Η σχετική γκρίνια για την Εκθεση

Re: High-end Show 2010

Κε tmjuju,
έχετε δίκιο για όσα γράφετε.
Επιτρέψτε μου όμως... Στα γραφόμενα μου δεν υπάρχει προσβολή, υπάρχει προβολή της αλήθειας.

Παρατηρώ ότι ο Κος Music Lover εδώ και χρόνια δε λέει να 'βάλει μυαλό'. Πόσοι εδώ μέσα γράφουν στο ύφος του; Ελάχιστοι; Μπα, ακόμη λιγότεροι...

Θα έρθει δηλαδή να μας πει ο Κος εισαγωγέας ότι ό,τι κάνει το κάνει από αγνες προθέσεις μακριά από εμπορικές σκοπιμότητες; Για τι ακριβώς μας περνάει; Ή τέλος πάντων τί ακριβώς θέλει να μας πει;

Δεν τα'χει κανείς εναντίον των εμπορικών σκοπιμοτήτων. Γιατί; Διότι απλώς το εμπόριο κινεί τον κόσμο. Που ειναι το κακό να θέλει κανείς να πωλήσει; Το αντίθετο κύριοι, καλώς πράττει και θέλει να πωλήσει, έτσι κινείται η παγκόσμια οικονομία. Το να διαλαλούμε διαρκώς ότι ό,τι κάνουμε το κάνουμε από αγνες προθέσεις και να ζαλίζουμε τους αναγνώστες που θέλουν να μάθουν κάτι περισσότερο, με διαρκείς φαμφάρες ότι τα μηχανήματα μας είναι τα καλύτερα του κόσμου και το είπε και ο τάδε, είναι ύβρις απέναντί τους, δείχνει ότι δεν τους σεβόμαστε. Υπάρχει λάθος κάπου; Είδατε πολλούς εισαγωγείς/κατασκευαστές να μπαινουν και να γραφουν τέτοιες αθλιότητες;

Μετα λύπης διαπιστώνω ότι τέτοια φαιδρά γράφονται μονάχα σε ελληνικά forums. Αλλά και πάλι από ελαχίστους.

Για τα περί πατάτας και λαχαναγοράς, τι να πω, καλοοο. Ο καθέας τα συμπεράσματά του!

Τα περι μη υφισταμενης προσβολης τα αντιπαρερχομαι...(ο ηχος μας ηταν ανεκαθεν για τα...πανηγυρια, οι συσκευες που αντιπροσωπευουμε κανουν μονο για καυσοξυλα τωρα που ερχεται κι ο χειμωνας κτλ κτλ....Προκειται για υποδειγμα ευγενειας το κειμενο του κ.κλεβερμαν!Φυσικα)

Ωραια και χαριτωμενα μας τα λες κυριε το εμποριο κινει τον κοσμο κτλ...( Μου θυμιζει καποια φραση στο avsite περι νεας ταξης πραγματων στο τοπικο εμποριο μηχανηματων ηχητικης πιστοτητας που ειχε γραψει καποιος πολυ γνωστος σας που ασχολειται με αυτο)

Το ρεζουμε της υποθεσης ομως ειναι αλλο και απο αυτο ξεκινησα κι εγω να γραφω εδω.

Ως αρκετα παλιος στον χωρο το πρωτο που εμαθα ισως κι απο την διαγωγη μου ηταν να σεβομαι τους παλαιοτερους αντιπροσωπους και γενικα τους συναδελφους του χωρου.

Οταν καποιος βγαινει και χρησιμοποιει μηχ/κια αλλου αντιπροσωπου (προηγουμενα μοντελα) και πετυχαινει οντως ενα πολυ καλο αποτελεσμα, θα εχει φανταζομαι ενημερωσει τον αντιπροσωπο τους. Η μηπως οχι?
Κιαν τα μηχανακια δεν επαιζαν οπως επρεπε δεν θα υπηρχε κινδυνος θαψιματος της εταιριας?

Εκτος αν η συγκεκριμενη αντιπροσωπια (των CAT - Symphonic Emporium)
δεν υφισταται πλεον κι ο καθενας μπορει οπου βρει μεταχειρισμενα μηχανακια να τα χρησιμοποιει κατα το δοκουν στις εκθεσεις. Τοτε το πραγμα αλλαζει.

Δεν σας κρυβω οτι αναζητω τον αντιπροσωπο ωστε να τον ρωτησω αν ηταν ενημερος.

