Η σχετική γκρίνια για την Εκθεση

Re: High-end Show 2010

Μου μυρίζει σκούπα...:flipout:

Έχει κάτσει στη γωνία, σφυρίζει αδιάφορα και παίζει με τη γόμα του... :flipout:

Πάντως και εγώ θα ήθελα να μάθω ποιοί συντονιστές έχουν διπλό λογαριασμό.
Το να μπαίνουμε μέσα, να πετάμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι και μετά να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματακια είναι banwish...

Απάντηση: Re: High-end Show 2010

Καλό θα είναι να μην συνεχιστούν τα σχόλια για την απόφαση αποκλεισμού
ενός μέλους από την ΔΟ...

Επίσης όσον αφορά τους χομπίστες-αντιπροσώπους, ή απλούς
αντιπροσώπους και κατά πόσον φέρονται με επαγγελματισμό ή όχι,
τον κύριο λόγο τον έχουν οι πελάτες τους και όχι πρόσωπα
που κάνουν απλές υποθέσεις και δεν είχαν ποτέ κανενός είδους εμπορική συναλλαγή
μαζί τους...Το φόρουμ μας είναι ανοιχτό σε καταγγελίες όπως ξέρετε...

Και τέλος, να υπενθυμίσω για άλλη μια φορά, να μείνουμε στο θέμα μας
που είναι οι εντυπώσεις απο την φετινή Εκθεση και μόνον...
δεν ειδα φιλε ο wind να δεχεται την ιδια επιθεση που μου εκαναν καποια ξιπασμενα "αντρακια",καλα θα κανεις να μην εφαρμοζεις δυο μετρα και δυο σταθμα δεν σε τιμα.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: High-end Show 2010

Οι συγκεκριμένοι δεν χρειάζονται δικηγόρο φυσικά ουτε εγώ. Αλλά δεν μας είπες σε ποιους αντιπροσώπους αναφέρεσαι; Να καταλάβουμε και εμείς να προφυλαχτούμε. Το γράφω με την καλή έννοια μη το παίρνεις στραβά …

Θεωρώ εντελώς λάθος την κίνηση των 2 που ανέφερες, χωρίς καν να έχουν παρακολουθήσει τι ακριβώς γράφτηκε και ειπώθηκε εδώ μέσα, να πάρουν θέση.
Τα υπόλοιπα από κοντά

Re: Απάντηση: Re: High-end Show 2010

δεν ειδα φιλε ο wind να δεχεται την ιδια επιθεση που μου εκαναν καποια ξιπασμενα "αντρακια",καλα θα κανεις να μην εφαρμοζεις δυο μετρα και δυο σταθμα δεν σε τιμα.

please define "ξιπασμένα αντράκια";

Απάντηση: High-end Show 2010

Δημητρη εισαι προκλητικος.
Χαλαρωσε αγορι μου και τις κριτικες να τις κανεις οχι στοχοποιημενα.

Re: Απάντηση: Re: High-end Show 2010

Μαζεύεις πόντους...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: High-end Show 2010

Θεωρώ εντελώς λάθος την κίνηση των 2 που ανέφερες, χωρίς καν να έχουν παρακολουθήσει τι ακριβώς γράφτηκε και ειπώθηκε εδώ μέσα, να πάρουν θέση.

Σεβαστή η άποψη σου άλλα άσε και σε εμάς τους ''ερασιτέχνες'' να έχουμε διαφορετική γνώμη …

Τα ιδια που υποστηριξα εγω υποστηριξαν και αλλοι δεν σε ειδα να τους κανεις τετοια επιθεση και κατι αλλο ,οι πραγματικοι αντρες κλαινε αν εσυ το βλεπεις αλλιως εγω τωρα τι να πω?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: High-end Show 2010

Σεβαστή η άποψη σου άλλα άσε και σε εμάς τους ''ερασιτέχνες'' να έχουμε διαφορετική γνώμη …

Επί της ουσίας έχεις να πεις κάτι?

Μαγγελανε ασε την γομα και ριξε μια ματια στην πιξιδα σου γιατι τα βραχια τα βλεπω πολυ κοντα.

Απάντηση: Re: High-end Show 2010

Ποια είναι τα ξιπασμένα αντράκια?? Καταρχάς, μάζεψε τα ασυμμάζευτα περί διπλών και τριπλών λογαριασμών των συντονιστών και μετά μιλάμε..... και χωρίς υφάκι, παρακαλώ....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: High-end Show 2010

Επί της ουσίας έχεις να πεις κάτι?

Φυσικά, δεν χαλάω χατίρια ο musicman δεν είναι ο Music Lover μένει στο Νίκαια…
Άσε που διέγραψαν τον λογαριασμό του.
Μήπως θα ήταν φρόνιμο να ανοίξει ο λογαριασμός του musicman να τα γράψει ο ίδιος να δούμε τελικά αν είναι υπαρκτό πρόσωπο η φάντασμα …
Είναι απλό μπορούν να δουν που ανοίχτηκε ο λογαριασμός και αν χρειάζεται να σταλούν τα πραγματικά στοιχεία του σε κάποιον διαχειριστή...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: High-end Show 2

Μήπως θα ήταν φρόνιμο να ανοίξει ο λογαριασμός του musicman να τα γράψει ο ίδιος να δούμε τελικά αν είναι υπαρκτό πρόσωπο η φάντασμα …
Είναι απλό μπορούν να δουν που ανοίχτηκε ο λογαριασμός και αν χρειάζεται να σταλούν τα πραγματικά στοιχεία του σε κάποιον διαχειριστή...

Τον λόγο λοιπόν έχει η διαχείριση.
Απλά να θυμίσω ότι κάποτε ο musiclover είχε μπει με 2-3 λογαριασμούς, ο ένας μάλιστα ήταν με nick που έβριζε κάποιον διαχειριστή.

Re: High-end Show 2010

Το μέλος pyrgarousis g τιμωρήθηκε με εξάμηνο( δεύτερη φορά) αποκλεισμό για παντελώς αστήρικτες (περι διπλών και τριπλών λογαριασμών)κατηγορίες προς την Δ.Ο. και γενικότερα απαράδεκτη συμπεριφορά.

Επίσης, πολλαπλά υπότροπος.

Καθότι μάλιστα οι κατηγορίες του γράφτηκαν δημόσια, γράφεται και εδώ στο συγκεκριμένο νήμα και ο λόγος της ποινής του, για να μην μένουν περίεργες εντυπώσεις για την Δ.Ο.

Δεν τον μπανάραμε γιατί δεν μας άρεσαν αυτά που έλεγε - τον μπανάραμε γιατί αυτά που έλεγε ήταν απαράδεκτα και δεν μπορούσε να τα στηρίξει.

Θα το τσεκάρει το τεχνικό τμήμα, Μιχάλη...

Θα το τσεκάρει το τεχνικό τμήμα, Μιχάλη...

Σε λίγο θα βγούν και μάρτυρες που θα ορκιστούν ότι πρώτη φορά συναντήθηκαν στη Έκθεση :flipout: