Η Πετρούλα στα χνάρια της Τζούλιας;

Απάντηση: Re: Η Πετρούλα στα χνάρια της Τζούλιας;

Εφερε ενας σημερα ενα αντιγραφο ασφαλειας στη δουλια...

κακο και πολυ, παρα πολυ soft...

Σα ντοκυμαντερ ενα πραγμα... :flipout:

Φίλε είσαι off topic
Εδώ κρίνουμε το κοινωνικό μέρος της ταινίας.
Να πας στην σωστή κατηγορία να το παρουσιάσεις (και να φας και ban απ τον superfly :flipout::flipout::flipout:)

Re: Απάντηση: Re: Η Πετρούλα στα χνάρια της Τζούλιας;

Φίλε είσαι off topic
Εδώ κρίνουμε το κοινωνικό μέρος της ταινίας.
Να πας στην σωστή κατηγορία να το παρουσιάσεις (και να φας και ban απ τον superfly :flipout::flipout::flipout:)

Και τις κοινωνικές προεκτάσεις της ταινίας :D

Ξέρεις πόσοι περνούν τηλέφωνα φίλους και γνωστούς για να δανειστούν γυαλιά???

Μα καλά και αυτοί ένα ζευγάρι μονο δίνουν δώρο?
:flipout::flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Η Πετρούλα στα χνάρια της Τζούλιας;

Μπαρντόν ;; 3D;;;;;

Εξυπνο κολπάκι για να φρενάρουν τα "αντίγραφα ασφαλείας" ....

Nαι καλα....

Εχουν παρει βραση τα αντιγραφα...:flipout: Παιδι μου δεν νοιαζει τον παρηκμασμενο Ελληνα αν εχει πρασινα και κοκκινα ειδωλα απο την θριντενια επεξεργασια.

Πιο πολυ τον νοιαζει που η Πετρουλα τους φοραει τα ρουχα της στην ταινια.

Ενα δελτίο καιρού μεγάλης διάρκειας είναι....

Πιο προκλητική είναι στο "Mr Blue eyes" ;)

Μάπα το καρπούζι ... ότι έβλεπε κάποιος στο STAR, τα ίδια έδειχνε και το DVD που μόνο τσόντα δεν ήταν.

Απάντηση: Re: Η Πετρούλα στα χνάρια της Τζούλιας;

Μάπα το καρπούζι ... ότι έβλεπε κάποιος στο STAR, τα ίδια έδειχνε και το DVD που μόνο τσόντα δεν ήταν.

Και μου "βρώμαγε" η δουλειά (ποστ #18) άρα μάπα το "καρπούζι"....

Για πάμε σ' άλλα λοιπόν...

Το άλλο το "φρούτο" το βαβάτση πως λέγεται, τι λέει; :chinscratch:

Τιποτα.
Ειναι εχέμυθη.

Το παλευει βεβαια λιγο, πρεπει να εχει δει πολυ asstraffic, αλλα στα "δυσκολα", το γυρναει στο "τσαμικο".

Τιποτα.
Ειναι εχέμυθη.

Το παλευει βεβαια λιγο, πρεπει να εχει δει πολυ asstraffic, αλλα στα "δυσκολα", το γυρναει στο "τσαμικο".

πάντως το στόμα της δεν το κρατάει κλειστό...

Έχουμε νεότερα απο την Πετρούλα Κωστίδου
Το κορίτσι...εργάζεται σκληρά!

