναυλια...
Αν και εγω οντως δεν θα πηγαινα, σιγουρα δεν προκειται να ψεξω απολυτως συγκροτημενα ατομα που πηγαν ξεροντας τι ακριβως θα παρακολουθησουν!:ernaehrung004:

Άν μου επιτρέπετε να εκθέσω την άποψη μου για κάτι που διάβασα:
Ο Roger Waters χρησιμοποιούσε τα χέρια του για να παίζει μουσική όχι για να κάνει χορευτικές φιγούρες (που σε τελική ανάλυση άμα δεις ένα βιντεοκλίπ τα έχεις δει όλα σχεδόν).
Στέλιο μην κάνουμε συγκρίσεις που αγγίζουν τα όρια της βλαστήμιας!!!!
Ευχαριστώ
Νίκος

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Κυρία είναι εδώ

ετσι είναι Σπυρο μου
αλλα και εγω τις περισσοτερες φορες δεν εχω αυτο το θρασος
αλλα σ αυτό το σημειο μου δινεται η ευκαιρεια να κατηγορησω
δημοσιως το μελος Δημοκηδη που ειχαμε συμφωνήσει να παμε
σε παρασταση του Φλωρινιωτη και την τελευταια στιγμη λαλησε

εχει και μια αλλη πλευρα αρκετα αξιολογη ( οχι ομως μεσα της δεν εχει πανκιλα οπως λες )
ακου το cd με τον Τονυ Μπενετ

εχεις απόλυτο δίκαιο.......
άρχισα να υποψιαζομαι πραγματα για την gaga, όταν άκουσα το ντουέτο με τον Μπένετ......και όταν άκουσα το Piano Sonata No. 8 pathetique (Beethoven) εμβόλιμο μέσα στο κλιπ του marry the night....Μετα άρχισα να παρατηρώ την γραφή της! Οκ δεν ειναι αυτο που ακριβώς εγώ γουσταρω στην ηλεκρονική αλλά πέρα από αυτό, με εκπλήσει αρκετες φορες σε σημεία! Τα κομμάτια της έχουν στόχο, χαρακτήρα και πιασαρικο ρεφρεν!Εκεί που τα δίνει όλα είναι στα κουπλέ! Είναι απίστευτη στα κουπλέ! Ξεκινάει το κομμάτι και μεσα στο πρωτο λεπτό η γραφή της ειναι τόσο πυκνή που μετα αναρωτιέσαι που θα πάει το κομμάτι.Και συνηθως πηγαινει σε ένα υπερ απλό ρεφρεν διότι είναι πανεξυπνη και θέλει τα κομμάτια της να κολλάνε.....Μετα άρχισα να παρατηρώ τα κλιπ της που είναι σχεδόν φιλμάκια και τα φτιάχνει επίσης η ίδια!Εχει ξεσηκώσει σκηνές και ιδέες από κλασικά έργα και αυτό για να το κάνεις πρωτίστως σημαίνει πως γνωρίζεις τα έργα.....

Την περιμένω στην γωνία..κάποια στιγμή θα κάνει την εκπληξη και ίσως είναι και μεγαλύτερη απο αυτην που υποτιθεται πως έκανε η madonna στο ray of light......

.
Γιωργος Μπαιραχταρης
ποστ 25

μ αρεσεις πολυ οταν βαζεις τα πραγματα στη σωστη θεση τους !

:ernaehrung004:

Άν μου επιτρέπετε να εκθέσω την άποψη μου για κάτι που διάβασα:
Ο Roger Waters χρησιμοποιούσε τα χέρια του για να παίζει μουσική όχι για να κάνει χορευτικές φιγούρες (που σε τελική ανάλυση άμα δεις ένα βιντεοκλίπ τα έχεις δει όλα σχεδόν).
Στέλιο μην κάνουμε συγκρίσεις που αγγίζουν τα όρια της βλαστήμιας!!!!
Ευχαριστώ
Νίκος

η συγκριση που εκανα ηταν στα δυο show
που ετυχε να δω οχι στην μουσικη

η παρασταση του Waters ηταν ενα καλοστημενο videoart
η παρασταση της Gaga ηταν ενα ατελειωτο παρτυ

πειραζει που το δευτερο μ αρεσε περισσοτερο

.

