Η νέα Γενική Διαχείριση του AVClub

Lepton

Supreme Member
19 June 2006
5,346
Γλυφάδα
Αγαπητοί φίλοι,

το 2008 ήταν αρκετά έντονο για το AVClub. Άλλαξαν αρκετά πράγματα στο forum και στο Σωματείο και συχνά ήμουν στο κέντρο ή αρκετά κοντά στις εξελίξεις. Έκανα ό,τι μπορούσα, στο μέτρο των δυνατοτήτων και όσο διατηρούσα τις αντοχές μου. Αλλά επειδή τα αποθέματα δεν είναι ανεξάντλητα, ήρθε η ώρα να αναλάβει κάποιος άλλος τη θέση μου και, με φρέσκια όρεξη, να πάει αυτόν τον χώρο ένα βήμα παραπέρα.

Από σήμερα, Γενικός Διαχειριστής του AVClub είναι ο Send, κατά γενική ομολογία ένα από τα πιο άξια πρόσωπα της Διαχειριστικής Ομάδας. Αναπληρωτής Γ.Δ. ο Γιώργος Κυριακαράκος, το ήθος του οποίου σφραγίζει την πορεία του χώρου αυτού εδώ και πολλά χρόνια. Αμφότεροι είναι άνθρωποι ψύχραιμοι, συνετοί και, όπως η συνεργασία μου μαζί τους ήταν τιμή για εμένα τον χρόνο που πέρασε, έτσι και η αποδοχή τους στην ανάληψη των ρόλων αυτών είναι τιμή για όλους μας. Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα δικαιώσουν και με το παραπάνω την εμπιστοσύνη μας.

Παιδιά, ατσαλένιοι!

Από εμένα, ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα από όλα στο Νίκο Κρυωνά, τον άνθρωπο που με βοήθησε περισσότερο από όλους στη θέση που κατείχα. Ευχαριστίες και σε όλα τα μέλη της Διαχειριστικής Ομάδας, αφού χάρη σε αυτά και στη βοήθειά τους έγιναν πολλά πράγματα στο χώρο για τα οποία μπορώ να υπερηφανεύομαι. Επίσης ευχαριστώ όλους εσάς για την εμπιστοσύνη, αλλά κυρίως για την κατανόησή σας σε εμένα και τις ενέργειές μου όλον αυτόν τον καιρό. Τέλος, συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις μου. Όσοι έμειναν δυσαρεστημένοι από εμένα, ήρθε η ώρα να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στον τόπο αυτό και δεν θα χάσουν. Να είστε όλοι καλά!

Πάω να γράψω για ταινίες τώρα... ;)

Να σας ευχαριστήσω και εγώ Λευτέρη και Νίκο για την εξαιρετική δουλειά όλο αυτό το καιρό που κάνατε!

Ακούραστα τα φέρατε εις πέρας με απόλυτη επιτυχία!

Καλή αρχή και στα νέα παιδιά και εύχομαι μπόλικη δύναμη!

καλή επιτυχία στους "νέους" (το παρελθόν τους στο χώρο την εγγυάται) και καλή ξεκούραση με θερμές ευχαριστίες στους "παλιούς" για το έργο που αφήνουν πίσω τους!

Να δειτε που ο Λευτερης τωρα θα κανει και ταινια μεγαλου μηκους....:popcorn:

Καλη δυναμη και καλη επιτυχια οι νεοι .

η Εκτος για μια ακομη φορα εβγαλε ΓΔ

όσοι μαθήτευσαν δίπλα μου ,πήραν εφόδια ,δυνάμεις ,γνώσεις,σοφία ,για να αντεπεξέλθουν σε αυτήν την πρόκληση

Λευτερη καλη συνεχεια και αν ψαχνεις ηθοποιους στην νεα σου ταινια, υπολογισε με

Νικο Κρυωνα ευχαριστουμε για ολα

Πρώτον να ευχαριστήσω κι εγώ τον Λευτέρη και το Νίκο για την μέχρι τώρα προσφορά τους.
(Λευτέρη, περιμένω αίτηση χαρτοσημασμένη για την εγγραφή σου στο σύλλογο των "πρώην". Ο Κρυωνάς είναι ήδη μέλος).
icon12.gif

Δεύτερον να ευχαριστήσω αυτούς που τελικά "έπεισαν" τον send να αναλάβει. :grinning-smiley-043
Ελπίζω να μην του ξερίζωσαν τα νύχια...
icon10.gif

Καταρχήν, τις ευχές μου για τους "νέους", γιατί η θέση απαιτεί γερό στομάχι, είμαι όμως σίγουρος ότι το έχουν !!
Κατόπιν, πολλά Ευχαριστώ στους παλιούς !!

