I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Το ένα είναι Windows, το άλλο είναι mac os x .... κάτι σαν τους υπολογιστές ένα πράγμα... το ένα έχει πολλούς παραπάνω χρήστες κ έχει όμως κ μπλε οθόνες, το άλλο είναι λίγοι κ καλοί.

Σε τελειως ασχετους δεν απαντω... απλα γελω... -bye-

Πάντως έπεσε χθες στα χέρια μου ένα Iphone και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με την ταχύτατη απόκριση του Touch screen,καμία σχέση με το diamond της htc. Αν βάλουν και ελληνικά με βάζει σε σκέψεις να το αποκτήσω. Το αρνητικό για μένα μιας και ακούω ραδιόφωνο είναι η απουσία του + η μικρή διάρκεια μπαταρίας,που από ότι μου είπε ο φίλος, αν το ζαλίζεις κρατάει μία μέρα.

Και το diamond του οποιου ειμαι κατοχος εχει αθλια μπαταρια, αλλα δεν υπαρχουν μπλε οθονες. Οσο για το gps του, μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει καποιο ιδιαιτερο προβλημα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Τα stand alone ειναι για οσους εχουν iphone... το destinator και igo8 δουλευει απροβληματιστα σε ppc χρονια τωρα... κριμα που δεν το γνωριζεις... οποτε ΜΗΝ κρινεις εν αγνοια σου...! Εξαλλου και τα standalone ιδιες εκδοσεις windows core με τα ppc εχουν... Αλλα που να γνωριζεις τετοια πραγματα... τα windows ειναι κακα!

Eγω λεω να βγουμε στους δρομους με τις συσκευες μας να μας πανε σε ενα δρομο απο την εκθεση καπου στο αιγαλεω, περιστερι, καμινια... να δουμε αν οι προσδοκιες που εχω θα εκπληρωθουν με το δικο μου... και αν οι δικιες σου θα εκπληρωθουν με το δικο σου που κοστιζει και 35ευρω παραπανω το μηνα...!

Εχω WM PPC-PE απο το 2004 με BT gps και μπορω να γνωριζω και οχι να προσδοκω αυτα που εσυ φανταζεσαι αλλα δεν γνωριζεις...

Βλεπω οτι φανατιζεσαι ευκολα οποτε ειναι αδυνατον να κανουμε σοβαρη κουβεντα..
Για την ενημερωση σου και μονο εχω PPC με GPS εδω και 2 χρονια (HTC 3300) , το εχω ξεψαχνισει και γνωριζω πολυ καλα τις δυνατοτητες ενος PPC ως GPS.. Εχω επισης δουλεψει και stand alone GPS..
Εσυ ομως προφανως δεν εχεις iphone, αλλιως δεν θα ελεγες αυτα που λες..Καλο βραδυ..

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια....
Αν ζήσεις μαζί του λίγες ώρες... δεν ξαναγυρνάς πίσω!!!
Το iphone είναι μοναδικό (για την ώρα) ...

Απάντηση: Re: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια....
Αν ζήσεις μαζί του λίγες ώρες... δεν ξαναγυρνάς πίσω!!!
Το iphone είναι μοναδικό (για την ώρα) ...

Χαχαχα δεν ισχυει, περιμενω πως και πως wm7 σε συσκευή htc hd+ και επειτα δινω κοψοχρονιά το iphonακι 2g μου. Aρκετα παίξαμε. -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900

Βλεπω οτι φανατιζεσαι ευκολα οποτε ειναι αδυνατον να κανουμε σοβαρη κουβεντα..
Για την ενημερωση σου και μονο εχω PPC με GPS εδω και 2 χρονια (HTC 3300) , το εχω ξεψαχνισει και γνωριζω πολυ καλα τις δυνατοτητες ενος PPC ως GPS.. Εχω επισης δουλεψει και stand alone GPS..
Εσυ ομως προφανως δεν εχεις iphone, αλλιως δεν θα ελεγες αυτα που λες..Καλο βραδυ..

Εχεις το φθηνοτερο και χειροτερο ever PPC της αγορας και μου το συγκρινεις με το iphone...
ΟΚ... ξερεις πολλα... συγνωμη! :flipout:

Φιλε μου δεν ειμαι κατα του iphone... θελω ομως gps στο κινητο μου πως να το κανουμε!... GPS που να κανει πλοηγηση και οχι χαρτη με στιγμα...
Οταν αυτο μπει στο iphone θα το παρω για το πιο γρηγορο interface, ποιοτητα κατασκευης και responce γενικο...
Αλλα προς το παρον για να scrollαρω photos πιο γρηγορα και να ακουω ποιοτικοτερα μουσικη απο το diamond ομως δεν το κανω...

Δεν ειμαι funBoy καμιας εταιριας... οταν χρειαζομαι ομως κατι, το θελω 100%... και δε θελω να με κοροιδευουν με "εχουμε και gps"... χωρις να κανει κατι ουσιοδες αυτο το... gps...