Οταν παιζεις επικινδυνο και unfair εμπορικο παιχνιδι, τοτε κανεις ζημια στον χωρο και κατ'επεκταση στους πελατες μουσικοφιλους λογω ατελους υποστηριξης.

Λαμβανω κατ'επαναληψη emails απο το εξωτερικο απο υποψηφιους πελατες διαφορων μηχ/των απο αυτα που αντιπροσωπευω, που θελουν να τα παρουν σε καλυτερες τιμες απο αυτες που τα εχουν βρει στις τοπικες αντιπροσωπειες. Δεν απαντω ομως σε κανενα, διοτι σεβομαι την συμφωνια κυριων που εχω με τους κατασκευαστες και με τους αντιπροσωπους του εξωτερικου. Ουδεποτε κερδοσκοπησα αν και θα μπορουσα να το κανω.

Αν ειναι ετσι λοιπον τα πραγματα και η νεα ταξη πραγματων στον χωρο, τοτε οι εκθεσεις δεν εχουν κανενα νοημα πλεον.

Να αρχισουμε ολοι τις λαθροεισαγωγες και τις λαθροεξαγωγες και να κατεβαινουμε με μεταχειρισμενα μηχ/κια αλλων που μας βρισκονται απο τραμπες στις εκθεσεις κι υστερα να το παιζουμε κι αντιπροσωποι.

Το θεμα ειναι σοβαρο και ο χωρος του high end δεν ειναι μπατε σκυλοι αλεστε και supermarket consumer electronics.

Για όσους δεν το καταλάβανε, η έκθεση φέτος παραλίγο να μην γινότανε.Ο Ορφέας είχε έντεκα δωμάτια κι έτσι και ακύρωνε αντίο έκθεση.

Αν σε αυτό προσθέσουμε και τους Έλληνες κατασκευαστές μας έμεινε κάτι σαν και αυτό που έλεγε ο Κύρκος αραιά - αραιά να φανούμε καμιά πενηνταριά.

Εγώ πάντως περιμένω με αγωνιά την επομένη έκθεση μεταχειρισμένων…

Αξίζει νομίζω να αναφέρουμε λίγα λόγια για το Βιβλίο του Λ. Στεφανίδη περί Βινυλίου που παρουσιάστηκε στην έκθεση. Μια ωραία μελέτη - εμπειρία χρόνων αποτυπωμένη σε ένα τόμο με πολύ αγάπη. Νομίζω ότι για τους λάτρεις των δίσκων είναι μεγάλο βοήθημα …

Οταν καποιος βγαινει και χρησιμοποιει μηχ/κια αλλου αντιπροσωπου (προηγουμενα μοντελα) και πετυχαινει οντως ενα πολυ καλο αποτελεσμα, θα εχει φανταζομαι ενημερωσει τον αντιπροσωπο τους. Η μηπως οχι?
Κιαν τα μηχανακια δεν επαιζαν οπως επρεπε δεν θα υπηρχε κινδυνος θαψιματος της εταιριας?

Εκτος αν η συγκεκριμενη αντιπροσωπια (των CAT - Symphonic Emporium)
δεν υφισταται πλεον κι ο καθενας μπορει οπου βρει μεταχειρισμενα μηχανακια να τα χρησιμοποιει κατα το δοκουν στις εκθεσεις. Τοτε το πραγμα αλλαζει.

Δεν σας κρυβω οτι αναζητω τον αντιπροσωπο ωστε να τον ρωτησω αν ηταν ενημερος.

QUOTE]
Μην Ψαχνεις ενημερος ημουν αλωστε εγω του τα εδωσα
Μηπως επερεπε να σε ενημερωσω???
ΩΧ μ.....κια
Συγνωμη αλλη φορα θα στο πω
Η μηπως επρεπε εγω να ενημερωσω τον αντιπροσωπο αν πρεπει να τα δωσω, εχω μπερδευτει:slapface:

Επειδή έχω διαβάσει τα χίλια μύρια για τα παλικάρια της Aries Cerat
θα ήθελα να καταθέσω και εγώ την γνώμη μου / εμπειρία μου από
το πέρασμά μου από το δωμάτιο τους.

Καταρχήν μου άφησαν άριστες εντυπώσεις όσον αφορά την παρουσία τους
και την συμπεριφορά τους. Ευγενικότατοι, εξυπηρετικοί και διατεθειμένοι
να απαντήσουν σε οποιοδήποτε ερώτημα.