Εξαιρετικές επιλογές των νέων!!!

τώρα αν χρειάστηκε να τους βγάλουν τα νύχια όπως λέει κι ο Μπάμπης για να πειστούν είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο ! :flipout:

Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αποχωρούντες .

Το φόρουμ πέρασε έντονες φάσεις και επικίνδυνα σκοτεινά τούνελ μέσα στη χρονιά που έφυγε. Η νέα αρχή θα είναι το ξεκόλλημα των τροχών από τη λάσπη που εμπόδιζαν τη κίνηση μπρος.
Υπομονή στα μπρίκια, οι λοιποί θα ευημερεύσουν...

Ειλικρινά κι από ψυχής καλή επιτυχία στους νέους.

Σημαντική ´στροφή´τού Avclub.
Kατ´αρχήν νάναι καλά ο Νίκος ο Κρυωνάς πού ήταν απο εκείνους πού προσπάθησαν σκληρά για την δημιουργία τού Σωματείου και υπήρξε απο τούς στυλοβάτες τού avclub.

Το ότι αναλαμβάνουν σαν Γ.Δ. και Α.Γ.Δ. οί Send και Γιώργος Κυριακαράκος αποτελεί μιά ιδιαίτερα αισιόδοξη εξέλιξη γιά το Φόρουμ...
Πρόκειται γιά ανθρώπους μέ ευρυμάθεια,σθένος,ποιότητα ,επίπεδο, χωρίς διάθεση αυτοπροβολής και η μέχρις σήμερα παρουσία τους τιμά τον Χωρο.
Είμαι σίγουρος πώς θα συνεχίσουν να προσφέρουν τά ίδια και περισσότερα απο τίς νέες τους θέσεις και θα δώσουν ώθηση άλλου τύπου στο Φόρουμ.

Τίς καλύτερες ευχές μου και στούς δύο .
Και τήν αμέριστη συμπαράστασή μου.

Απάντηση: Re: Η νέα Γενική Διαχείριση του AVClub

Το φόρουμ πέρασε έντονες φάσεις και επικίνδυνα σκοτεινά τούνελ μέσα στη χρονιά που έφυγε. Η νέα αρχή θα είναι το ξεκόλλημα των τροχών από τη λάσπη που εμπόδιζαν τη κίνηση μπρος.
Υπομονή στα μπρίκια, οι λοιποί θα ευημερεύσουν...

Ειλικρινά κι από ψυχής καλή επιτυχία στους νέους.

Μηπως μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος ?

Re: Απάντηση: Η νέα Γενική Διαχείριση του AVClub

Καλη ξεκουραση στους μεν, καλη αρχη στους δε !!!
+1

Και θα προσέθετα και ένα ευχαριστώ στους μεν για τον χρόνο (και όχι μόνο) που θυσίασαν από την προσωπική τους ζωή και τον διέθεσαν στο forum.

Καταρχην ενα μεγαλο ευχαριστω και στους δυο (Λευτερη και Νικο) οι οποιοι συνεβαλαν τα μεγιστα στην διατηρηση της ηρεμιας εντος του φορουμ, εν μεσω κακοκαιριας.... Ειδικα οι ψυχραιμες και to the point τοποθετησεις του Λευτερη, εμενα προσωπικα θα μου λειψουν...
Ηρθε ομως ο καιρος να παραδωσουν την σκυτάλη και να ηρεμησουν λιγο και ευτυχως οι νεοι (Τασος και Γιωργος) αποτελουν αριστες επιλογες για τις "ηλεκτρικες" αυτες καρεκλες...
Καλη επιτυχια παιδες!

Σιδεροκεφαλοι παιδια!!!

Αν συμβαλλουμε και εμεις λιγακι σταματωντας τις σπόντες και τους τσακωμους ολα θα πανε καλα!!!