Η σχετική γκρίνια για την Εκθεση

Re: Απάντηση: High-end Show 2010

Εδώ έχουμε κάποιον με μπαίνει με άλλα νικ για να εκθειάσει τα μηχανήματα του.
Πως μπορεί λοιπόν να είναι σωστός επαγγελματίας?
Νοοτροπία ή 10χρονου ή πονηρίδη.
:SFGSFGSF:

Συμφωνω με τον Wind κακως μπαναρατε τον music lover,σημερα το μαθατε οτι εχει και αλλον λογαριασμο η μηπως ειναι ο μονος?
Ακομα και διαχειριστες εχουν διπλους για να μην πω τριπλους λογαριασμους .

Μπας και θες να το κανουν και διαχειριστη ?? :flipout:

Re: High-end Show 2010

Για μία ακόμη χρονιά, μετά την έκθεση, έχουμε μία από τα ίδια.

Πολύ θα ήθελα να διαβάσω για μια φορά, μόνο θετικά σχόλια για μηχανήματα, και καθόλου αρνητικά.

Όλοι πιστεύουμε - είτε σωστά είτε λανθασμένα - ότι μετά από την ενασχόληση μας με το " άθλημα ", είμαστε σε θέση να αξιολογούμε, κρίνουμε και κατακρίνουμε μηχανήματα, στήσιμο, ηχητικό αποτέλεσμα έως και αισθητική-σχεδιασμό μηχανημάτων.

Σε μένα δεν άρεσε το τάδε μηχάνημα, ο άλλος το λάτρεψε. Ποιος από τους δύο έχει δίκιο; Ποιός από τους δύο έχει δικαίωμα να κοινοποιεί την άποψη του;

Μα και οι δύο φυσικά.

Ποιός από τους δύο νομιμοποιείται να το πράξει; Ποιός από εμάς έχει το δικαίωμα να καταδικάζει την προσπάθεια ( όταν αυτή κινείται στα πλαίσια της νομιμότητας και του υγιούς εμπορίου ), του οποιουδήποτε εμπόρου ή κατασκευαστή, έχοντας σαν όπλα του ένα πληκτρολόγιο, αρκετή ή καθόλου γνώση - εμπειρία, μπόλικη συμπάθεια ή εμπάθεια υπέρ του, ή εναντίον του;

Κανείς.

Οι αντιπρόσωποι, λαμβάνουν μέρος σε μία έκθεση, έχοντας κατά νου να παρουσιάσουν στο κοινό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τηρουμένων των αναλογιών. Κανείς δεν επιθυμεί να ξεφτιλιστεί παρουσιάζοντας αρνητικό αποτέλεσμα. Όλοι αναγκάζονται, να κάνουν τους υποχρεωτικούς συμβιβασμούς που επιβάλλουν ο χώρος και ο χρόνος.

Άλλοι τα καταφέρνουν καλά – βοηθούμενοι και από το προϊόν τους – και άλλοι όχι.
Αυτό δεν σημαίνει ,ότι μπορώ εγώ να καταδικάσω το συγκεκριμένο προϊόν . Από πού νομιμοποιούμαι, πως έχω τις γνώσεις, την δυνατότητα, να κρίνω ένα μηχάνημα δημόσια;

Ποιός διαβεβαιώνει τους αναγνώστες των γραφόμενων μου, ότι ακούω καλά και μπορώ να κρίνω ένα μηχάνημα ή ότι δεν βγάζω στο κείμενο τα απωθημένα ή την ημιμάθεια – άγνοια μου;

Θέλω απλά να πω, ότι ο τρόπος που πολλές φορές γράφουμε την άποψη μας, την οποία, πολύ σωστά μπορούμε και πρέπει να έχουμε, δημιουργεί εντάσεις, παρεξηγήσεις και καταστάσεις που οδηγούν σε ανταλλαγές χαρακτηρισμών, προσβολών κλπ.
Από την άλλη, κάποιοι αναγνώστες μας καραδοκούν, για να μάς χαρακτηρίσουν, από φίλους του αντιπρόσωπου, έως εγκάθετους του τάδε ανταγωνιστή του.

Λίγη ψυχραιμία λοιπόν. Η έκθεση δίνει την ευκαιρία σε όλους μας, να δούμε από κοντά( και σε κάποιες περιπτώσεις να ακούσουμε) μηχανήματα που οι περισσότεροι από εμάς, ούτε στον ύπνο μας δεν θα αποκτήσουμε. Γιατί μη γελιόμαστε, αυτοί που μπορούν να αποκτήσουν μηχανήματα πολλών χιλιάδων , δεν περιμένουν από την έκθεση να τα δουν και να τα ακούσουν. Ας είμαστε λοιπόν πιο χαλαροί στους χαρακτηρισμούς μας, οι δε έμποροι ας είναι πιο λογικοί και μετρημένοι σε λόγια, αλλά πολύ περισσότερο σε προτάσεις, σε μία εποχή, όπου όλα αλλάζουν και ανατρέπονται από την μία στιγμή στην άλλη.

