μέχρι και m@therf@ckers...μας αποκάλεσε...τιμή μας...αλλά anyway μιλούσε γενικά με το κοινό
Τι τό θελες αυτό βρε Τατιάνα?
Ξενέρωσα...
μέχρι και m@therf@ckers...μας αποκάλεσε...τιμή μας...αλλά anyway μιλούσε γενικά με το κοινό
αλλά παρολαυτά δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο show αν εξαιρέσουμε το Confessions που παραμένει το αγαπημένο μου
(εμένα η αντίθεσή μου ήταν περισσότερο στα θρησκευτικά της)
Τι τό θελες αυτό βρε Τατιάνα?
Ξενέρωσα...
Επειδή δεν είναι Καθολική ή Χριστιανή Ορθόδοξη?
Μα αφού είναι η Madonna=Παναγία!!!!
Και οι φίλοι μου αυτό λένε. Το Confessions δεν συγκρίνεται, πολύ ανώτερο. Κανένα ευτράπελο? Έγινε, είδες τίποτα περίεργο?
Βουδίστρια δεν είναι?
Καμπάλα.
Ένα γλωσσόφιλο με μιά από τις χορεύτριες! Χειροκροτήθηκε πάντως!
Ένα γλωσσόφιλο με μιά από τις χορεύτριες! Χειροκροτήθηκε πάντως!
Ειχαμε την ατυχια να πεσουμε επανω σε ενα απο τα χειροτερα αλμπουμ της, το οποιο, φυσικα, ερμηνευσε σχεδον ολοκληρο. Επισης, δε μου ειπαν τιποτα οι διασκευες των τραγουδιων της καθως και το βαλκανο-λατιν 15λεπτο.
Τελικα ομως περασα ωραια. Η τυπισα ειναι θεα. Παντως, οσοι ενθουσιαστικαν σημερα, καλο ειναι να δουν την Confessions tour, την Drowned World Tour και φυσικα την εκπληκτικη και ανεπανάληπτη Blond Ambition του 1990. Σκαλες ανωτερες απο τη σημερινη.
Τελικα ομως περασα ωραια.
Καμπάλα.
Εμαθα ότι είχε γέλιο και στις ουρές και μέσα στο Στάδιο, στο κόσμο.
Το "καλέ" και το "μωρή" πήγαινε σύνεφο.....![]()
Με ένα πέπλο νυφικού ανάμεσα στα στόματά τους....δεν τα λές όλα αγόρι μου.....
Έχει καμμία σημασία αυτό τώρα? Γιατί κάνουμε διακρίσεις παρακαλώ?
Σχεδόν ασήμαντη λεπτομέρεια!![]()
Μα στις συναυλίες παίζει ρόλο και το κοινό. Αν υπάρχει fun είναι καλό. Και από ότι έμαθα στην αρχή υπήρχε φοβερός ενθουσιαμός που με την ώρα άρχιζε να....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.