To Got ,αντί του Glad to Know you έχει την δική της ιστορία...στις νησιωτικές περιοχής
Τα έχω όλα ,αλλά προτίμησα το καλύτερο με λίγη ψυχεδελικό vibe.να ξέρεις ότι το Jessica ήταν αυτό που του καθιέρωσε.Secret Service — Ten O'Clock Postman
Απο που προκυπτει αυτο το συμπερασμα ? προεκυψε υπο πληρη νηφαλιοτητα ( χαχα ) ? .Από υλικό έχω απίστευτο,πολύ πριν να ακουστεί δημόσια...αλλά ρε παιδιά (δεν λέω για μένα),ΑΛΛΆ πότε ενημερώθηκε η νεολαία που λέτε ότι θέλετε να προσκαλέσετε στο φόρουμ,την Σουηδική ποπ?
Μήπως είναι η Λακ που χρησιμοποιείται?
Πριν ποστάρω φίλε είχα κάτι μήνες να αναρτήσω τραγούδι,δέχομαι μια παρατήρηση για κανόνες και τα τοιαύτα.Απο που προκυπτει αυτο το συμπερασμα ? προεκυψε υπο πληρη νηφαλιοτητα ( χαχα ) ? .
Εννοείται ότι ποστάρω,το έχω.Αυτό για παράδειγμα,που μου ζητάνε το Single σαν τρελοί σε ξένα φόρουμ ..,το έπαιξε ο γιος σ ένα κλαμπ σαν dj έξω και μέσω του Shazam το πόσταραν και στο πολιτιστικό κέντρο στην πόλη που έπαιξε.
Oh ,Oh Lord cary me home ,dont be too LONG
Δεν σημαίνει ότι επειδή το έχω μόνο εγώ σε μια κοινότητα, δεν θα το διαδώσω μέσω του φόρουμ ,επειδή πριν κάποιες ώρες ,έβαλα κάποιο άλλο..
ε,ΤΏΡΑ το θυμήθηκα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.