I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Απάντηση: Re: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Ολως τυχαιως... οτι δεν κανει το iphone... τους αφηνει αδιαφορους ολους...
gps, copy/paste, BT, εφαρμογες, επισημα Ελληνικα, κλπ...

Ο λαος μας ειναι πολυ αρχαιοτερος απο ολα αυτα που τα χαρακτηριζε ως... "ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ"... καποιες "αλεπουδες" λοιπον δε τα φτανουν... και τους αφηνουν "αδιαφορους"...

Ειναι ομως iphone...

Ισως ο newbee λεει οτι δεν το ξερεις το iphone μιας που πολλα απο τα προβληματα που αναφερεις εχουν λυθει μεσω εφαρμογων...
Η ουσια ειναι οτι για να ξερεις πραγματικα τι μπορει να κανει αυτο το μαραφετι πρεπει να το εχεις στα χερια σου για μεγαλο χρονικο διαστημα..
Και επειδη ειχα (και εχω) MS smartphone, μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι δεν εχει καμια σχεση... Ειναι σαν αυτο που λενε: Once you go Black, you never go back! :D

Re: Απάντηση: Re: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Ισως ο newbee λεει οτι δεν το ξερεις το iphone μιας που πολλα απο τα προβληματα που αναφερεις εχουν λυθει μεσω εφαρμογων...

Το οτι μπορει να λυθει ενα copy paste με μια εφαρμογη (αν ειναι δυνατον να εχεις μια εφαρμογη για μια γελοια λειτουργια) ή με την αναμονη απο επομενο firmware σε επομενο firmware ειναι αστειο για κατι τοσο απλο και αυτονοητο ομως ετσι...?
Δεν ειπα το iphone μπουρδα... μην θιγεστε... ειναι ενα πολυ καλο κινητο... ισως το καλυτερο...! Τα wm ομως δεν ειναι μονο κινητα...!
Οπως το xbox ειναι μια καλη κονσολα αλλα ενα pc μπορει να κανει οτι το πρωτο μαζι με τοσα αλλα... ετσι και η διαφορα ενος κινητου με ενα ppc...

Ναι, μονο που το iPhone δεν ειναι Απλα κινητο: Ειναι ενα πανισχυρο ppc που ομως ΚΑΝΕΙ αυτα που υποσχεται και μαλιστα με ευκολια αξεπεραστη...

Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Ναι, μονο που το iPhone δεν ειναι Απλα κινητο: Ειναι ενα πανισχυρο ppc που ομως ΚΑΝΕΙ αυτα που υποσχεται και μαλιστα με ευκολια αξεπεραστη...

Ναι οπως να δειχνει χαρτες, να δειχνει το στιγμα σου μεσω GPS... και να μην σε παει πουθενα... και ολα αυτα τα εκπληκτικα πρωτοτυπα πραγματα... πληρωνοντας τα κερατα σου σε DATA...!!!

Apple innovation!!! -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Ναι οπως να δειχνει χαρτες, να δειχνει το στιγμα σου μεσω GPS... και να μην σε παει πουθενα... και ολα αυτα τα εκπληκτικα πρωτοτυπα πραγματα... πληρωνοντας τα κερατα σου σε DATA...!!!

Apple innovation!!! -bye-

Καλα τα ελεγε ο Newbee μου φαινεται... Καταρχην ο GPS δεκτης του Iphone ειναι ο καλυτερος που εχω δουλεψει...Κλειδωνει το σημα σε δευτερολεπτα!
Και φυσικα ΕΧΕΙ χαρτες μεσω google maps, απλα δεν ειναι πρακτικο στην χρηση... Ολα αυτα φυσικα μεχρι να βγει εφαρμογη κανονικη οπως το ΤΟΜ-ΤΟΜ, οποτε μετα θελω να δω τι θα λες...
Α, εγω πληρωνω 35 ευρω το μηνα και εχω και 2 ωρες τηλεφωνο και 250 megabyte δωρεαν τον μηνα...Ασε ,τα κερατα μου πληρωνω! :p

Το τηλέφωνο (samsung) είναι όλα τα λεφτά.
Το gps κατεβάζει 8 δορυφόρους μέσα στο σπίτι.
Λειτουργεί άψογα με destinator 7 και η οθόνη είναι βελτιστοποιημένη για χρήση με το χέρι.
Τόσο πολύ ώστε η γραφίδα δεν είναι απαραίτητη και δεν είναι καν ενσωματωμένη στο τηλέφωνο.

Σημαντική είναι και η προσθήκη pad σαν των φορητών υπολογιστών γιατί τα windows πλέων διαθέτουν κέρσορα!!!!!

Last edited:
Εμένα πάντως με ενοχλεί η απόλυτη εξάρτηση απ' το iTunes. Δεν ανήκω στη γενιά του iPod και έτσι αυτό με ξενίζει.

Είναι λεπτότατο και ελαφρύτατο.
Οι φωτογραφίες του απλά καταπληκτικές.
Απομένει να δούμε πόσο κρατάει η μπαταρία με χρήση του gps.

Είναι λεπτότατο και ελαφρύτατο.
Οι φωτογραφίες του απλά καταπληκτικές.
Απομένει να δούμε πόσο κρατάει η μπαταρία με χρήση του gps.