Αναφορικά με αυτό που άκουσα, το μόνο που έχω να πω είναι ότι μου έφυγε
το σαγόνι στο πάτωμα. Hiendas δεν είμαι, εμπειρίες πολλές δεν έχω,
αλλά αυτό που ξέρω να πω ότι το σύστημα έπαιζε μαγικά. Απλά συγχαρητήρια.

BTW άκουσα κάποια συστήματα που έπαιζαν άθλια. Όχι μόνο για την αξία τους,
αλλά και τσάμπα να μου τα έδιναν, δεν θα τα έπαιρνα.

@Σταύρος (Aries Cerat)
Είμαι αυτός που σε ρώτησε για την εκτέλεση του "Γιάννη μου το μαντήλι σου" των Human Touch. Και πάλι μπράβο για την δουλειά σας.

Re: Απάντηση: High-end Show 2010

Επειδή έγινε μία σύγκριση Wavac με Aries Cerat, καλό θα ήταν...

Φιλαράκι, για τον άλλον που σύγκρινε Tidal με Sigma δεν είπες τίποτα..:flipout:..

Και ποιός είναι ο Wavac ρε παιδιά (που λέει ο λόγος)?Ας τα κάνουμε ένα Α/Β να δούμε..Μην είμαστε και τελείως σίγουροι..Εμένα πάντως μου αρέσει το attitude του Σταύρου."Έφτιαξα το καλύτερο με όλη την τεχνογνωσία μου και χωρίς χρηματικό όριο.ΤΕΛΟΣ!"Θα δούμε στην πορεία πως θα πάει ο άνθρωπος..

Εγώ πάντως το ξανάγραψα. Επειδή (δυστυχώς) δεν μου αρέσουνε οι κόρνες οποιουδήποτε είδους και κατασκευαστή (από ότι έχω ακούσει μέχρι τώρα) θέλω να ακούσω τα ηλεκτρονικά αυτά με ηλεκτροδυναμικό ηχείο,γιατί έχω προαίσθημα πως είναι από άλλον πλανήτη..:firstprize:..(κι ένας Ιταλός στο design δεν θα έκανε κακό επίσης..:blush:..)

Re: Απάντηση: Re: High-end Show 2010

Δυο ποστς παρακάτω παρακαλώ

Last edited:

Μην Ψαχνεις ενημερος ημουν αλωστε εγω του τα εδωσα
Μηπως επερεπε να σε ενημερωσω???
ΩΧ μ.....κια
Συγνωμη αλλη φορα θα στο πω
Η μηπως επρεπε εγω να ενημερωσω τον αντιπροσωπο αν πρεπει να τα δωσω, εχω μπερδευτει:slapface:

Επειδη εχεις μηχανακια που αντιπροσωπευω τα οποια.....μπηκαν στην χωρα μας απο την γνωστη....λαθροοδο, στην θεση σου δεν θα μιλαγα καθολου..

Αλλα με οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις

Επειδη εχεις μηχανακια που αντιπροσωπευω τα οποια.....μπηκαν στην χωρα μας απο την γνωστη....λαθροοδο, στην θεση σου δεν θα μιλαγα καθολου..

Αλλα με οποιον δασκαλο καθησεις τετοια γραμματα θα μαθεις

απαγορευεται να αγοραζουμε και μεταχειρισμενα τωρα
απο αλλες χωρες ??
τελικα εισαι αδιορθωτος ο βουρκος σε περιμενει

Γιώργο έχεις μια κίτρινη από εμένα για απρεπή γλώσσα και επίθεση σε άλλους
χρήστες...Σε παρακαλώ μην το συνεχίζεις

Κλείνουμε μέχρι την Παρασκευή το πρωί μέχρι να χαλαρώσουν τα νεύρα και η ένταση....
Το νήμα θα καθαριστεί από απρέπειες και βαριές εκφράσεις...

Λυπάμαι που γιά άλλη μια φορά ένα θέμα για μια γιορτή όπως είναι
η Εκθεση μας έγινε αφορμή για άγριες αντιπαραθέσεις προσβολές και τσαμπουκάδες εκ του ασφαλούς...Γιατί αλήθεια τα δωμάτια και οι διάδρομοι του
Imperial δεν μεταβληθηκαν σε πεδίο μάχης, αφού έχουμε τόσα να χωρίσουμε?

Παρασκευή πρωί λοιπόν και το νήμα ανοίγει..

