Η σχετική γκρίνια για την Εκθεση

Re: High-end Show 2010

να πουμε ομως και του στραβου το δικιο ειναι αρκετα κοντα στα Wavac 833 η λιανικη τιμη. Για να πουληθει το μηχανημα σε αυτες τις τιμες θα πρεπει να παιζει τουλαχιστον στο ιδιο επιπεδο αν οχι αρκετα καλυτερα...

Για να πουμε ομως και του "αλλου στραβου" το δικιο ο Σταυρος που ισως.....τι ισως,σιγουρα δεν εχει την οικονομικη δυναμη να γινει γνωστος οσο ο Wavac,πρεπει να εχει τουλαχιστον την ευκαιρια που εμεις ολοι θα του δωσουμε,να αποδειξει την αποψη του.Για να το κανει αυτο,πρεπει εμεις τουλαχιστον να ακουσουμε τα μηχανηματα του επι ισοις οροις με οτι δηποτε αλλο σκοπευουμε -αν σκοπευουμε-να ακουσουμε,χωρις προκαταληψεις.

Δεν ασχολουμαι με φαυλοτητες.

Εγω σεβομαι τους συνομιλητες μου και δεν υποτιμω την νοημοσυνη τους.

Φιλε, με αυτα που γραφεις ομως διαρκως εδω μεσα, γιατι εχεις το αγχος; Να ξερεις οτι εαν το πραττεις, υπαρχει και το κουμπακι 'next' και παμε στην αλλη σελιδα.

Οι δυο καλυτερες ψηφιακες πηγες του κοσμου κατα Harry Pearson κι οχι καποιου τυχαιου ειναι τα emm Labs και τα 47 Labs.

Και δηλαδή ποιος ειναι ο Harry Pearson; Γιατί συνεχώς μας γράφεις για δηθεν 'πατριάρχες του High End' (δανείζομαι δικές σου λέξεις); Ψάχνεις να ψαρέψεις διαρκώς πελάτες από δω μέσα; Δηλαδή λες και δεν ξέρουμε τι σοι ειναι τα EMM Labs; Έχουμε ανάγκη από άλλους να κρίνουν για εμάς; Την άποψή τους την ξέρουμε καλά εδώ και χρόνια, έτσι εξάλλου είναι τα εμπορικά πράγματα και η φιλοσοφία των περιοδικών με τις εμπορικάτζες για τους κουφούς. Έχουμε σταματησει να διαβάζουμε Stereophile και Absolute Sound εδώ και χρόνια. Για τα 47 labs δεν εχω να πω κάτι, είναι άλλη φιλοσοφία και πολύ πιο σωστά, μη μας ζαλίζεις φίλε όμως διαρκώς... Κρατα χαμηλό προφιλ χωρίς να το βροντοφωνάζεις, δε χρειάζεται, κακό στη δουλειά σου κάνεις.

Το οτι καποιος αντιπροσωπος εχει το θαρρος να συνδυασει τα δυνατα στοιχεια αυτων των δυο ειναι προς τιμη του και θα επρεπε να χαιρει της εκτιμησης ολων των χομπιστων για το θαρρος του, την ειλικρινεια του και την παντελη ελλειψη εμπορικων σκοπιμοτητων του.

Ασ'το φιλε, σε έχουμε δει τι συστηματα στηνεις και τι προτεινεις. Εχω δει αρκετα συστηματα που εχεις στησει, δε θα ξεχασω μια φορα σε συναντηση λιγων μουσικοφιλων το γελιο που επεφτε στα πηγαδακια και το σουσουρο που ειχε γινει για το ποσο αθλια επαιζε το συστημα που προτεινες με ειλικρινεια και παντελη ελλειψη εμπορικων σκοπιμοτητων. Όταν σου λέω για γέλια είμαι πολύ επιεικής με αυτο που γραφω. Και δεν ημουνα μονος μου...

Πρωτιστως ειμαι χαιφιντελιστας και μουσικοφιλος κι επειτα εμπορος σε αντιθεση με πολλους αλλους.
Καληνυχτα σας κυριοι και την ειρωνικη διαθεση VETNIK αλλου.
Εδω δεν περναει.

Ακου φιλαράκο, όταν γράφεις με τέτοιο στυλ σε ένα ανοικτό forum θα πρέπει να μάθεις να δέχεσαι και τις συνέπειες, καθώς το ύφος σου είναι ερειστικό στα όρια του απαράδεκτου. Μόνο και μόνο για το ότι κάθε φορά που έχω σκούσει στημένο σύστημά σου, το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ μακριά εσφαλμένο, για να μην αναφέρω άλλους χαρακτηρισμούς που δε χρειάζεται. Τα μηχανήματα που εισάγεις με ελάχιστες ίσως εξαιρέσεις μονάχα μουσική δεν παίζουν, οι διαφημίσεις σου είναι χλεύη στο υφος και την προσωπικότητα ενός πραγματικού λάτρη της αναπαραγωγής υψηλής πιστότητας και το ύφος που γραφεις επιεικέστατα απαράδεκτο και προσβλητικό. Τα "εδώ δεν περνάει" και τα συναφή να τα λες μεσα στο μαγαζί σου, εδώ είναι ανοικτή κοινότητα και ελάχιστα σου έχουμε πει όλοι μας.

