kanenas
AVClub Enthusiast
Να υπενθυμίσω ότι οι Άγγλοι κάνουν εταιρικά πάρτυ σε αίθουσες μουσείων κλπ.
Θύμησέ μου, τι έχουν οι Άγγλοι από τη δική τους ιστορία στα μουσεία τους;
Να υπενθυμίσω ότι οι Άγγλοι κάνουν εταιρικά πάρτυ σε αίθουσες μουσείων κλπ.
.....τώρα μας έπιασε όλους το "εθνικό" μας μένος;
Εδώ έχει ξεπουληθεί η μισή Ελλάδα δεξιόθεν και αριστερόθεν με κύρια δικαιολογία την "ανάπτυξη" (διάβαζε: "βάλε κάνα φράγκο στα δημόσια ταμεία, κι ας είναι κι απ' το διάολο") και το "γαμήλιο" πάρτυ της Atlas Maritime στο "Αβέρωφ" μας μάρανε;
Όχι ότι δεν με πειράζει κι εμένα, κάθε άλλο! Αλλά το να ψάχνουμε να αποδώσουμε ευθύνες στον ένα και στον άλλο υπεύθυνο μου θυμίζει τα πορίσματα για το Βατοπέδι. Ο Ρουσσόπουλος, ο Μπασιάκος, ο Κιλτίδης ο Βουλγαράκης, ο Κοντός, Δούκας αλλά και ο Παπακωσταντίνου, ο Τσοχατζόπουλος, ο Δρυς, ο Φωτιάδης όλοι τους είναι, είτε για τους μεν είτε για τους δε, εμπλεκόμενοι και υπεύθυνοι, αλλά τα κόμματά τους (και βεβαίως, οι πρωθυπουργοί και οι υπουργοί τους), που κυβέρνησαν, έκαναν νόμους, υπέγραψαν διατάγματα, επικύρωσαν πράξεις κλπ. κλπ. δεν είδαν και δεν γνώριζαν τίποτα!
Και - κυρίως - το πολιτικοκοινωνικό σύστημα, αυτό που εκθρέφει τέτοιες υποθέσεις και τέτοιες προσωπικότητες, αυτό - α, πα πα! - δεν έχει ευθύνη. Αυτό έλειπε να το κατηγορήσουμε κι όλας!
Αλλά, να κόβει μισθούς, συντάξεις, να βάζει φόρους στον εργαζόμενο και να μας βάζει να δουλεύουμε μέχρι τα 80 μας, όλα κι όλα, αυτό το ξέρει καλά! Και μας λένε πως είναι για το καλό μας, κι όλας!
Η Atlas Maritime και η κάθε "Maritime" απολαμβάνουν ασυλίας και προνομίων εδώ και τουλάχιστον 60 χρόνια (για να μην πω πολύ περισσότερο) τέτοιων που ίσως και να είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Ξέρετε τι έμαθα σήμερα το πρωί; Να σας το πω, λοιπόν:
Τα τελευταία 50 χρόνια τα χρήματα από τους φόρους, που έχουν πληρώσει στο ελληνικό κράτος όλες - μα ΟΛΕΣ - οι ναυτιλιακές εταιρείες είναι λιγότερα από αυτά που έχουν εισπραχθεί από τους ΟΛΟΥΣ τους μετανάστες για παράβολα έκδοσης αδειών παραμονής ή αδειών εργασίας!!
Και απορείτε γιατί το ΠΝ παραχώρησε τον "Αβέρωφ" για το πάρτυ.
Καλό απόγευμα.
-
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.