Τα επιθετικά,υβριστικά κλπ δυσάρεστα ποστς, αποφασίστηκε τελικά
να μείνουν, για να υπενθυμίζουν σε όλους μας, χαρακτήρες και συμπεριφορές...

Απαγορεύεται η ρήψη φωτοβολίδων, το πτύειν και οι συμπλοκές:furious3:

Κάθε μήνυμα με διάθεση αντιπαράθεσης,δημιουργία flame, ειρωνείας και
γενικά ότι ξεφεύγει απο τα πλαίσια και τους κανονισμούς του φόρουμ
θα διαγράφεται άμεσα...
Οποιο μέλος νομίζει ότι έχει προηγούμενα με άλλο μέλος ας επικοινωνήσει
μαζί του με pm η τηλεφωνικά..

Last edited:
Απάντηση: High-end Show 2010

κουραστικα... ειπα να διαβασω κατι μπας και μαθω τιποτα παραπανω αλλα βλεπω ολο συγκρουσεις αντιπαραθεσεις ... πραγμα που εμενα σαν νεο στην κατηγορια αυτη με κανει να αισθανομαι ασχημα γιατι σκεφτομαι οτι μιας και ειμαι απο τους ασχετους μπορω να παρω οτι μου πουνε....οπως με καθοδηγησει ο καθενας τυφλα η φανερα.... με αληθεια η με τα χι-ψι ψεμματα....
δεν αναφερομαι σε κανεναν σας προσωπικα γιατι δεν σας γνωριζω....
απλα να ξερετε οτι διαβαζουμε οτι βλεπουμε κ εχουμε αυτο το ελαχιστο μουσικο μυαλο-αυτι να κρινουμε με βαση τα δικα μας θελω και αποφασιζουμε το τι θα κανουμε....

ευχαριστω που με διαβασατε

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά (με ή χωρίς εισαγωγικά) που επισκέφτηκαν τον χώρο μας και ιδιαίτερα αυτούς που αναφέρθηκαν κολακευτικά σʼ εμάς.
(είναι αρκετοί για να αναφερθώ σε έναν προς έναν.)

Επίσης, να δώσω συγχαρητήρια στον Μαγγελάνο για την κάλυψη της έκθεσης.
Ξεπέρασε, νομίζω, και τους επαγγελματίες...
_

Ήθελα ακόμη να πω ότι είναι λυπηρό να υπάρχουν τέτοιου είδους αντεγκλήσεις.
Εξ άλλου ο καθένας έχει το γούστο του, την άποψη του, κ.λπ. Δεν λέω και για αντίληψη. (βασικό αυτό το τελευταίο)
Εκτός όμως από λυπηρό είναι και 'αισθητικά' άσχημο να την πέφτουν όλοι σε έναν.
(στο φινάλε, ας αφήναμε τον musiclover και wind να τα βρουν μόνοι τους.)

Προσωπικά στεναχωριέμαι ειλικρινά.
Να είσαστε όλοι καλά.

Υ.Γ. στο ποστ 311 του Σταύρου (Aries Cerat) είχα κάποια απορία. Όμως, αυτή την ώρα, πρέπει να του ευχηθούμε καλή επιτυχία.
(απορίες και διαφωνίες μπορεί να έχω πολλές με πολλούς αλλά δεν είναι η ώρα και -όπως έχω ξαναπεί αλλού- δεν λύνονται μέσα από το πληκτρολόγιο.)

----------------------------------------------------------------------------------------

Μιχάλης Φ. - MF AUDIO.

Last edited:

Ήθελα ακόμη να πω ότι είναι λυπηρό να υπάρχουν τέτοιου είδους αντεγκλήσεις.
Εξ άλλου ο καθένας έχει το γούστο του, την άποψη του, κ.λπ. Δεν λέω και για αντίληψη. (βασικό αυτό το τελευταίο)
Εκτός όμως από λυπηρό είναι και 'αισθητικά' άσχημο να την πέφτουν όλοι σε έναν.
(στο φινάλε, ας αφήναμε τον musiclover και wind να τα βρουν μόνοι τους.)

Προσωπικά στεναχωριέμαι ειλικρινά.
Να είσαστε όλοι καλά.

Μιχάλης Φ. - MF AUDIO.

Αγαπητε Μιχαλη,

Συμφωνω απολυτα με αυτα που λες, αλλα σαν συναδελφος νομιζω οτι με νιωθεις για αυτα που λεω για την "νεα ταξη πραγματων" στον χωρο μας.