Άσε τους άλλους να κρίνουν, μη φοβάσαι, άμα το αποτέλεσμα είναι καλό θα μαθευτεί εν μία νυκτί. Μη φωνασκείς, δε χρειάζεται. Και κράτα χαμηλό προφίλ.

Σχετικά περί τα ελλήνων κατασκευαστών και τα τοιαύτα, είναι ευνόητο ότι πάντα χαιρόμαστε όταν δίδουν κάτι καλό και τα πάνε καλά στο εξωτερικό. TLA, Ypsilon, Analysis, κλπ είναι μερικά παραδείγματα.

Για τον Κο Σταύρο με τα Aries Cerat, μπορούμε να αναφέρουμε ένα σχόλιο; Εννοείται πάντοτε καλοπροαίρετο...

Σχετικά περί τα ελλήνων κατασκευαστών και τα τοιαύτα, είναι ευνόητο ότι πάντα χαιρόμαστε όταν δίδουν κάτι καλό και τα πάνε καλά στο εξωτερικό. TLA, Ypsilon, Analysis, κλπ είναι μερικά παραδείγματα.

Για τον Κο Σταύρο με τα Aries Cerat, μπορούμε να αναφέρουμε ένα σχόλιο; Εννοείται πάντοτε καλοπροαίρετο...

Δηλαδη,αν δεν τα πηγαιναν καλα στο εξωτερικο,σε σενα θα ακουγονταν διαφορετικα αν ειχες να επιλεξεις μεταξυ αυτων και αλλων ξενων μηχανηματων που πανε καλα στο εξωτερικο;Βεβαια αν εννοεις οτι με το να παν καλα στο εξωτερικο πρεπει να μας το υποδειξει το stereohali η αλλο χαλι,τοτε προφανως υπαρχουν διαμετρικα αντιθετες αποψεις περι του τι ειναι πλεον καλος ηχος και καλο μηχανημα.

να πουμε ομως και του στραβου το δικιο ειναι αρκετα κοντα στα Wavac 833 η λιανικη τιμη. Για να πουληθει το μηχανημα σε αυτες τις τιμες θα πρεπει να παιζει τουλαχιστον στο ιδιο επιπεδο αν οχι αρκετα καλυτερα...
Τα 350000 δολλαρια δεν ειναι κοντα στα 45000 ευρω. Εκτος αν απο προχτες που εχω να δω ισοτιμια εγινε χαμος...

Τα 350000 δολλαρια δεν ειναι κοντα στα 45000 ευρω. Εκτος αν απο προχτες που εχω να δω ισοτιμια εγινε χαμος...

δε μιλαω για αυτο το μοντελο (το οποιο ειναι πενταπλασιο σε μεγεθος απο το Aries Cerat).

Μιλαω για $70 000 για το

http://www.wavac-audio.jp/he833v13_e.shtml

Φιλε, με αυτα που γραφεις ομως διαρκως εδω μεσα, γιατι εχεις το αγχος; Να ξερεις οτι εαν το πραττεις, υπαρχει και το κουμπακι 'next' και παμε στην αλλη σελιδα.

Και δηλαδή ποιος ειναι ο Harry Pearson; Γιατί συνεχώς μας γράφεις για δηθεν 'πατριάρχες του High End' (δανείζομαι δικές σου λέξεις); Ψάχνεις να ψαρέψεις διαρκώς πελάτες από δω μέσα; Δηλαδή λες και δεν ξέρουμε τι σοι ειναι τα EMM Labs; Έχουμε ανάγκη από άλλους να κρίνουν για εμάς; Την άποψή τους την ξέρουμε καλά εδώ και χρόνια, έτσι εξάλλου είναι τα εμπορικά πράγματα και η φιλοσοφία των περιοδικών με τις εμπορικάτζες για τους κουφούς. Έχουμε σταματησει να διαβάζουμε Stereophile και Absolute Sound εδώ και χρόνια. Για τα 47 labs δεν εχω να πω κάτι, είναι άλλη φιλοσοφία και πολύ πιο σωστά, μη μας ζαλίζεις φίλε όμως διαρκώς... Κρατα χαμηλό προφιλ χωρίς να το βροντοφωνάζεις, δε χρειάζεται, κακό στη δουλειά σου κάνεις.