ε .. Μπαιρα μ ακους ?
και που να την δεις οταν τραγουδαει τα Μπητλικα της

Αφιερωμένο σ' όλα τα fan boys-girls

:p :devil-smiley-029:

Απάντηση: Re: Η Κυρία είναι εδώ

Λοιπόν, ένα βιντεο της Gaga πριν γινει gaga, πριν δηλαδή Η ΙΔΙΑ δημιουργήσει αυτην την "one woman show" περσόνα. Περίπου στο τριτο λεπτό, ξεκιναει το elecric kiss...πέιτε μου ΕΝΑΝ σύγχρονο μουσικό (η Gaga δυστυχώς ειτε μας αρεσει ειτε όχι ειναι μουσικός),όχι απο τον εναλλακτικό χώρο, που να εχει κατεδαφήσει τα chart και μπορεί να γραφει να ερμηνεύει και να παιζει ο ίδιος στο πιάνο ταυτόχρονα κομμάτια σαν αυτό!.......Οποιος ψάξει λιγο τα pre_gaga πραγματα για αυτην θα ανακαλύψει πολλά ενδιαφεροντα για την κυρία.......

εναν να μου πειτε με αυτα τα χαρακτηριστικά, (επαναλαμβανω όχι απο τον ευρυτερο εναλλακτικό χώρο, αλλά mainstream) δεν θα μιλήσω πάλι. Αλλά επειδή δεν θα βρείτε ουτε έναν, οφείλω να πω το εξής! Η Gaga είναι τεραστιο θέμα το οποίο απλά ακόμα κάποιοι δεν το έχουν αντιληφθεί.....
Χωρίς να διαφωνώ με αυτά που λες.
Κλικ

Re: Απάντηση: Η Κυρία είναι εδώ

.
η συγκριση που εκανα ηταν στα δυο show
που ετυχε να δω οχι στην μουσικη

η παρασταση του Waters ηταν ενα καλοστημενο videoart
η παρασταση της Gaga ηταν ενα ατελειωτο παρτυ

πειραζει που το δευτερο μ αρεσε περισσοτερο

Καθόλου δεν πειράζει εγώ κατάλαβα λάθος. Συγνώμη

Re: Απάντηση: Η Κυρία είναι εδώ

.

ε .. Μπαιρα μ ακους ?
και που να την δεις οταν τραγουδαει τα Μπητλικα της

l_1642_lady-gaga-meat-dress.jpg

The_beatles_yesterday_today_butcher_cover_photo.jpg

Το μυαλό της gaga είναι πιο περίπλοκο από αυτό του μέσου ποπ σταρ.....Όταν κυκλοφορούσε με φορέματα απο κρέας! όλοι νόμιζαν πως απλώς είναι εκκεντρική! Αυτή όμως κάνει συνεχώς αναφορές!......Κάτι που τελικά το κατάλαβα και από άλλου! Όταν είχα δει για πρώτη φορά τα κλιπ της έλεγα τι σχέση έχει αυτό το σουργελο (δεν την είχα προσέξει καλά) με τον Ιταλικό κινηματογραφο? Όταν πληροφορηθηκα πως το σενάριο, η χορογραφία τα κοστούμια τα σκηνικά κλπ είναι κατά βάση δικά της μπήκα στον πειρασμό να ψάξω και φυσικά είδα πως εκτός από σπουδές μουσικής έχει κάνει και σπουδές θεάτρου καθώς επίσης το πραγματικό της όνομα είναι Stefani Joanne Angelina Germanotta.....Ο πατέρας της είναι ιταλικής καταγωγής!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα εξηγούνται.......

Δεν έχω καμιά αμφιβολία για τον θρίαμβο της εικόνας, και την επικράτησή της σήμερα, με το στοιχείο της πρόκλησης ή στη καλύτερη περίπτωση του αξιοπερίεργου, να αγωνίζεται να εγκατασταθεί στο υποσυνείδητο εκτοπίζοντας την αμέσως επόμενη πιο άχρηστη αποθηκευμένη πληροφορία μας. Καλά είναι βέβαια, να σηματοδοτείται και κάτι πιο πνευματικό πέρα από τον ολοκληρωτισμό και την πλήρη παράδοσή μας σε αυτή.

Και για να μην παρεξηγηθώ, από τους συμπαθούντες την Κυρία, δεν μπορώ να την παρακολουθήσω, όχι γιατί έχω αντιληφθεί ότι δεν αξίζει, μπορεί να είναι ή να μην είναι έτσι, αλλά γιατί δεν υπάρχει κάποια κοινή μου συνισταμένη με την εικόνα που λανσάρει, σαν εμφάνιση, σκηνική παρουσία και αυτά που τραγουδάει.

Αντίθετα στη παρελθούσα glam φάση των '70ς με τα εξωφρενικά ρούχα και παπούτσια, την ασημόσκονη, τα μακιγιάζ και τα χτενίσματα με κέρδισε για πάντα αυτό...

I'm an alligator, I'm a mama-papa coming for you
I'm the space invader, I'll be a rock 'n' rollin' bitch for you
Keep your mouth shut, you're squawking like a pink monkey bird
And I'm busting up my brains for the words
...

http://www.youtube.com/watch?v=JFDj3shXvco
:ernaehrung004:

Καλέ τι λέτε;
Εμένα μου αρέσει που έχουμε τόσους οπαδούς της υψηλής καλλιτεγνίας.
Α ναι, και μέλη του συλλόγου "τάξις και ηθική"

Καλέ τι λέτε;

σας ευχαριστούμε εμείς τα μέκη του συλλόγου,

και ας βάλω κάτι που μου αρέσει πολύ

και βεβαίως βεβαίως υψηλής καλλιτεγνίας σύνθεση

(απλά δε μας αρέσει η κυρία είπαμε, σε όποιον αρέσει καλά κανει και σε όποιον δεν αρέσει επίσης καλά κάνει)

Αγαπητε Kiriak,αν κρινω απ το κομματι που ανεβασες προερχεσαι απο εναν χωρο που λατρευει την υπερβολη...(Σε βαρος της ουσιας βεβαιως βεβαιως)...Επισης ο χωρος αυτος λατρευει τα concept που ξεπερνουν τα ορια του explicit content με σκοπο να εντυπωσιασει τα ανυποψιαστα παιδακια και να τα οδηγησει σε εναν κοσμο σκληροπετσο και διαφορετικο(!!!),πατωντας ταυτοχρονα πανω στην αγνοια των πιτσιρικαδων οι οποιοι στις ευπορες κοινωνιες δεν ξερουν την σκληροτητα της πραγματικοτητας που βασιλευει εκει εξω..
Το μαρκετινγκ εχει μπει για τα καλα στην ζωη μας και το χρησιμοποιουν απαντες εκει εξω..

