Η σχετική γκρίνια για την Εκθεση

Τελοσπαντων... Αυτα ειναι βλακειες κ μικροπρεπειες.. Φαγωμαρα εικονικη μεσω ιντερνετ επειδη σε δημοσιο χωρο καποιος ειπε απλα την γνωμη του.. Ειμαστε γενημενοι υποτειθεται στην κοιτιδα της δημοκρατιας.. Τρομαρα μας..

Απάντηση: Re: Η σχετική γκρίνια για την Εκθεση

Τελοσπαντων... Αυτα ειναι βλακειες κ μικροπρεπειες.. Φαγωμαρα εικονικη μεσω ιντερνετ επειδη σε δημοσιο χωρο καποιος ειπε απλα την γνωμη του.. Ειμαστε γενημενοι υποτειθεται στην κοιτιδα της δημοκρατιας.. Τρομαρα μας..

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

πες τα χρυσοστομε......

Ποια δημοκρατια?
Εδω για πολλους ισχυει το "ενος συστηματος(του δικου μου) αρχη":grandpa::flipout:

:grandpa:

Θα ηθελα να προσθεσω κατι στα πιο πανω.Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ αποκτησης ενος μηχανηματος(προφανως για οικονομικους λογους-δεν βλεπω αλλο λογο αδυναμιας) δεν ειναι και δεν πρεπει να θεωρειται επ'ουδενι ως στοιχειο που να επιτρεπει σε οποιονδηποτε πωλητη/αντιπροσωπο/κατασκευαστη να ανοιγει το στομα του για να μειωσει καποιον που ΑΔΥΝΑΤΕΙ να αγορασει κατι που καποιοι απο εμας ενδεχομενως μπορουν.
Τετοια σχολια οδηγουν σε αλλου "επιπεδου" συζητηση απο το αποτελεσμα της οποιας ΚΑΝΕΝΑΣ πωλητης/αντιπροσωπος/κατασκευαστης δεν μπορει παρα να θεωρηθει τουλαχιστον υπεροπτης και κακος γνωστης των πραγματικοτητων.

Last edited by a moderator:
Παναγιώτη, το ποστ του Νίκου ήταν επί προσωπικού γι αυτό και διαγράφτηκε..

Ζητώ συγγνώμη, αλλά μέχρι εδώ οι αντιπαραθέσεις...

Οσο για τον Δημητρη Θ. να φερθει αντρικια και να δημοσιοποιησει το επιθετο του και τα στοιχεια του, ειδαλλως να ζητησει συγνωμη δημοσιως για τα περι ψευτες που κοροιδευουν τον κοσμο κτλ.. Υπαρχουν κι ενδικα μεσα. Δεν μπορει ο καθενας να γραφει οτι του γουσταρει και να συκοφαντει ετσι χωρις να γνωριζει ανθρωπους!

Εσεις αυτα δεν τα βλεπετε για να του κανετε ενα ολιγοημερο μπαν??
Δηλαδη τι πρεπει να πει, οτι ειμαστε φονιαδες?
Το να φερθώ αντρίκια που λες, έρχομαι απ το μαγαζί σου να μου το πεις Face to face. Μαγκιές του πληκτρολογίου ξέρουν να γράφουν όλοι.
Σου θυμίζει κάτι το nickname "Ο ..... einai gay"?
Επίσης τα στοιχεία μου είναι στην διάθεση όποιου τα έλει. Πες του δικηγόρου σου να τα ζητήσει.
Το μπαν που ζητάς θα μου κάνει καλό, μπας και όταν γυρίσω να έχεις εξαφανιστεί ως συνήθως για κανά χρόνο (μέχρι την επόμενη έκθεση δλδ)

Ημαρτον πια με τη φαγωμάρα.....
20 σελιδες γεματες γεματες!!Το παραξενο ειναι οτι κανενας δεν ενδιαφερετε
πια για το "εντυπωσεις απο την εκθεση"Με λιγα λογια βρησκουν αυτο το νημα πιο ενδιαφερον απο την εκθεση.Τι να πει κανεις!!:fahne90:

Τελευταία απάντηση...Υπάρχουν και τηλέφωνα, βρείτε τα μεταξύ σας..

Μέχρι εδώ...
Καπετανιε,οταν τα ελεγα εγω για την εικονα που παρουσιαζουν πηγαν να με κατασπαραξουν.Οπως βλεπεις δυστυχως επιβεβαιωνομαι.ΦΡΟΝΤΙΣΕ το avclub να μην γινει dealersclub.

Καπετανιε,οταν τα ελεγα εγω για την εικονα που παρουσιαζουν πηγαν να με κατασπαραξουν.Οπως βλεπεις δυστυχως επιβεβαιωνομαι.ΦΡΟΝΤΙΣΕ το avclub να μην γινει dealersclub.

Πιό πολύ για Fight Club μου κάνει!...Μην ανησυχείς όμως, υπάρχουν
τρόποι για να ηρεμήσει η κατάσταση...

:grandpa: Γράψε ότι νιώθεις άσχημα όταν αναγκάζεσαι να κάνεις ban κάποιον και μετά δεν έχεις τα μούτρα να πας στο μαγαζί του όταν θες να αγοράσεις κάτι...

Παντως ετσι κ μπαναρετε εμενα, μα το θεο αμα μου φερει ο καπτεν η οποιοσδηποτε admin τα τακουνια του, θα του βαλω λαμαρινα αντι για λαστιχο, να γλυστρισει να φαει τα μουτρα του! Χααααα χα χα χα...