Ασ'το φιλε, σε έχουμε δει τι συστηματα στηνεις και τι προτεινεις. Εχω δει αρκετα συστηματα που εχεις στησει, δε θα ξεχασω μια φορα σε συναντηση λιγων μουσικοφιλων το γελιο που επεφτε στα πηγαδακια και το σουσουρο που ειχε γινει για το ποσο αθλια επαιζε το συστημα που προτεινες με ειλικρινεια και παντελη ελλειψη εμπορικων σκοπιμοτητων. Όταν σου λέω για γέλια είμαι πολύ επιεικής με αυτο που γραφω. Και δεν ημουνα μονος μου...

Ακου φιλαράκο, όταν γράφεις με τέτοιο στυλ σε ένα ανοικτό forum θα πρέπει να μάθεις να δέχεσαι και τις συνέπειες, καθώς το ύφος σου είναι ερειστικό στα όρια του απαράδεκτου. Μόνο και μόνο για το ότι κάθε φορά που έχω σκούσει στημένο σύστημά σου, το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ μακριά εσφαλμένο, για να μην αναφέρω άλλους χαρακτηρισμούς που δε χρειάζεται. Τα μηχανήματα που εισάγεις με ελάχιστες ίσως εξαιρέσεις μονάχα μουσική δεν παίζουν, οι διαφημίσεις σου είναι χλεύη στο υφος και την προσωπικότητα ενός πραγματικού λάτρη της αναπαραγωγής υψηλής πιστότητας και το ύφος που γραφεις επιεικέστατα απαράδεκτο και προσβλητικό. Τα "εδώ δεν περνάει" και τα συναφή να τα λες μεσα στο μαγαζί σου, εδώ είναι ανοικτή κοινότητα και ελάχιστα σου έχουμε πει όλοι μας.

Άσε τους άλλους να κρίνουν, μη φοβάσαι, άμα το αποτέλεσμα είναι καλό θα μαθευτεί εν μία νυκτί. Μη φωνασκείς, δε χρειάζεται. Και κράτα χαμηλό προφίλ.

.................................

:flipout:

Τι δικο σου υφος φιλε ειναι για την λαχαναγορα και για εμποριο πατατας στου Ρεντη

Κανε μας την χαρη σε παρακαλω αγενεστατε και πηγαινε μαθε πρωτα τροπους πριν παρεις το θαρρος να απευθυνθεις σε εμε η στα μηχ/τα της αντιπροσωπειας μου

.................................

:flipout:

Τι δικο σου υφος φιλε ειναι για την λαχαναγορα και για εμποριο πατατας στου Ρεντη

Κανε μας την χαρη σε παρακαλω αγενεστατε και πηγαινε μαθε πρωτα τροπους πριν παρεις το θαρρος να απευθυνθεις σε εμε η στα μηχ/τα της αντιπροσωπειας μου

Και σύ όμως θα πρέπει να ξεκαβαλήσεις απο το καλάμι .....

Συγνώμη που μπάινω εμβόλιμος στην συζήτησή σας, αλλά μπορώ να κάνω μια γενική αιρετική ερώτηση???

Γιατί είναι τόσο άσχημο να πεί κανείς ότι κάποια συστήματα στημένα δεν έπαιζαν σωστά, με βάση τα δικά του κριτήρια? Με βάση τα δικά του κριτήρια ο καθένας μας δεν ψωνίζει?

Αν έχει πείρα ή όχι, γνώσεις ή όχι, κλπ έχει να κάνει με την βαρύτητα της άποψής του και μόνο, ΙΜΗΟ.

Αν εκφράζεται κοσμίως δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα. Η άποψή του καθε ένα από εμάς (όποια και αν είναι) είναι valuable customer feedback που θα πρέπει να λυφθεί υπ όψιν από τον κάθε αντιπρόσωπο, ασχέτως αν τον αδικεί ή τον επαινεί. Μονο έτσι θα διορθωθούν τα κακώς κείμενα, αν υπάρχουν......:chinscratch:

υπέρ της άποψης κατά του τσουβαλιού ...

ότι δεν αρέσει σε μένα δεν σημαίνει οτι είναι αντικειμενικά κακό ...

αυτή η εγωιστική και ξερολίστικη στάση (σε όποιον αρέσει οπτικά, κάτι που εμένα δεν μου αρέσει, είναι στραβός, ηχητικά είναι κουφός κ.ο.κ) μερικών είναι παράδειγμα προς αποφυγή ...