Απο τους Manowar που βγαινουν στην σκηνη με τις μηχανες και τα γουνινα σωβρακακια,διαλαλωντας παραλληλα οτι ειναι η πιο loud μπαντα στον πλανητη (ασχετα που επεσε το ρευμα οταν ηρθαν στην χωρα μας και εμειναν με την μπουκαλα στο χερι-μην πω τιποτε αλλο),μεχρι τις γουρουνοκεφαλες στους στυλους των live των Mayhem και το ''κακο'' corpse making των Immortal...Ασε τα μωρα που κρεμονται στο εξωφυλλο του butchered at birth των Cannibal Corpse...
Τοσο πολυ μας ενοχλει η lady gaga με τα πολυχρωμα φτερα και τα περιεργα γυαλια ηλιου;;
Η κυρια αυτη αποφασισε οτι στοχευει σε συγκεκριμενο κοινο αλλα τα φωνητικα της προσοντα φτανουν και περισσευουν..
O Fernando Ribeiro των Moonspell για παραδειγμα εχει απιστευτη φωνη και ορθοφωνια,που πολλες φορες νιωθεις οτι αφηνει πισω των Nick Cave και τον Louis Tillett αλλα για χαρη του (και καλα) βαμπιριστικου concept αφηνει στην ακρη τα καθαρα φωνητικα και δινει χωρο στα brutal....Ειναι και αυτο μια μορφη υποκρισιας κατα την γνωμη μου...
Αν θελουμε λοιπον ποιοτητα και ουσια πρεπει να ψαξουμε αλλου και οχι σε οτι πλασαρεται σαν αντριλικι...

Φιλικα

Last edited:
Καλέ τι λέτε;

.....Next week Lady Gaga will premiere a Federico Fellini-esque music video for her new single "Judas," a song that has predictably rankled Catholic groups with its hard-edged appropriation of the biblical story of Jesus' betrayer as a metaphor for falling for the wrong man. I........

Screen+shot+2011-04-13+at+3.18.47+PM.png
roma__fellini_-709902.jpg

..................................................................................................................................................

If you are of sound mind and actually willing to commit the fourteen minutes required to watch the just-leaked video for “Marry the Night,” then Vulture is reluctant to spoil the experience for you. Thankfully, as the video is fourteen minutes long, we don’t have the room to mention everything. Suffice it to say that Gaga made up some new Monster mythology, and it is just as nuts as you would hope it to be! There’s a death scene in morphine-accented French (with sassy comments about the nurses); a psychotic breakdown involving an air mattress and a box of Cheerios; a truly excellent moment involving a bedazzler; and a Chorus Line reenactment. The music doesn’t actually start until around the nine-minute mark (not counting Beethoven’s Pathetique* Sonata, which plays during the Black Swan montage somewhere in the middle), leaving plenty of time for Gaga to dance around naked (heads up, that happens) and also explain the story of her creation. It’s mostly self-aware silliness, stuff about quantum physics and finishing the painting of your life to avoid the holes of ugliness or whatever. But then, just as she’s rolled into the operating room, Gaga declares: “It’s not that I’ve been dishonest; it’s just that I loathe reality.” That last part is kind of hard to argue with.

.........................................................................................................................................................................................

Lady Gaga produced the song, sampling the French electronic duo Zombie Zombie's cover of Sun Ra's "Rocket Number 9", from Interstellar Low Ways (1966).

http://entertainment.ca.msn.com/music/features/pop-culture-as-religion-lady-gaga-explains-the-controversial-biblical-imagery-in-her-upcoming-music-video-judas
http://www.vulture.com/2011/12/marry-the-night-video-lady-gagas-origin-story.html

Δεν τιθεται ούτε θέμα καλλιτεγνίας ούτε καλλιτεχνίας....απλά η διασημότερη αυτή την στιγμή mainstream περσόνα με αστρονομικές πωλήσεις παγκοσμίως και τρία συνεxόμενα νούμερο 1 lp, μαζί με τα τραγούδια της καρφώνει στα chart και τις αναφορές της...Fellini, Beethoven, Sun Ra........εντάξει τι άλλο να πω....
Δίσκο της δεν έχω, ούτε είμαι φαν, και επίσης δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα του κοινού της που στο κάτω κάτω μόλις αυτή κάνει κάτι διαφορετικό θα μετακινηθεί στο παραδίπλα τίποτα......
Ο κόσμος κράζει και έχει φυσικά δικαίωμα να το κάνει, αλλά δεν γνωρίζει τι κράζει....
αυτα....