Τερματίζοντας την εκτός θέματος τοποθέτηση μου να ζητήσω αρχικά συγνώμη γι’ αυτό και να ευχαριστήσω θερμά τον καπετάνιο για την εξαιρετική παρουσίαση, που έβαλε και εμένα που φέτος δεν πήγα, μέσα στην έκθεση.

Του χρόνου καλύτερα.

Αυτο συγκεκριμενα που λες ναι, ειναι χαζο.Εντελως.:a0210:

Αν δεχεται δε ο εν λογω αντιπροσωπος "επιθεση"σε καποια απο τις εταιρειες του ,εγω τον δικαιολογω απολυτα, για οτι και να κανει ,προκειμενου να προστατεψει τα συμφεροντα της επιχειρησης του.

Δηλαδή αν κάποιος αντιπροσωπεύει τα χειρότερα μηχανήματα που υπάρχουν στο χώρο (δε μιλάω για τον κ. Θεοφιλάκο αλλά φέρνω παράδειγμα) και δεν αρέσουν σε κανέναν, θεωρείς σωστό να δημιουργήσει 2-3 λογαριασμούς-χειροκροτητές για να δημιουργήσει εικονικό κοινό;
Να φτιάξω και εγώ 2-3 λογαριασμούς για να γράφω πόσο μαμάτος διαχειριστής είμαι; :flipout:

O κ. Θεοφιλάκος έφτιαξε λογαριασμό (δεν είναι η πρώτη φορά) που εκθίαζε τα μηχανήματά του και την εξυπηρέτησή του!

Όσο για διαχειριστές (υποθέτω εννοείς συντονιστές), δεν έχει κανένας τους διπλό λογαριασμό για να ευλογάει τα γένια του.

Απάντηση: High-end Show 2010

Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι εμείς οι 30 να παριστάνουμε κάθε μέρα τα 2.000 άτομα που μπαίνουν στο φόρουμ??:BDGBGDB55:

Σε μένα δεν άρεσε το τάδε μηχάνημα, ο άλλος το λάτρεψε. Ποιος από τους δύο έχει δίκιο; Ποιός από τους δύο έχει δικαίωμα να κοινοποιεί την άποψη του;

Μα και οι δύο φυσικά.

Ποιός από τους δύο νομιμοποιείται να το πράξει; Ποιός από εμάς έχει το δικαίωμα να καταδικάζει την προσπάθεια ( όταν αυτή κινείται στα πλαίσια της νομιμότητας και του υγιούς εμπορίου ), του οποιουδήποτε εμπόρου ή κατασκευαστή, έχοντας σαν όπλα του ένα πληκτρολόγιο, αρκετή ή καθόλου γνώση - εμπειρία, μπόλικη συμπάθεια ή εμπάθεια υπέρ του, ή εναντίον του;

Κανείς.

Αυτό δεν σημαίνει ,ότι μπορώ εγώ να καταδικάσω το συγκεκριμένο προϊόν . Από πού νομιμοποιούμαι, πως έχω τις γνώσεις, την δυνατότητα, να κρίνω ένα μηχάνημα δημόσια;

Με συγχωρείται κύριε buck αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω με τα ανωτερω λεγόμενά σας....

Αν θυμάμαι καλά έχουμε δημοκρατία και ο καθένας δικαιούται να λέει την γνώμη του όποια και αν είναι αυτή καθώς επίσης και τις συνέπειες που αυτή φέρει. Ακόμα και αυτοί που εκφράζουν συμπάθειες ή εμπάθειες έχουν το δικαίωμα της έκφρασης γνώμης, εφόσον αυτή σέβεται τις αρχές λειτουργίας του χώρου που τις φιλοξενεί.

Ο καθένας κρίνει με την εμπειρία του, τις προτιμήσεις του και τα ακούσματά του και βέβαια ο συνδυασμός των ανωτέρω προσδίδει και την ανάλογη βαρύτητα στα λεγόμενα/γραφόμενά του. Συμπάθειες ή εμπάθειες γρήγορα αποκαλύπτονται και οι άνθρωποι που τις εκφέρουν μπαίνουν στο περιθώριο γρήγορα από το υπόλοιπο σύνολο...