Ειχα το iphone 3G πανω απο 1 εβδομαδα... μου αρεσε πολυ... αλλα δεν κανει για μενα... ΘΕΛΩ GPS οχι για εξερευνητες, αλλα πλοηγηση απο Α στο Β...

Αν συνηθησεις το κοκο... τα ημιμετρα σου ειναι καπως...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: I phone VS Samsung

Εχεις το φθηνοτερο και χειροτερο ever PPC της αγορας και μου το συγκρινεις με το iphone...
ΟΚ... ξερεις πολλα... συγνωμη! :flipout:

Φιλε μου δεν ειμαι κατα του iphone... θελω ομως gps στο κινητο μου πως να το κανουμε!... GPS που να κανει πλοηγηση και οχι χαρτη με στιγμα...
Οταν αυτο μπει στο iphone θα το παρω για το πιο γρηγορο interface, ποιοτητα κατασκευης και responce γενικο...
Αλλα προς το παρον για να scrollαρω photos πιο γρηγορα και να ακουω ποιοτικοτερα μουσικη απο το diamond ομως δεν το κανω...

Δεν ειμαι funBoy καμιας εταιριας... οταν χρειαζομαι ομως κατι, το θελω 100%... και δε θελω να με κοροιδευουν με "εχουμε και gps"... χωρις να κανει κατι ουσιοδες αυτο το... gps...

Ειχα το iphone 3G πανω απο 1 εβδομαδα... μου αρεσε πολυ... αλλα δεν κανει για μενα... ΘΕΛΩ GPS οχι για εξερευνητες, αλλα πλοηγηση απο Α στο Β...

Αν συνηθησεις το κοκο... τα ημιμετρα σου ειναι καπως...

Συγνωμη, το 3300 ειναι το χειροτερο PPC ever κιολας;;;; Με τετοια που λες, πως θες να σε παρω σοβαρα!:flipout:
Αληθεια,τι PPC εχεις τωρα που ειναι τοσο πια καλυτερο απο το 3300? Δεν πιστευω να εννοεις το τραγικο diamond!!! :p
Αν ναι, ειναι γελοιο και που τολμας να το συγκρινεις με το iphone!

Τι παίζει με τις εφαρμογές στο I phone παιδιά;
Υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία όπως στα windows ή είναι υπερπλήρες και δεν χρειάζεται άλλες εφαρμογές;

Απο παιχνίδια τι υπάρχει;

Ή είστε μεγάλοι για παιχνίδια και δεν ασχολείστε με αυτά;

Τι παίζει με τις εφαρμογές στο I phone παιδιά;
Υπάρχει τόσο μεγάλη ποικιλία όπως στα windows ή είναι υπερπλήρες και δεν χρειάζεται άλλες εφαρμογές;

Απο παιχνίδια τι υπάρχει;

Ή είστε μεγάλοι για παιχνίδια και δεν ασχολείστε με αυτά;

Της κακομοιρας γινεται απο παιχνιδια και εφαρμογες!!
Αν θες λινκς με Pm..

Ή μήπως είναι μόδα και θα περάσει;

Πάντως είναι απο τις λίγες συσκευές με πολλά προβλήματα (δυσκολίες αν θέλετε) που αντιμετωπίζει τόση απήχηση.
Θα δείξει ο καιρός.

Κωστα, τα "προβληματα" που αντιμετωπισα με τα Iphone ειναι πολυ λιγοτερα
απο αυτα που εγω προσωπικα αντιμετωπισα με τα ms smartphones...
To επιπεδο παλι απολαυσης που σου προσφερει αυτη η συσκευη ειναι ασυγκριτα μεγαλυτερο απο οτι εχει περασει απο τα χερια μου, εξου και ενθουσιασμος μου.. (σημειωση, δεν εχω ποτε δουλεψει mac, ειμαι πιστος Microsoftακιας)!!

Τακη, στειλε και απο εδω κανενα Link για καμμια σοβαρη εφαρμογη γιατι εγω εχω απογοητευτει.

ΑΑΑ και τι εννοείς "τραγικο" το diamond, ο ξαδερφος μου που το έχει του εχει αλλάξει τα φωτα και κανει τα πάντα δίχως προβλήματα!

Ε, τραγικο σε συγκριση με το iphone παντα.. Δοκιμασε πχ να κανεις scroll τις φωτο και θα καταλαβεις...
Θα σου στειλω πμ, αν και θεωρω οτι πρεπει να το πουλησεις το iphone αφου για (αδιανοητους για εμενα λογους) δεν εισαι ευχαριστημενος...

