Re: ***I LOVE 80'S MUSIC !!!***
Καταρχην Στρατο καλωσορισες πισω και σιδερενιος.
Πρεπει να πω και εδω οτι μετανιωσα για την αποτομη αντιδραση μου και μετα εστειλα ενα pm του Δημητρη ζητωντας του συγγνωμη.Η αντιδραση μου οντως ηταν αποτομη.
Εγω πρεπει να πω οτι καταλαβαινω οτι βαζαμε πολλα τραγουδια,χωρις πολλες πληροφοριες κτλ,αλλα βασικα αυτο ηθελα,να βαζουμε αγαπημενα κομματια,γνωστα η πιο αγνωστα,χαλαρα,ωστε να δημιουργηθει κατι σαν database απο 80's τραγουδια,ειτε αυτα ειναι electro pop,ειτε μπαλαντες,ειτε disco,ειτε οτιδηποτε στυλ.
Το μονο που θα ηθελα προσωπικα να ηταν λιγο διαφορετικο,και το προσπαθω λιγακι οταν ποσταρω,ειναι να βαζαμε τραγουδια τα οποια να εχουν μια καποια συνοχη το ενα μετα το αλλο,ας πουμε,μη βαζω εγω ενα αναλαφρο ποπ ξερω γω,και μετα μπει ενα πολυ underground dark κομματι,και μετα ενα disco και μετα ενα σε πιο rock υφος κτλ...ξερετε να εχουν κατα το δυνατον μια συνοχη ωστε να μην πηδαμε απο το ενα mood στο αλλο και μπερδευεται η φαση.Σιγουρα θα γινει και αυτο καποιες στιγμες,απλα να το προσπαθουμε να μην πολυγινεται γενικα.
Οχι ομως παλι να βαλουμε ολα τα newwave μαζι και μετα ολα τα disco μαζι κτλ κτλ,να αλλαζουμε υφος αλλα καπως πιο προσεκτικα.
Στη δεκαετια του 80 υπηρχαν πολλα ειδη,απο newwave,electro pop,ερωτικα,πιο mainstream pop,πιο ροκ κτλ.Εγω ηθελα σε αυτο το νημα να μπουν τα παντα,χωρις πολλες αναφορες και λεπτομερειες,να ανεβαζουμε κλιπακια ολοι που αγαπαμε τη δεκαετια αυτη.Αλλιως θα μπορουσε καποιος να ξεκινησει 10 διαφορετικα threads,αλλο για καθε ειδος,με πολλες πληροφοριες κτλ,και δε θα το ηθελα ετσι για να πω την αληθεια.
Εγω ειμαι σιγουρος οτι αρκετοι φαν της δεκαετιας του 80,που τους αρεσει η μουσικη αυτη,θα βρουν σε αυτα τα νηματα(σ'αυτο και στο italo)πολλα τραγουδια που ισως τα ειχαν ακουσει και δε ξερανε ποιος τα λεει κτλ,η που δεν τα ξερανε αλλα τα μαθανε και τους αρεσουν,και αυτο ειναι κατι σημαντικο.
Κατα τη γνωμη μου αν μπορουσε να γινει κατι για να βελτιωθει το συγκεκριμενο thread,ειναι αν καποιος διαχειριστης θελει,να το παρει απο την αρχη,και αν δει οτι καποια τραγουδια καπως δε κολλανε σε συγκεκριμενο σημειο,να τα μεταφερει σε αλλο σημειο(σε αυτο τη νημα παντα),ωστε να υπαρχει μια πιο ομαλη ροη ισως.Αλλα να μη σβηστει τιποτα,καθε μελος ανεβασε κομματια που ειναι σημαντικα γι'αυτον και πρεπει να το σεβαστουμε.