Ενα γρηγορο και πολυ ευκολο σνακ πιτσας ειναι το εξης :
Παιρνουμε πιττες για σουβλακι (τις κανονικες γιατι υπαρχουν και καποιες μεγαλυτερες με την ονομασια Γιγας)
Παιρνουμε ενα κουταλακι του γλυκου barbecue sauce και το απλωνουμε στην πιττα καλα καλα ισα ισα να υπαρχει ενα φιλμ σαλτσας.
Βαζουμε μια φετα τυρι για τοστ στο κεντρο. Κοβουμε λιγο ξερο κρεμμυδι σε μικρα κομματακια επανω και κατοπιν φρεσκια τοματα.. Αν βρισκεται και καμια πιπερια σε ψιλα κομματακια.
Το μπεικον ειναι προαιρετικο απλα την κανει πιο βαρια. Εγω προσθετω και λιγο φετα τριμμα.
Τελος την βαζουμε στο γκριλ του φουρνου μας και σε περιπου 5-7 λεπτα (την βαζουμε σχετικα ψηλα παντως πανω απο την μεση του φουρνου) εχετε ενα ψημενο σνακ ελαφρυ και ευγεστο.
Παιρνουμε πιττες για σουβλακι (τις κανονικες γιατι υπαρχουν και καποιες μεγαλυτερες με την ονομασια Γιγας)
Παιρνουμε ενα κουταλακι του γλυκου barbecue sauce και το απλωνουμε στην πιττα καλα καλα ισα ισα να υπαρχει ενα φιλμ σαλτσας.
Βαζουμε μια φετα τυρι για τοστ στο κεντρο. Κοβουμε λιγο ξερο κρεμμυδι σε μικρα κομματακια επανω και κατοπιν φρεσκια τοματα.. Αν βρισκεται και καμια πιπερια σε ψιλα κομματακια.
Το μπεικον ειναι προαιρετικο απλα την κανει πιο βαρια. Εγω προσθετω και λιγο φετα τριμμα.
Τελος την βαζουμε στο γκριλ του φουρνου μας και σε περιπου 5-7 λεπτα (την βαζουμε σχετικα ψηλα παντως πανω απο την μεση του φουρνου) εχετε ενα ψημενο σνακ ελαφρυ και ευγεστο.