Re: Απάντηση: Re: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Χαχαχα δεν ισχυει, περιμενω πως και πως wm7 σε συσκευή htc hd+ και επειτα δινω κοψοχρονιά το iphonακι 2g μου. Aρκετα παίξαμε. -bye-

Συγνώμη Φραγκίσκο αλλά νομίζω είσαι περίπτωση.....
Φίλος μου που κατηγορούσε το iphone και αγόρασε το Omnia τελικά παραδέχθηκε απο την πρώτη κιόλας μέρα πως δεν συγκρίνονται και πουλάει το Samsung άρον άρον...
Δε λέω καλό το Htc αλλά θα αργήσει να γίνει iphone....
Οσο για εφαρμογές και παιχνίδια ... να φάν και οι κότες....
Χιλιάδες στο Aplication store... -bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: I phone VS Sams

Συγνωμη, το 3300 ειναι το χειροτερο PPC ever κιολας;;;; Με τετοια που λες, πως θες να σε παρω σοβαρα!:flipout:
Αληθεια,τι PPC εχεις τωρα που ειναι τοσο πια καλυτερο απο το 3300? Δεν πιστευω να εννοεις το τραγικο diamond!!! :p
Αν ναι, ειναι γελοιο και που τολμας να το συγκρινεις με το iphone!

Με 200mhz επεξεργαστη και 64mb μνημη που πρεπει να κλεινεις την μια εφαρμογη για να ανοιγεις την αλλη στα wm6.1 το θεωρεις το καλυτερο...?
Απο που να αρχισω και που να τελειωσω... βαριεμαι να σου εξηγω...!

Ουδεποτε το ειχα καν κοιταξει να το αγορασω ουτε καν το σκεφτομουν... οπως οι περισσοτεροι που γνωριζαν... για να φτασεις λοιπον εσυ να το παρεις (αντι του Ρ3600 πχ της ιδιας εποχης) φαντασου ποσο διαφορα γνωσεων εχουμε...! -bye-

Αστο μωρε... μεινε με το iphone και το τελειο gps με τοσες λιγες γνωσεις και απαιτησεις φυσικα σε καλυπτει!!! :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: I pho

Με 200mhz επεξεργαστη και 64mb μνημη που πρεπει να κλεινεις την μια εφαρμογη για να ανοιγεις την αλλη στα wm6.1 το θεωρεις το καλυτερο...?
Απο που να αρχισω και που να τελειωσω... βαριεμαι να σου εξηγω...!

Ουδεποτε το ειχα καν κοιταξει να το αγορασω ουτε καν το σκεφτομουν... οπως οι περισσοτεροι που γνωριζαν... για να φτασεις λοιπον εσυ να το παρεις (αντι του Ρ3600 πχ της ιδιας εποχης) φαντασου ποσο διαφορα γνωσεων εχουμε...! -bye-

Αστο μωρε... μεινε με το iphone και το τελειο gps με τοσες λιγες γνωσεις και απαιτησεις φυσικα σε καλυπτει!!! :BDGBGDB55:

Πραγματικα εχουμε διαφορα γνωσεων, αν και για δεκαεξαχρονος εισαι τρομερα εξυπνος! :p
Πολλα περαστικα...

Re: Απάντηση: I phone VS Samsung Omnia i900 8GB

Ε, τραγικο σε συγκριση με το iphone παντα.. Δοκιμασε πχ να κανεις scroll τις φωτο και θα καταλαβεις...

ΟΡΙΣΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ
....

ΤΙ προγραμματα πλοηγησης, πληθωρα προγραμματων ελευθερας βοσκης, και κουραφεξαλα...
ΕΔΩ ΚΑΝΕΙ SCROLL ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ... αυτα ειναι χαρακτηριστικα...

χαχαχαχαχαχαχαχαχα...

και ελεγα οτι το γελιο διαβαζοντας σε θα τελειωνε αλλα εχει κιαλλο!!!! :flipout:

ποσο προβλεψιμος εισαι...:
...προς το παρον για να scrollαρω photos πιο γρηγορα...απο το diamond ομως δεν...

Τοσο βιαστικα βλεπεις εσυ τις εικονες που αποθανατιζεις... γιατι compromise 1/4 του χρονου δεν κανεις... αντε να το δεχτω... compromise σε ολα τα αλλα ομως...? το GPS πχ?? :flipout::flipout:
Αυτο σου περισευει ε...?...

οπως ειπα... το iphone ειναι ενα πολυ καλο κινητο... τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο... και οι χρηστες που το επιλεγουν θελουν απλα ενα καλο κινητο, τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο...
οποιος ΔΕΝ το καταλαβαινει... απλα τα κανει κρεμασταρια... και κολλαει στα φρου φρου που χαζευουν ολοι οι ασχετοι (scroll, κλπ)

Last edited:
Μπλα μπλα μπλα μπλα.....
Ξεκολλα το μυαλο σου μικρε και μην φανατιζεσαι... Τα κινητα ΔΕΝ ειναι ποδοσφαιρικες ομαδες...