Τελοσπαντων... Αυτα ειναι βλακειες κ μικροπρεπειες.. Φαγωμαρα εικονικη μεσω ιντερνετ επειδη σε δημοσιο χωρο καποιος ειπε απλα την γνωμη του.. Ειμαστε γενημενοι υποτειθεται στην κοιτιδα της δημοκρατιας.. Τρομαρα μας..
Τελοσπαντων... Αυτα ειναι βλακειες κ μικροπρεπειες.. Φαγωμαρα εικονικη μεσω ιντερνετ επειδη σε δημοσιο χωρο καποιος ειπε απλα την γνωμη του.. Ειμαστε γενημενοι υποτειθεται στην κοιτιδα της δημοκρατιας.. Τρομαρα μας..
Παναγιώτη, το ποστ του Νίκου ήταν επί προσωπικού γι αυτό και διαγράφτηκε..
Ζητώ συγγνώμη, αλλά μέχρι εδώ οι αντιπαραθέσεις...
Το να φερθώ αντρίκια που λες, έρχομαι απ το μαγαζί σου να μου το πεις Face to face. Μαγκιές του πληκτρολογίου ξέρουν να γράφουν όλοι.Οσο για τον Δημητρη Θ. να φερθει αντρικια και να δημοσιοποιησει το επιθετο του και τα στοιχεια του, ειδαλλως να ζητησει συγνωμη δημοσιως για τα περι ψευτες που κοροιδευουν τον κοσμο κτλ.. Υπαρχουν κι ενδικα μεσα. Δεν μπορει ο καθενας να γραφει οτι του γουσταρει και να συκοφαντει ετσι χωρις να γνωριζει ανθρωπους!
Εσεις αυτα δεν τα βλεπετε για να του κανετε ενα ολιγοημερο μπαν??
Δηλαδη τι πρεπει να πει, οτι ειμαστε φονιαδες?
20 σελιδες γεματες γεματες!!Το παραξενο ειναι οτι κανενας δεν ενδιαφερετεΗμαρτον πια με τη φαγωμάρα.....
Καπετανιε,οταν τα ελεγα εγω για την εικονα που παρουσιαζουν πηγαν να με κατασπαραξουν.Οπως βλεπεις δυστυχως επιβεβαιωνομαι.ΦΡΟΝΤΙΣΕ το avclub να μην γινει dealersclub.Τελευταία απάντηση...Υπάρχουν και τηλέφωνα, βρείτε τα μεταξύ σας..
Μέχρι εδώ...
Καπετανιε,οταν τα ελεγα εγω για την εικονα που παρουσιαζουν πηγαν να με κατασπαραξουν.Οπως βλεπεις δυστυχως επιβεβαιωνομαι.ΦΡΟΝΤΙΣΕ το avclub να μην γινει dealersclub.
:grandpa: Γράψε ότι νιώθεις άσχημα όταν αναγκάζεσαι να κάνεις ban κάποιον και μετά δεν έχεις τα μούτρα να πας στο μαγαζί του όταν θες να αγοράσεις κάτι...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.