Οταν καποιος απο εδω (κι αυτος τον οποιο εννοω ξερει ποιος ειναι) στελνει
σε μια εταιρια μου email ζητωντας 50% εκπτωση για μια συσκευη παρακαμπτοντας τον αντιπροσωπο (εμενα), με την δικαιολογια οτι θα την εχει demo και θα του κανει και διαφημιση, τοτε τι πρεπει να κανω εγω?

Στην θεση μου π.χ. εσυ τι θα εκανες?

Τα email φυσικα μου εχουν κοινοποιηθει κιαν χρειαστει θα τα δημοσιοποιησω.

Κατα τα αλλα οι φιλτατοι κυριοι θελουν εμεις οι αντιπροσωποι να συμμετεχουμε καθε χρονο μετα εξοδων και βασανων και να στηριζουμε την εκθεση, να παιρνουν τις εντυπωσεις τους, να λεει ο καθενας το κοντο και το μακρυ του κι υστερα να τα αγοραζουν απο το εξωτερικο (καινουργια η μεταχειρισμενα). Επειτα αναρωτιομαστε γιατι οι αντιπροσωπειες αλλες κλεινουν κι αλλες φυτοζωουν.

Αυτα ειχα να πω κι επειδη βαρεθηκα να βγαινω συνεχως εγω το "κακο" παιδι του χωρου, μονο και μονο επειδη απλα μιλαω σταρατα με την γλωσσα της αληθειας, θα αποχωρησω και παλι απο τα forum.

Υστερογραφο: Μαλλον παρεξηγησες την κουβεντα μας με τον wind, τον οποιο θεωρω ευθυ ανθρωπο και μαλιστα μου ειναι και ιδιαιτερα συμπαθης για αυτην του ακριβως την ιδιοτητα.

Μιχαλη καταρχας συγχαρητηρια για την φετινη σου παρουσια στην εκθεση.
Χαιρομαι παντα να τα λεμε απο κοντα.
Με τον musiclover δεν θεωρω οτι δημιουργηθηκε κατι εκτος απο διαφορετικες αποψεις.

Γιώργο -χωρίς να ξέρω περαιτέρω πρόσωπα και πράγματα- έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που εδώ αναφέρεις.

Έχουν συμβεί και σ' εμένα. (δεν το επεκτείνω. αν και προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα)
Όμως απορώ….
Δεν καταλαβαίνουν -είτε πελάτες είναι, είτε 'αντιπρόσωποι'- πως ο σωστός κατασκευαστής,
όχι ο λιγούρης, που αλλάζει χέρια σε κάθε πώληση,
θα ενημερώσει τον αντιπρόσωπο του.

Τέλος πάντων. επειδή το show είναι, υποτίθεται, γιορτή, ας κλείσουμε εδώ το θέμα.

Τέλος, χαίρομαι ειλικρινά που παρεξήγησα ή δεν κατάλαβα (διάβαζα τρέχοντας) την κουβέντα σας με τον wind.
Ζητώ συγνώμη.

Να είμαστε καλά όλοι!

Last edited:

"Μερικές σκέψεις για μια έκθεση high-end audio" (γενικά)

Για να μην ξεχνάμε τα αυτονόητα και να μένουμε στη σφαίρα της λογικής:

Σε μια έκθεση High-end ο εκθέτης οφείλει να στήσει ένα σύστημα που να αναπαραγάγει με όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση το Μουσικό περιεχόμενο.
[-Στις δύσκολες συνθήκες ενός δωματίου ξενοδοχείου-]

-Το σύστημα αυτό σε άλλους αρέσει, σε άλλους δεν αρέσει, όταν αρέσει σε περισσότερους, αποτελεί ένα δείγμα.

-Ακούγοντας ένα σύστημα, ακούς το σύνολο που το απαρτίζει και όχι μέρος.
όποιος μπορεί σε συνθήκες έκθεσης και μέσα σε λίγα λεπτά, να απομονώσει μια συσκευή και να βγάλει πόρισμα........έχει "ειδικές" ιδιότητες.

-Όλοι έχουν δικαίωμα να στήσουν ένα σύστημα σε μία έκθεση και κρίνονται από αυτό.

-Δεν υπάρχει επετηρίδα στο αποτέλεσμα-απόδοσης ενός συστήματος.

-Δεν υπάρχει επετηρίδα στην αποδοχή ενός συστήματος.