Κωστα δεν εχω δει και καμια τρομερη διαφορά. Περισσοτερο μετρα το να μην αφηνεις ανοικτες εφαρμογες στο background.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Και φυσικα ΕΧΕΙ χαρτες μεσω google maps, απλα δεν ειναι πρακτικο στην χρηση... Ολα αυτα φυσικα μεχρι να βγει εφαρμογη κανονικη οπως το ΤΟΜ-ΤΟΜ, οποτε μετα θελω να δω τι θα λες...
Α, εγω πληρωνω 35 ευρω το μηνα και εχω και 2 ωρες τηλεφωνο και 250 megabyte δωρεαν τον μηνα...Ασε ,τα κερατα μου πληρωνω! :p

Με ενα ομνια πχ κανεις ολα τα παραπανω, (google maps και μπουρδες) σε παει ΟΠΟΥ θες, ΟΠΩΣ θες, ΟΣΟ γρηγορα θες, με συνεχης πληροφοριες του δρομου και των απαιτησεων σου ολα αυτα παλι μεσα σε δευτερολεπτα ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ να πληρωνεις... ετσι το ερωτημα ειναι...

Α) Εχεις 6-7 επιλογες απο προγραμματα πλοηγησης με 0 ευρω κοστος το μηνα
Β) Εχεις 1 επιλογη απλου χαρτη που σου δινει στιγμα με 35 ευρω το μηνα...

Τι ειναι καλυτερο...? -bye-

Το ένα είναι Windows, το άλλο είναι mac os x .... κάτι σαν τους υπολογιστές ένα πράγμα... το ένα έχει πολλούς παραπάνω χρήστες κ έχει όμως κ μπλε οθόνες, το άλλο είναι λίγοι κ καλοί.

Ο καθένας επιλέγει αγαπητέ energy...ποιός ο λόγος όμως για τόση εκστρατεία ; Όλα καλά είναι. Λεφτά να έχουμε να τα αλλάζουμε όποτε βγαίνει κάτι καλύτερο, κάτι διαφορετικό, κάτι πιο....γυαλιστερό !

Αμαν ποια οι μπλε οθόνες.

Απλα ΔΕΝ υπαρχουν πλεον σε desktop και PPC.
Δεν εχω ουτε 1 κολλημα με vista 1 ετος τωρα και με WM6.1 ρομποκοπ σε qtek δεν κολουσε με τίποτα. Γυρνάμε πάλι σε ανούσιες συγκρισεις που πλεον δεν έχουν καμμια αξία.

Απλα διαλέξεις blue ή red pill και τελειωνει η ιστορία.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Με ενα ομνια πχ κανεις ολα τα παραπανω, (google maps και μπουρδες) σε παει ΟΠΟΥ θες, ΟΠΩΣ θες, ΟΣΟ γρηγορα θες, με συνεχης πληροφοριες του δρομου και των απαιτησεων σου ολα αυτα παλι μεσα σε δευτερολεπτα ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ να πληρωνεις... ετσι το ερωτημα ειναι...

Α) Εχεις 6-7 επιλογες απο προγραμματα πλοηγησης με 0 ευρω κοστος το μηνα
Β) Εχεις 1 επιλογη απλου χαρτη που σου δινει στιγμα με 35 ευρω το μηνα...

Τι ειναι καλυτερο...? -bye-

Φιλε μου, αν το GPS ειναι τοσο σημαντικο για εσενα αυτη την στιγμη, καλο ειναι να παρεις ενα stand alone διοτι φοβαμαι οτι και το Omnia θα σε απογοητευσει με τις προσδοκιες που εχεις..
Τωρα, οταν με το καλο βαλεις και τα δυο τηλεφωνα διπλα-διπλα θα καταλαβεις τις διαφορες της φιλοσοφιας τους και της απλοτητας χρησης κλπ
Αν ερθεις στην εκθεση Hiend με το καλο το ερχομενο Π-Σ-Κ, παρε το Omnia σου και ελα να με βρεις, να κανουμε ενα συγκριτικο On the fly!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Φιλε μου, αν το GPS ειναι τοσο σημαντικο για εσενα αυτη την στιγμη, καλο ειναι να παρεις ενα stand alone διοτι φοβαμαι οτι και το Omnia θα σε απογοητευσει με τις προσδοκιες που εχεις..
Τωρα, οταν με το καλο βαλεις και τα δυο τηλεφωνα διπλα-διπλα θα καταλαβεις τις διαφορες της φιλοσοφιας τους και της απλοτητας χρησης κλπ
Αν ερθεις στην εκθεση Hiend με το καλο το ερχομενο Π-Σ-Κ, παρε το Omnia σου και ελα να με βρεις, να κανουμε ενα συγκριτικο On the fly!

Τα stand alone ειναι για οσους εχουν iphone... το destinator και igo8 δουλευει απροβληματιστα σε ppc χρονια τωρα... κριμα που δεν το γνωριζεις... οποτε ΜΗΝ κρινεις εν αγνοια σου...! Εξαλλου και τα standalone ιδιες εκδοσεις windows core με τα ppc εχουν... Αλλα που να γνωριζεις τετοια πραγματα... τα windows ειναι κακα!

Eγω λεω να βγουμε στους δρομους με τις συσκευες μας να μας πανε σε ενα δρομο απο την εκθεση καπου στο αιγαλεω, περιστερι, καμινια... να δουμε αν οι προσδοκιες που εχω θα εκπληρωθουν με το δικο μου... και αν οι δικιες σου θα εκπληρωθουν με το δικο σου που κοστιζει και 35ευρω παραπανω το μηνα...!

Εχω WM PPC-PE απο το 2004 με BT gps και μπορω να γνωριζω και οχι να προσδοκω αυτα που εσυ φανταζεσαι αλλα δεν γνωριζεις...

Last edited: