Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

αλλά παρολαυτά δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο show αν εξαιρέσουμε το Confessions που παραμένει το αγαπημένο μου

Και οι φίλοι μου αυτό λένε. Το Confessions δεν συγκρίνεται, πολύ ανώτερο. Κανένα ευτράπελο? Έγινε, είδες τίποτα περίεργο?

Ειχαμε την ατυχια να πεσουμε επανω σε ενα απο τα χειροτερα αλμπουμ της, το οποιο, φυσικα, ερμηνευσε σχεδον ολοκληρο. Επισης, δε μου ειπαν τιποτα οι διασκευες των τραγουδιων της καθως και το βαλκανο-λατιν 15λεπτο.

Τελικα ομως περασα ωραια. Η τυπισα ειναι θεα. Παντως, οσοι ενθουσιαστικαν σημερα, καλο ειναι να δουν την Confessions tour, την Drowned World Tour και φυσικα την εκπληκτικη και ανεπανάληπτη Blond Ambition του 1990. Σκαλες ανωτερες απο τη σημερινη.

Απάντηση: Re: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Και οι φίλοι μου αυτό λένε. Το Confessions δεν συγκρίνεται, πολύ ανώτερο. Κανένα ευτράπελο? Έγινε, είδες τίποτα περίεργο?

Ένα γλωσσόφιλο με μιά από τις χορεύτριες! Χειροκροτήθηκε πάντως!

Re: Απάντηση: Re: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Ένα γλωσσόφιλο με μιά από τις χορεύτριες! Χειροκροτήθηκε πάντως!

Με ένα πέπλο νυφικού ανάμεσα στα στόματά τους....δεν τα λές όλα αγόρι μου.....

Re: Απάντηση: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Ειχαμε την ατυχια να πεσουμε επανω σε ενα απο τα χειροτερα αλμπουμ της, το οποιο, φυσικα, ερμηνευσε σχεδον ολοκληρο. Επισης, δε μου ειπαν τιποτα οι διασκευες των τραγουδιων της καθως και το βαλκανο-λατιν 15λεπτο.

Τελικα ομως περασα ωραια. Η τυπισα ειναι θεα. Παντως, οσοι ενθουσιαστικαν σημερα, καλο ειναι να δουν την Confessions tour, την Drowned World Tour και φυσικα την εκπληκτικη και ανεπανάληπτη Blond Ambition του 1990. Σκαλες ανωτερες απο τη σημερινη.

Τεχνικά και ακόμα και από πνευματική άποψή πιστεύω ότι το σημερινό μπορεί να συγκριθεί μόνο με το Confessions...η Madonna είναι ώριμη, σίγουρη, εκλεπτυσμένη, ξέρει ποιά είναι επιτέλους.......καταπληκτική

Τελικα ομως περασα ωραια.

Εμαθα ότι είχε γέλιο και στις ουρές και μέσα στο Στάδιο, στο κόσμο.

Το "καλέ" και το "μωρή" πήγαινε σύνεφο.....:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Καμπάλα.

Εννοούσα όσον αφορά τις αναφορές της σε Ισραήλ, Καινή Διαθήκη κτλ.

Αλλά δικάιωμά της ήταν παρολαυτά ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ (δείτε τις φωτό μιλούν από μόνες τους)

Εμαθα ότι είχε γέλιο και στις ουρές και μέσα στο Στάδιο, στο κόσμο.

Το "καλέ" και το "μωρή" πήγαινε σύνεφο.....:flipout:

Έχει καμμία σημασία αυτό τώρα? Γιατί κάνουμε διακρίσεις παρακαλώ?

Έχει καμμία σημασία αυτό τώρα? Γιατί κάνουμε διακρίσεις παρακαλώ?

Μα στις συναυλίες παίζει ρόλο και το κοινό. Αν υπάρχει fun είναι καλό. Και από ότι έμαθα στην αρχή υπήρχε φοβερός ενθουσιαμός που με την ώρα άρχιζε να....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Η Madonna στην Αθήνα (ή φήμες);

Σχεδόν ασήμαντη λεπτομέρεια! :flipout:

She's not me
She doesn't have my name
She'll never have what I have
It won't be the same
It won't be the same

Never let you forget
She's not me
She's not me, and she never will be

Είχε νόημα όμως γιατί το έκανε και πως...εγώ πολύ το χάρηκα το συγκεκριμένο

Μα στις συναυλίες παίζει ρόλο και το κοινό. Αν υπάρχει fun είναι καλό. Και από ότι έμαθα στην αρχή υπήρχε φοβερός ενθουσιαμός που με την ώρα άρχιζε να....

Το 'μωρή' κτλ που αναφέρεις δεν έχουν σχέση με τον ενθουσιασμό αλλά με άλλου είδους διακρίσεις τις οποίες καλά θα κάνεις να κρατήσεις μακρυά από δω IMHO

Όσον αφορά το κοινό υπήρχαν καλές και κακές στιγμές αλλά όταν όλο το στάδιο κραυγάζει στο ρυθμό του καλλιτέχνη εγώ το αποκαλώ επιτυχία