Αγαπητε Kiriak,αν κρινω απ το κομματι που ανεβασες προερχεσαι απο εναν χωρο που λατρευει την υπερβολη...(Σε βαρος της ουσιας βεβαιως βεβαιως)...Επισης ο χωρος αυτος λατρευει τα concept που ξεπερνουν τα ορια του explicit content με σκοπο να εντυπωσιασει τα ανυποψιαστα παιδακια και να τα οδηγησει σε εναν κοσμο σκληροπετσο και διαφορετικο(!!!),πατωντας ταυτοχρονα πανω στην αγνοια των πιτσιρικαδων οι οποιοι στις ευπορες κοινωνιες δεν ξερουν την σκληροτητα της πραγματικοτητας που βασιλευει εκει εξω..
Το μαρκετινγκ εχει μπει για τα καλα στην ζωη μας και το χρησιμοποιουν απαντες εκει εξω..

Απο τους Manowar που βγαινουν στην σκηνη με τις μηχανες και τα γουνινα σωβρακακια,διαλαλωντας παραλληλα οτι ειναι η πιο loud μπαντα στον πλανητη (ασχετα που επεσε το ρευμα οταν ηρθαν στην χωρα μας και εμειναν με την μπουκαλα στο χερι-μην πω τιποτε αλλο),μεχρι τις γουρουνοκεφαλες στους στυλους των live των Mayhem και το ''κακο'' corpse making των Immortal...Ασε τα μωρα που κρεμονται στο εξωφυλλο του butchered at birth των Cannibal Corpse...
Τοσο πολυ μας ενοχλει η lady gaga με τα πολυχρωμα φτερα και τα περιεργα γυαλια ηλιου;;
Η κυρια αυτη αποφασισε οτι στοχευει σε συγκεκριμενο κοινο αλλα τα φωνητικα της προσοντα φτανουν και περισσευουν..
O Fernando Ribeiro των Moonspell για παραδειγμα εχει απιστευτη φωνη και ορθοφωνια,που πολλες φορες νιωθεις οτι αφηνει πισω των Nick Cave και τον Louis Tillett αλλα για χαρη του (και καλα) βαμπιριστικου concept αφηνει στην ακρη τα καθαρα φωνητικα και δινει χωρο στα brutal....Ειναι και αυτο μια μορφη υποκρισιας κατα την γνωμη μου...
Αν θελουμε λοιπον ποιοτητα και ουσια πρεπει να ψαξουμε αλλου και οχι σε οτι πλασαρεται σαν αντριλικι...

Φιλικα

Φίλε μου,

ποιος είπε ότι ψάχνω για ποιότητα και ουσία και ειδικά σε ότι πλασσάρεται σαν αντριλίκι,

και επίσης οι carnibal corpse σαν αισθητική μου φαίνονται το ίδιο βλακώδεις με την gaga (πάντα εντελώς προσωπικές απόψεις και χωρίς παρεξήγηση). Meyhem και Moonspell δεν τους γνωρίζω καν, ακουστά σαν όνομα κάτι μου λένε, και αν ανήκουν στο χώρο του death απλά δεν μου αρέσει καθόλου η συγκεκριμένη μουσική.

Απλά έβαλα μία μπάντα που μου αρέσει ΠΟΛΥ η μουσική της και δεν με ενοχλεί η αισθητική της άποψη, ξέροντας ότι δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερσ ποιοτικό, το αντίθετο μάλιστα.
Απλά για να πω ότι πολλές φορές απλά κάτι σου αρέσει ή δεν σου αρέσει, δεν σημαίνει κα´τι παραίτητα , και οι ταμπέλες και τα συμπεράσματα είναι εύκολα, αλλά συνήθως πέφτουν έξω

Φιλικά