Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Απάντηση: Re: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη Madonna!

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες 80.000 εισιτήρια εξαφανίσθηκαν!

Ελάχιστα «μαγικά» χαρτάκια έχουν απομείνει για τη συναυλία της Μαντόνα και μόνο για τα τμήματα PL3 και PL4 (100 και 85 ευρώ με θέση στις κερκίδες), καθώς και για το Pitch B (80 όρθιοι πίσω στην αρένα). Και αυτά θα τα βρείτε σήμερα ΜΟΝΟ από το Ολυμπιακό στάδιο ΟΑΚΑ, στην πύλη Α από τις 10.30 μέχρι τις 18.00, ενω δεν επιτρέπεται η πώληση άνω των 6 εισιτηρίων στο ίδιο άτομο.

Από την Κυριακή πάντως, όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες που θα τραγουδήσει η μεγαλύτερη pop star του αιώνα, έτσι και στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στη μαύρη αγορά πανάκριβα εισιτήρια, η τιμή των οποίων θα φτάσει και τις … χιλιάδες ευρώ.

Κατά τα άλλα, χθες στην Πανεπιστημίου και στο ΟΑΚΑ σχηματίσθηκαν ουρές που έφταναν μέχρι και τα 3 χιλιόμετρα.

Σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία, καθώς διάφοροι επιτήδειοι προσπαθούσαν να «κλέψουν» τη σειρά άλλων που περίμεναν υπομονετικά επί πολλές ώρες. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι λιποθυμίες με τα ασθενοφόρα να μεταφέρουν όσους δεν άντεξαν τη ζέστη και την ορθοστασία.

zougla

Παντως επειδη τσεκαρα και τωρα, ειναι δυνατον να γινει αγορα ON-LINE και οχι μονο απο το ΟΑΚΑ, οποτε οσοι πιστοι προσελθετε!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Σωστός....:SFGSFGSF:

Περιμένουμε τρελό "ρεπορταζ" με φώτο κλπ, μετά το πέρας...

Εννοειται!! Ελπιζω να μπορεσω να περασω μεσα και την HD camera!:Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Εννοειται!! Ελπιζω να μπορεσω να περασω μεσα και την HD camera!:Banane0:

Μπορουμε να παρουμε μαζι καμερα & φωτογραφικη μηχανη ?
Κυαλια ? γιατι εκει που βρισκομαι δεν ......

Για πειτε γιατι δεν το κατεχω το paparazzoαθλημα

Last edited:

Για πειτε γιατι δεν το κατεχω το το paparazzoαθλημα

Ωχ, ωχ, θα σας μαζέψουν οι μπάτσοι μου φαίνεται....:twoguns::twoguns:

Αλλά με τον Τάκη μαζί σου don't worry......:music-smiley-005::music-smiley-005:

Γινότανε χαμός εχθές στο Ticketpro γιά τα εισιτήρια, επί 3 ώρες είχε
κρασσάρει ο server! Φοβερό πράγμα, μέσα σε λίγες ώρες είχαν εξαντληθεί τα
εισιτήρια στις εξέδρες, στο παρά πέντε πρόλαβα να κλείσω 2 εισιτήρια με την
γυναίκα μου και αυτό μετά από αρκετές ώρες προσπάθειας! Φανταστείτε
αυτούς που είχαν στηθεί έξω από τα εκδοτήρια στο κέντρο, πολλοί από
αυτούς από τις 5 το πρωί!

Μόλις γύρισα από Ολυμπιακό Στάδιο. Κατάφερα να πάρω μόνο 3. Δε δίνουν πλέον παραπάνω για να πάρουν πιο πολλοί από την ουρά, προβλέπω πολύ ξύλο όταν ανακοινώσουν το τέρμα. Σε κανα 10 λεπτο μου είπαν ότι δε θα έχει μείνει ούτε ....

aparadekto den les tipota eixa kleisei 5 vip eishthria kai moy at akyrvsan xcris logo legontas mou apla signomi..alla den tha perasei etsi..env tin paraskeyi ixa transtation number xafnika to sabbato to akyrosan

Για πειτε γιατι δεν το κατεχω το paparazzoαθλημα

Στη συναυλία που έγινε πέρυσι στο ΟΑΚΑ του George Michael εγώ πέρασα την μηχανάρα μου χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τζερονιμοοοοοο.........

Selected seats:
> ---------------------------------------------------------------------
> Event: MADONNA [27/9/2008 5:30:00 μμ]
> Venue: AΘΗΝΑ (ATHENS) --> Ο.Α.Κ.Α-Oλυμπιακό Στάδιο (Ο.Α.Κ.Α-Olympic Stadium)
> Seat(s): STANDING/PITCH A --> Count: 5
> Cust. Type: Regular
> Price(Tax incl.): 99 EUR

Έχει να γίνει χαμός!!!!

Εκλεισα κανικά σήμερα 4 εισιτήρια στην Θύρα 3 με 110 έκαστο + 5 ευρω courier

Μου ηρθε το ακολουθο email:

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την ticketpro.gr για την αγορά των εισιτηρίων σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η όποια καθυστέρηση παρουσιάστηκε στη διάρκεια της διαδικασίας της αγοράς σας οφείλεται στο μεγάλο φόρτο που παρατηρήθηκε και αντικατοπτρίζει το τεράστιο ενδιαφέρον για την εμφάνιση της Madonna στην Αθήνα.

Προκειμένου να επιτύχουμε την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση αλλά και την αποτελεσματική διαχείριση των εισιτηρίων, σας καλούμε να προσέλθετε στο Ticket House (Πανεπίστημίου 42) για την παραλαβή των εισιτηρίων σας από την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2008

Θα υπάρξει αρκετός χρόνος για να παραλάβετε την παραγγελία σας ως την ημέρα της συναυλίας. Στόχος μας είναι να επιτύχουμε την σταδιακή προσέλευση, πάντα για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση. Η παραγγελία σας έχει καταγραφεί και πιστοποιηθεί και τα εισιτήρια σας έχουν κρατηθεί.

Εάν η επιλογή σας ήταν η παράδοση με courier, σημειώστε ότι οι αποστολές θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 15 Ιουλίου 2008