Δλδ αν ένας συνδυασμός εμένα δεν μου άρεσε δεν μπορώ να το πώ? Η αν ένας συνδυασμός εμένα με εξέπληξε με την απόδοσή του πάλι δεν μπορώ να το πώ? Και ποιός θα κρίνει το αποτέλεσμα αν όχι ο κόσμος? Οι εκθέτες και οι αντιπρόσωποι? Δλδ οι κρινόμενοι θα είναι και οι κριτές?

Δυστηχώς ή ευτυχώς οι δημόσιες εκθέσεις ενέχουν το στοιχείο της κρίσης, εκτός από της εμπορικής προώθησης - διαφήμισης. Το κοινό κρίνει το αποτέλεσμα και αυτό αποφασίζει ποια μηχανήματα ή συνδυασμοί αξίζουν αξίζουν και ποια όχι.

Οταν εγώ θέλω να αγοράσω cd palyer και πάω σε έναν αντιπρόσωπο για να το ακούσω, στο τέλος της ακρόασης δεν εκφέρω γνώμη με τα λίγα ή πολλά που ξέρω? Αυτή η περίπτωση δεν είναι δημόσια συζήτηση?

Με την λογική αυτή τότε θα πρέπει να σταματήσουμε να πέρνουμε σβάρνα τις ακροάσεις μηχανημάτων σε διάφορα μαγαζιά, να μην ενημερωνόμαστε, να μην συζητάμε το θέμα με φίλους μας, να είμαστε άβουλα όντα των διαφόρων εισαγωγέων αφού όλα τα συστήματα ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και όλα τα συστήματα πετυχαίνουν το τέλειο αποτέλεσμα!!!

Συγνώμη αλλά αυτή η λογική μοιάζει με πολιτικού που επειδή υπάρχουν 5 πολιτικοί που δουλεύουν και αξίζουν, και οι υπόλοιποι 295 αξίζουν την καρέκλα που έχουν...

ΥΓ : Κύριε συντονιστα , με βάση αυτή μου την πρόταση <<εφόσον αυτή σέβεται τις αρχές λειτουργίας του χώρου που τις φιλοξενεί.>> είμαι off topic και αυτή η ανάρτησή μου θα πρέπει να σβηστεί....

Ασε ρε που που συμβαινουν τετοια πραγματα:flipout::flipout:

Συμφωνω με τον Wind κακως μπαναρατε τον music lover,σημερα το μαθατε οτι εχει και αλλον λογαριασμο η μηπως ειναι ο μονος?

Περί musiclover: Ναι, σήμερα (χτες δηλαδή) που το επιβεβαιώσαμε τον μπανάραμε.

Θέλεις να μας πεις ότι γνωρίζεις μέλη της Δ.Ο. μας τα οποία γράφουν εδώ με δεύτερους ή και τρίτους λογαριασμούς;

Αν ναι, πες μας και ποιοι είναι (έστω με P.M.).

Διαφορετικά ανακάλεσε άμεσα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: High-end Show 2010

Περί musiclover: Ναι, σήμερα (χτες δηλαδή) που το επιβεβαιώσαμε τον μπανάραμε.

Θέλεις να μας πεις ότι γνωρίζεις μέλη της Δ.Ο. μας τα οποία γράφουν εδώ με δεύτερους ή και τρίτους λογαριασμούς;

Αν ναι, πες μας και ποιοι είναι (έστω με P.M.).

Διαφορετικά ανακάλεσε άμεσα.

Μετά θα πάει δίπλα να κλαφτεί και να πει πόσο κομπλεξικοί είναι οι διαχειριστές του avclub

@ fragoulisnaval

Έχω απαντήσει στο κείμενο μου παρακάτω.

Βεβαίως και μπορώ να γράψω την άποψη μου. Επειδή όμως δεν είμαι " ειδικός " οφείλω να είμαι προσεκτικός στην τοποθέτηση μου.

Σε καμία περίπτωση δεν έγραψα ότι οι αντιπρόσωποι είναι άγιοι.

Απλά δεν μπορώ να απαξιώνω την προσπάθεια τους, επειδή κατέχω ένα σύστημα που είτε παίζει καλά, είτε με έχει πείσει για αυτό, αυτός που μού το πούλησε, καθώς, παρά τις αγαθές μου προθέσεις είμαι απλά ...κουφός.:flipout:

Δυστυχώς μέχρι να αποδειχθεί ότι είμαι κουφός την ζημιά την έχω κάνει.

