Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Η απαντηση στο μαιλ που τους εστειλα το μεσημερι...........

Agaphte kyrie,

h karta sas den exei xrewthei! Exoun desmeuthei wstoso ta xrhmata etsi wste an exei ginei dekth h paraggelia sas ,molis emeis to epivevaiwsoume na ginei h xrewsh. Ean h paraggelia sas den exei ginei dekth, tote aytomata apodesmeuontai ta xrhmata kai se kamia periptwsh den xrewneste xwris na exei ginei h paraggelia sas.

Ayth th stigmh exei pesei kai to diko mas systhma, opote dn mporoume na doume an exei ginei dekth apo to systhma. An thelete steilte mas to transaction number kai ena thlefwno, etsi wste molis kataferoume na mpoume sto systhma na sas kalesoume na sas poume an exei ginei dekth h paraggelia sas h oxi.

Sas eyxaristoume kai sygnwmh gia thn talaipwria.

Best Regards

E:[email protected]

T: 0030 210 36 26 540 |F: 0030 36 26 541

TICKETPRO | 42 Panepistimiou Avenue | GR-10679 Athens | Greece

www.ticketpro.gr

TICKETPRO – YOUR TICKET TO THE ENTERTAINMENT WORLD

Order transaction list

Transaction number Date&Time Payment Delivery
xxxxx 6/27/2008 12:12:54 PM Payment confirmed/Paid Ready to delivery/pick up
Count : 1

:Banane0::Banane0::Banane0::Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Να σε ρωτήσω ...... σε κανένα από τα 4 transaction numbers
δεν σου ήρθε confirmation e-mail?

Το ρωτάω γιατί εμένα ενώ μου ήρθε confirmation e-mail,
στην κάρτα μου το ποσό φαίνεται ακόμα σαν συναλλαγή
σε εκκρεμότητα.:huh2:

Tι Email??Αφού δεν έφτασα στην σελίδα για να δώσω την κάρτα μου.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Tι Email??Αφού δεν έφτασα στην σελίδα για να δώσω την κάρτα μου.....

Mου τα ακυρώσαν!!!Αντε τυχεροί, καλή συναυλία βρε!!!!

Που να την πιάσει κόψιμο........:slapface::slapface::rifle::FSGSFGS4:-bye-

Γιατι βρε παιδια αγχωνεστε με τη γιαγιουλα που ουτε καν τη δεκαετια του 80 δε την ακουγαμε? Τελικα αυτες οι "συναυλιες" των συνταξιουχων που πανε για τη τελευταια τους αρπαχτη εχουν μεγαλη περαση στο ελλαδισταν... αρε rock in athens 1985 (13αχρονος τοτε!)

Δεχεται στο pitch B. Θα πηγαινα, αλλα απο το να τη βλεπω στα 100 μετρα καλυτερα να κρατησω τα 200 ευρω. Θα τη δουμε στο εξωτερικο αλλωστε σε 1-2 χρονια:p

και σε μενα , αφου καταφερα να τα κλεισω γυρω στις 2 το βραδυ , και αφου σχεδον παντου και ολα ειχαν εξαντληθει ,

κανεις στην 6 ?

χαχαχα καλό.:BDGBDGB53::BDGBDGB53:

Ναι έχει ακόμα εκεί που κάθονται και τα περιστέρια.......:FSGSFGS4:

Κοιταξε να δεις, αν δεν εισαι Pitch A το επομενο καλυτερο ειναι το Pitch B εφοσον θες να νιωσεις τον παλμο της συναυλιας. Απο τις εξεδρες ΔΕΝ νιωθεις τιποτα και εχεις και τα φωτα ασφαλειας αναμενα πανω απο καθε θυρα! Την εχω πατησει 2-3 φορες ετσι στις συναυλιες του ΟΑΚΑ οποτε αυτη την φορα Αρενα απο νωρις για να πιασουμε καλο σημειο...

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη Madonna!

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες 80.000 εισιτήρια εξαφανίσθηκαν!

Ελάχιστα «μαγικά» χαρτάκια έχουν απομείνει για τη συναυλία της Μαντόνα και μόνο για τα τμήματα PL3 και PL4 (100 και 85 ευρώ με θέση στις κερκίδες), καθώς και για το Pitch B (80 όρθιοι πίσω στην αρένα). Και αυτά θα τα βρείτε σήμερα ΜΟΝΟ από το Ολυμπιακό στάδιο ΟΑΚΑ, στην πύλη Α από τις 10.30 μέχρι τις 18.00, ενω δεν επιτρέπεται η πώληση άνω των 6 εισιτηρίων στο ίδιο άτομο.

Από την Κυριακή πάντως, όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες που θα τραγουδήσει η μεγαλύτερη pop star του αιώνα, έτσι και στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στη μαύρη αγορά πανάκριβα εισιτήρια, η τιμή των οποίων θα φτάσει και τις … χιλιάδες ευρώ.

Κατά τα άλλα, χθες στην Πανεπιστημίου και στο ΟΑΚΑ σχηματίσθηκαν ουρές που έφταναν μέχρι και τα 3 χιλιόμετρα.

Σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία, καθώς διάφοροι επιτήδειοι προσπαθούσαν να «κλέψουν» τη σειρά άλλων που περίμεναν υπομονετικά επί πολλές ώρες. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι λιποθυμίες με τα ασθενοφόρα να μεταφέρουν όσους δεν άντεξαν τη ζέστη και την ορθοστασία.

zougla

Re: Απάντηση: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Κοιταξε να δεις, αν δεν εισαι Pitch A το επομενο καλυτερο ειναι το Pitch B εφοσον θες να νιωσεις τον παλμο της συναυλιας. Απο τις εξεδρες ΔΕΝ νιωθεις τιποτα και εχεις και τα φωτα ασφαλειας αναμενα πανω απο καθε θυρα! Την εχω πατησει 2-3 φορες ετσι στις συναυλιες του ΟΑΚΑ οποτε αυτη την φορα Αρενα απο νωρις για να πιασουμε καλο σημειο...

Σωστός....:SFGSFGSF:

Περιμένουμε τρελό "ρεπορταζ" με φώτο κλπ, μετά το πέρας...