*best seller http://books.vres.gr/book.php?book_id=98952

Λοιπον ο πραγματικος λογος που πολυ πιθανον καποια στιγμη σταματησουν καποιοι να μπαινουν σε ενα σωρο εξοδα, κοπους και βασανα για να συμμετασχουν σε μια εκθεση με ακρως αμφιβολα αποτελεσματα οσον αφορα την ανταποδοση καποια στιγμη στο μελλον, ανεξαρτητα απο το ποσο καλο ειναι το ηχητικο αποτελεσμα, ειναι κατι τυποι σαν τον cleverman και πολλους αλλους..

Αληθεια αναρωτιεμαι μερικες φορες σε ποιους απευθυνομαστε??

Σε ποιους?

Απάντηση: High-end Show 2010

εγω απορω,τι να τους κανεις τους πελατες,αφου ειναι ολοι τους κουφοι και ασχετοι,κρατας τα μηχανηματα σου για τη παρτη σου,απολαμβανεις τον ανεπαναληπτο ηχο που μονο εσυ μπορεις να κατανοησεις και δεν χαλας και τη ζαχαρενια σου!

Παρακαλώ να σταματήσετε εδώ την ανταλλαγή προσβολών.

Τα όσα γράφετε απευθύνονται φυσικά σε όλους όσους διαβάζουν το θέμα ανεξάρτητα από το εάν γράφουν κιόλας.

Παρακαλώ να σταματήσετε εδώ την ανταλλαγή προσβολών.

Τα όσα γράφετε απευθύνονται φυσικά σε όλους όσους διαβάζουν το θέμα ανεξάρτητα από το εάν γράφουν κιόλας.

Κε tmjuju,
έχετε δίκιο για όσα γράφετε.
Επιτρέψτε μου όμως... Στα γραφόμενα μου δεν υπάρχει προσβολή, υπάρχει προβολή της αλήθειας.

Παρατηρώ ότι ο Κος Music Lover εδώ και χρόνια δε λέει να 'βάλει μυαλό'. Πόσοι εδώ μέσα γράφουν στο ύφος του; Ελάχιστοι; Μπα, ακόμη λιγότεροι...

Θα έρθει δηλαδή να μας πει ο Κος εισαγωγέας ότι ό,τι κάνει το κάνει από αγνες προθέσεις μακριά από εμπορικές σκοπιμότητες; Για τι ακριβώς μας περνάει; Ή τέλος πάντων τί ακριβώς θέλει να μας πει;

Δεν τα'χει κανείς εναντίον των εμπορικών σκοπιμοτήτων. Γιατί; Διότι απλώς το εμπόριο κινεί τον κόσμο. Που ειναι το κακό να θέλει κανείς να πωλήσει; Το αντίθετο κύριοι, καλώς πράττει και θέλει να πωλήσει, έτσι κινείται η παγκόσμια οικονομία. Το να διαλαλούμε διαρκώς ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε από αγνες προθέσεις και να ζαλίζουμε τους αναγνώστες που θέλουν να μάθουν κάτι περισσότερο, με διαρκείς φαμφάρες ότι τα μηχανήματα μας είναι τα καλύτερα του κόσμου και το είπε και ο τάδε, είναι ύβρις απέναντί τους, δείχνει ότι δεν τους σεβόμαστε. Υπάρχει λάθος κάπου; Είδατε πολλούς εισαγωγείς/κατασκευαστές να μπαινουν και να γραφουν τέτοιες αθλιότητες;

Μετα λύπης διαπιστώνω ότι τέτοια φαιδρά γράφονται μονάχα σε ελληνικά forums. Αλλά και πάλι από ελαχίστους.

Για τα περί πατάτας και λαχαναγοράς, τι να πω, καλοοο. Ο καθέας τα συμπεράσματά του!

Cleverman (και musiclover) παρακαλώ να σταματήσετε εδώ την αντιπαράθεσή σας.
Οι δυο σας έχετε είδη ανταλλάξει αρκετά μηνύματα – ολόκληρη έκθεση έγινε ας ασχοληθούμε και με άλλες πτυχές της.
Στο κάτω κάτω δεν ήμασταν όλοι τυχεροί να βρεθούμε εκεί. Ας ενημερωθούμε τουλάχιστο για τα υπόλοιπα.

Ναι οκ
αλλα ο Θεοφιλάκος γραφει με το ονομα και την ιδιοτητα του
μεγαλο παιδι ειναι και υπευθυνος των πραξεων και λεγόμενων του.....
Οπως οι περισσότεροι μας εδω
Εγω π.χ. ειμαι ο Νίκος και ειμαι καλά

Λέω και εγώ αργήσαμε φέτος...
35 σελίδες post και ακόμη δεν βγήκαν τα μαχαίρια;;;
Άρχισα να νομίζω ότι πέσαμε σε λήθαργο.
Αλλά ευτυχώς τίποτε δεν αλλάζει....εστω και στο '90