Τέλος του off topic απο πλευράς μου. Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα και δεν είμαι αντιπρόσωπος - εισαγωγέας, ούτε καν πωλητής μηχανημάτων ήχου και άλλων παρεμφερών προϊόντων.

Φιλικά.

Re: Απάντηση: Re: High-end Show 2010

:flipout::flipout::flipout:

Είναι η τρίτη φορά που το κάνει.
Και υπάρχουν ακόμα κάποιοι που τον υποστηρίζουν. Δυστυχώς, αυτοί που τον υποστηρίζουν είναι έμποροι - αντιπρόσωποι. Και υποστηρίζουν το ψέμα και την κοροϊδία.
Κρίμα πραγματικά.
Ευτυχώς που υπάρχει το ίντερνετ και ξύπνησε ο κόσμος.

Να υποθέσω ότι εννοείς τον Μ. Φουάση και τον Ν. Χατζή. Αν δεν κάνω λάθος αυτοί οι δυο έγραψαν στο συγκεκριμένο θέμα έκτος του Θεοφιλάκου.
Αλήθεια θα ήθελα να μάθω αν τους γνωρίζεις προσωπικά και ξέρεις από πρώτο χέρι ότι ''υποστηρίζουν το ψέμα και την κοροϊδία'' η μήπως το άκουσες από σίγουρη ''πηγή'' και απλά μας το μεταφέρεις…

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: High-end Show 2010

Να υποθέσω ότι εννοείς τον Μ. Φουάση και τον Ν. Χατζή. Αν δεν κάνω λάθος αυτοί οι δυο έγραψαν στο συγκεκριμένο θέμα έκτος του Θεοφιλάκου.
Αλήθεια θα ήθελα να μάθω αν τους γνωρίζεις προσωπικά και ξέρεις από πρώτο χέρι ότι ''υποστηρίζουν το ψέμα και την κοροϊδία'' η μήπως το άκουσες από σίγουρη ''πηγή'' και απλά μας το μεταφέρεις…

Όταν υποστηρίζονται άτομα που προσπαθούν πολλάκις να κοροϊδέψουν τα μέλη ενός φόρουμ, δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω.

ΥΓ Τους γνωρίζω και τους 2 και τους θεωρώ πολύ σοβαρούς ανθρώπους.
Εσύ είσαι μήπως δικηγόρος τους?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: High-end Show 2010

Όταν υποστηρίζονται άτομα που προσπαθούν πολλάκις να κοροϊδέψουν τα μέλη ενός φόρουμ, δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω.

ΥΓ Τους γνωρίζω και τους 2 και τους θεωρώ πολύ σοβαρούς ανθρώπους.
Εσύ είσαι μήπως δικηγόρος τους?

Οι συγκεκριμένοι δεν χρειάζονται δικηγόρο φυσικά ουτε εγώ. Αλλά δεν μας είπες σε ποιους αντιπροσώπους αναφέρεσαι; Να καταλάβουμε και εμείς να προφυλαχτούμε. Το γράφω με την καλή έννοια μη το παίρνεις στραβά …

@ fragoulisnaval

Έχω απαντήσει στο κείμενο μου παρακάτω.

Βεβαίως και μπορώ να γράψω την άποψη μου. Επειδή όμως δεν είμαι " ειδικός " οφείλω να είμαι προσεκτικός στην τοποθέτηση μου.

Σε καμία περίπτωση δεν έγραψα ότι οι αντιπρόσωποι είναι άγιοι.

Απλά δεν μπορώ να απαξιώνω την προσπάθεια τους, επειδή κατέχω ένα σύστημα που είτε παίζει καλά, είτε με έχει πείσει για αυτό, αυτός που μού το πούλησε, καθώς, παρά τις αγαθές μου προθέσεις είμαι απλά ...κουφός.:flipout:

Δυστυχώς μέχρι να αποδειχθεί ότι είμαι κουφός την ζημιά την έχω κάνει.

Τέλος του off topic απο πλευράς μου. Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα και δεν είμαι αντιπρόσωπος - εισαγωγέας, ούτε καν πωλητής μηχανημάτων ήχου και άλλων παρεμφερών προϊόντων.

Φιλικά.

Φιλε Buck,δεν χρειαζεται να εισαι ουτε "ειδικος" ουτε "κουφος" για να εχεις αποψη.Το αποτελεσμα του ηχου των συστηματων ενος αντιπροσωπου σε χωρο εκθεσης η καταστηματος,δεν ειναι μηπως σε μεγαλο βαθμο το αποτελεσμα της "ειδικοτητας" του,και των επιλογων (του)του συστηματος στον δεδομενο χωρο;