http://www.gossip247.gr/showbiz/3228-petroula-kostidou.html

Πετρούλα Κωστίδου:Εν μέσω κρίσης, βρήκα τρόπο να βγάλω λεφτά
Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του dvd της με θέμα το Καμα Σούτρα, η Πετρούλα προσφέρει μια προνομιακή ματιά στο χοροπηδητό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη δουλειά της τον κόσμο και πάνω απ’ όλα την τέχνη της.
Όσον αφορά το «τελειομανής» που προηγήθηκε, αυτό προκύπτει τόσο από τις 12-16 ώρες δουλειάς που η Πετρούλα ρίχνει καθημερινά, χωρίς καμία διαμαρτυρία, εδώ και έξι μήνες που εργάζεται στο πολιτικό ρεπορτάζ, όσο και από τις σχετικές δηλώσεις της του τύπου «Δεν με ενδιαφέρει αν ιδρώσω ή γυρίσω στο σπίτι λιώμα στη κούραση μετά από 18 ώρες. Στη δουλειά μου θέλω να είμαι άψογη. Αν κάτι δεν γίνει σωστά τότε δεν θα βγει καθόλου.»
Σημειωτέον ότι, εκτός από τη βασική της δουλειά, υπάρχουν και τα εξτραδάκια. «Έχω οργώσει όλα την ελληνική επαρχία. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο πραγματοποιώ εμφανίσεις, επιστρέφω με το αεροπλάνο Κυριακή μεσημέρι και μετά κοιμάμαι σερί μέχρι τη Δευτέρα το πρωί. Εννοείται πως δεν παραπονιέμαι. Τα χρήματα που παίρνω στα έξτρα είναι τα ίδια από την εποχή που ξεκίνησα να λέω τον καιρό. Δεν έχω πέσει ούτε ένα ευρώ. Πάλι καλά. Εν μέσω κρίσης, βρήκα τρόπο να βγάλω λεφτά»....
Η αλήθεια είναι ότι πολλά μπορείς να της καταλογίσεις, αλλά η τεμπελιά σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά. Παρ’ ότι προέρχεται από οικογένεια που έχει οικονομική άνεση, η ίδια δουλεύει από τα 14 της και κατέβηκε στην Αθήνα λίγο πριν από τα 17 της χωρίς ένα ευρώ στην τσέπη: «Στην αρχή ήταν δύσκολα. Έτρεχα στα κάστινγκ όπως τα άλλα μοντέλα και είχα φτάσει στο σημείο να μου κόψουν δύο φορές το ρεύμα στο σπίτι χωρίς να πω τίποτα στον πατέρα μου.» πηγη:Nitro

Έχουμε νεότερα απο την Πετρούλα Κωστίδου
Το κορίτσι...εργάζεται σκληρά!

http://www.gossip247.gr/showbiz/3228-petroula-kostidou.html

Πετρούλα Κωστίδου:Εν μέσω κρίσης, βρήκα τρόπο να βγάλω λεφτά
Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του dvd της με θέμα το Καμα Σούτρα, η Πετρούλα προσφέρει μια προνομιακή ματιά στο χοροπηδητό τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη δουλειά της τον κόσμο και πάνω απ’ όλα την τέχνη της.
Όσον αφορά το «τελειομανής» που προηγήθηκε, αυτό προκύπτει τόσο από τις 12-16 ώρες δουλειάς που η Πετρούλα ρίχνει καθημερινά, χωρίς καμία διαμαρτυρία, εδώ και έξι μήνες που εργάζεται στο πολιτικό ρεπορτάζ, όσο και από τις σχετικές δηλώσεις της του τύπου «Δεν με ενδιαφέρει αν ιδρώσω ή γυρίσω στο σπίτι λιώμα στη κούραση μετά από 18 ώρες. Στη δουλειά μου θέλω να είμαι άψογη. Αν κάτι δεν γίνει σωστά τότε δεν θα βγει καθόλου.»
Σημειωτέον ότι, εκτός από τη βασική της δουλειά, υπάρχουν και τα εξτραδάκια. «Έχω οργώσει όλα την ελληνική επαρχία. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο πραγματοποιώ εμφανίσεις, επιστρέφω με το αεροπλάνο Κυριακή μεσημέρι και μετά κοιμάμαι σερί μέχρι τη Δευτέρα το πρωί. Εννοείται πως δεν παραπονιέμαι. Τα χρήματα που παίρνω στα έξτρα είναι τα ίδια από την εποχή που ξεκίνησα να λέω τον καιρό. Δεν έχω πέσει ούτε ένα ευρώ. Πάλι καλά. Εν μέσω κρίσης, βρήκα τρόπο να βγάλω λεφτά»....
Η αλήθεια είναι ότι πολλά μπορείς να της καταλογίσεις, αλλά η τεμπελιά σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά. Παρ’ ότι προέρχεται από οικογένεια που έχει οικονομική άνεση, η ίδια δουλεύει από τα 14 της και κατέβηκε στην Αθήνα λίγο πριν από τα 17 της χωρίς ένα ευρώ στην τσέπη: «Στην αρχή ήταν δύσκολα. Έτρεχα στα κάστινγκ όπως τα άλλα μοντέλα και είχα φτάσει στο σημείο να μου κόψουν δύο φορές το ρεύμα στο σπίτι χωρίς να πω τίποτα στον πατέρα μου.» πηγη:Nitro

Χμμ.... Από τα 14 στη δουλειά, δηλαδή γρήγορα θα βγει σε σύνταξη....:chinscratch:

Δεν ήταν καν πορνό, πόσο μάλλον σοφτ!!
Αρπαχτή και μάλλιστα της πλάκας.
Λετε να φτιάψουμε επιτέλους και την δική μας βιομηχανία Πορνό;
Α ρε Σειρηνάκη!!