-Τα σχόλια των ακροατών πρέπει να γίνονται από τους ακροατές και όχι από τους εκθέτες.

-Όταν δεν μας αρέσουν τα σχόλια των ακροατών, δεν τα σνομπάρουμε και κάνουμε αυτοκριτική.

-Τα εύσημα απόδοσης τα αποδίδουν οι ακροατές και όχι οι αντιπρόσωποι στον εαυτό τους.

-Τα εύσημα απόδοσης και επιτυχίας ενός συστήματος διαφημίζουν όλες τις μονάδες που το απαρτίζουν και κάνουν περήφανους όλους όσους εμπλέκονται στη δημιουργία του.

-Είναι κοινός τόπος σε όλες τις εκθέσεις παγκοσμίως να παρουσιάζονται πολυσχιδή συστήματα και μάλιστα με εκατέρωθεν δανεισμό μηχανημάτων είτε από κατασκευαστές, dealers, πελάτες. κλπ για το καλύτερο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, και φυσικά αυτό ισχύει πάντα, αρκεί οι συσκευές να μην είναι κλεμμένες.

-Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι έχει προηγηθεί για να στηθεί ένα σύστημα από έναν εκθέτη.

Αυτά τα λίγα για να μένουμε στο θέμα, όλα τα υπόλοιπα είναι στη σφαίρα του κουτσομπολιού και σε ανικανοποίητους ευσεβείς πόθους (ολίγων).

Φιλικά πάντα και καλές ακροάσεις με ότι και όπου σας αρέσει.

"Μερικές σκέψεις για μια έκθεση high-end audio" (γενικά)

Για να μην ξεχνάμε τα αυτονόητα και να μένουμε στη σφαίρα της λογικής:

Σε μια έκθεση High-end ο εκθέτης οφείλει να στήσει ένα σύστημα που να αναπαραγάγει με όσο το δυνατόν καλύτερη απόδοση το Μουσικό περιεχόμενο.
[-Στις δύσκολες συνθήκες ενός δωματίου ξενοδοχείου-]

-Το σύστημα αυτό σε άλλους αρέσει, σε άλλους δεν αρέσει, όταν αρέσει σε περισσότερους, αποτελεί ένα δείγμα.

-Ακούγοντας ένα σύστημα, ακούς το σύνολο που το απαρτίζει και όχι μέρος.
όποιος μπορεί σε συνθήκες έκθεσης και μέσα σε λίγα λεπτά, να απομονώσει μια συσκευή και να βγάλει πόρισμα........έχει "ειδικές" ιδιότητες.

-Όλοι έχουν δικαίωμα να στήσουν ένα σύστημα σε μία έκθεση και κρίνονται από αυτό.

-Δεν υπάρχει επετηρίδα στο αποτέλεσμα-απόδοσης ενός συστήματος.

-Δεν υπάρχει επετηρίδα στην αποδοχή ενός συστήματος.

-Τα σχόλια των ακροατών πρέπει να γίνονται από τους ακροατές και όχι από τους εκθέτες.

-Όταν δεν μας αρέσουν τα σχόλια των ακροατών, δεν τα σνομπάρουμε και κάνουμε αυτοκριτική.

-Τα εύσημα απόδοσης τα αποδίδουν οι ακροατές και όχι οι αντιπρόσωποι στον εαυτό τους.

-Τα εύσημα απόδοσης και επιτυχίας ενός συστήματος διαφημίζουν όλες τις μονάδες που το απαρτίζουν και κάνουν περήφανους όλους όσους εμπλέκονται στη δημιουργία του.

-Είναι κοινός τόπος σε όλες τις εκθέσεις παγκοσμίως να παρουσιάζονται πολυσχιδή συστήματα και μάλιστα με εκατέρωθεν δανεισμό μηχανημάτων είτε από κατασκευαστές, dealers, πελάτες. κλπ για το καλύτερο επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, και φυσικά αυτό ισχύει πάντα, αρκεί οι συσκευές να μην είναι κλεμμένες.

-Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι έχει προηγηθεί για να στηθεί ένα σύστημα από έναν εκθέτη.

Αυτά τα λίγα για να μένουμε στο θέμα, όλα τα υπόλοιπα είναι στη σφαίρα του κουτσομπολιού και σε ανικανοποίητους ευσεβείς πόθους (ολίγων).

Φιλικά πάντα και καλές ακροάσεις με ότι και όπου σας αρέσει.

:a0210::a0210:

Last edited: