Περισσότερο mid 60's με early 70's μοιάζει.Κλείστε λίγο τα μάτια και αφεθείτε στην μελωδία,το τέμπο,τον ρυθμό,τα φωνητικά...λες και είναι είμαστε στα 80ς.
Όμως είναι φετινό,ένα απ τα δέκα που ξεχώρισα.
Περισσότερο mid 60's με early 70's μοιάζει.Κλείστε λίγο τα μάτια και αφεθείτε στην μελωδία,το τέμπο,τον ρυθμό,τα φωνητικά...λες και είναι είμαστε στα 80ς.
Όμως είναι φετινό,ένα απ τα δέκα που ξεχώρισα.
Αρχές δεκαετίας θα έλεγα και κάτι μου θυμίζει απ τον Ιούλιο που το άκουσα ..κάτκι,αλλά δεν θυμήθηκα ακόμα.Περισσότερο mid 60's με early 70's μοιάζει.
Αυθεντικό 45άρι που έχω ακόμα ,ένα πολύ ανεβαστικό ρυθμικό κομμάτι των 80ς.Dream Sequence - Outside Looking In
Οι προπωλήσεις των live του είναι sold out...Σωστά, αν επιβραδύνεις λίγο τον ρυθμό και "μιξάρεις λίγο πιο χαμηλά το ρυδμ-σέξιον" (τρομάρα μου) θα κόλλαγε μούρλια με "Αντίζηλους", φέρ' ειπείν.
H φωνή μοιάζει με του Smokey Robinson στο λίγο πιο χαμηλό, η μελωδία με Philadelphia sound.Αρχές δεκαετίας θα έλεγα και κάτι μου θυμίζει απ τον Ιούλιο που το άκουσα ..κάτκι,αλλά δεν θυμήθηκα ακόμα.
Συμφωνώ αλλά και κάτι ακόμα..θα επανέλθω, γιατί το ψάχνω με Rega Exact που τα πάει καλά με τα μεταχειρισμένα...H φωνή μοιάζει με του Smokey Robinson στο λίγο πιο χαμηλό, η μελωδία με Philadelphia sound.
Γη, Ουρανός και φωτιά....με Cool n the kalasnikofH φωνή μοιάζει με του Smokey Robinson στο λίγο πιο χαμηλό, η μελωδία με Philadelphia sound.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.