Η πρόκληση της σκέψης

.... να ρωτησω κατι?

αυτο που ακουσα σημερα (βλεπε φωτο), με τι επρεπε να ειχα ¨"φτιαχτει"???

Attachments

• IMG_0294.JPG
    IMG_0294.JPG
    59.5 KB · Views: 86
Transrotor ειναι αυτο νομιζω. Τι δουλεια εχεις εσυ στα πικ απ; Πισω στο hi definition αμεσως.

Υ.Γ Ελπιζω να περνας καλα εκει.

Ναι, καλα νομιζεις. Και που να δεις τα υπολοιπα που ηταν εκει μεσα. Ενα σου λεω.....700.000 ευρω συστηματα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα δωσω λεπτομερειες σε λιγες μερες ,...!!

Costas Coyias said:
«Τα ναρκωτικά είναι η απαραίτητη α’ ύλη για το high end κάποιων ανθρωπιστικών τεχνολογικών προϊόντων».

(Κώστας Γ. Κόγιας)

Σχόλια;

(Για ευνόητους λόγους, τοποθέτησα αυτό το θέμα εδώ, και όχι στα διάφορα. Ευχαριστώ για την κατανόηση. Εάν, πάλι, το θέμα δεν κάνει για εδώ αλλά για εκεί, τί να κάνουμε)… :smile:

Βρε Κωστα τι ειναι αυτα που γραφεις ;;;;

Μου θυμιζεις την συνεντευξη του Βοσκοπουλου :p στον Χατζηνικολαου πριν χρονια !

Legalize it!!!!
545343

Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι γίνεται κ ξαφνικά στην κατηγορία αυτή άνοιξαν αυτά τα θέματα......
Δεν έχω καταλάβει την σκέψη του κου. Κώστα Κόγια που δεν τον γνωρίζω προσωπικά...
Δεν έχω καταλάβει τον λόγο που ξαφνικά εμφανίστηκαν αυτού του είδους τα μηνύματα κ τα θέματα, πραγματικά σας το λέω...
Τα διαβάζω από την 1η στιγμή που ανοίχτηκαν αλλά τώρα γράφω το 1ο μήνυμα μου.

Μήπως είμαι χαζός κ δεν αντιλαμβάνομαι τι γίνεται ???

Ίσως η επίμαχη φράση, έτσι όπως τη διετύπωσα να κατευθύνει συνειρμικά τον αναγνώστη στην εύκολη οδό, διότι μάλλον στερείται κάποιας βασικής πληροφορίας, που να την τεκμηριώνει. Έτσι, φαντάζει ψευδής, (και αφορμή της λοιδωρίας), αλλά δεν είναι. Το εν λόγω τεκμήριο δεν είναι άλλο από το γεγονός, ότι σήμερα, το high end των παυσιπόνων σκευασμάτων που έχει στη διάθεσή της η τεχνολογία, του οποίου η α’ ύλη έχει κοινή καταγωγή με τα ναρκωτικά, μπορεί να βοηθήσει πολλούς από τους συνανθρώπους μας να μην υποφέρουν, (όπως οι κατά περίπτωσιν καρκινοπαθείς, οι πολυεγκαυματίες και γενικά όσοι είναι αντιμέτωποι με τον πολύ ισχυρό, τον απάνθρωπο πόνο). Πολύ δυσάρεστες καταστάσεις! Συμφωνώ.

Πάμε τώρα σε κάτι ευχάριστο, όπως ένας ενισχυτής. Για να δούμε, η παρακάτω φράση είναι ψευδής;

«Σε έναν πλήρως ισορροπημένο ενισχυτή, η απουσία εισόδων RCA είναι μειονέκτημα».

Τι λέτε; Αληθεύει; Σκεφθείτε!

Costas Coyias said:
Πιωμένος, ασυνάρτητος, δημιουργός διενέξεων. Άλλα σχόλια;

Γιατί δεν μεταφέρεται όλο το thread στο Cafe να ξέρουμε και που να κοιτάξουμε ρε παιδιά?

Άμα ανοίξω τώρα ένα για καλώδια στις Μικρές Αγγελίες θα φταίω????
:speechless-smiley-0

Costas Coyias said:
Ίσως η επίμαχη φράση, έτσι όπως τη διετύπωσα να κατευθύνει συνειρμικά τον αναγνώστη στην εύκολη οδό, διότι μάλλον στερείται κάποιας βασικής πληροφορίας, που να την τεκμηριώνει. Έτσι, φαντάζει ψευδής, (και αφορμή της λοιδωρίας), αλλά δεν είναι.

Καπου αλλου και σε καποιο αλλο θεμα ο φιλος preve εγραψε :

Επειδή θεωρώ ότι τα πολλά λόγια είναι...φτώχια...θα το πω με 2 προτάσεις.

Κάθε άνθρωπος χαρακτηρίζεται από τα λόγια και τις πράξεις του.

Γράφει...και προδιαγράφει την δική του ιστορία.

Sorry που θα ρωτήσω, αλλα γιατι δεν εχει κλειδωθεί ακόμα αυτο το άκυρο topic???

Επαναλαμβάνω, και δεν είναι πλάκα, ούτε άκυρο topic.

Η ερώτηση:

«Σε έναν πλήρως ισορροπημένο ενισχυτή, η απουσία εισόδων RCA είναι μειονέκτημα».

είναι αληθής ή ψευδής; Είναι ορθή ή λανθασμένη; Είναι επαρκής για να την απαντήσει κάποιος;

εγω να ρωτησω .....

Φιλε κωστα Κογια παιρνεις τιποτα ;;;;;;;;;

αν οχι ...... πως σου ηρθε αυτο το ερωτημα η σκεπτικο ...... ;;;;;;

μι του συμπαθιου δηλδης ......