Η σχετική γκρίνια για την Εκθεση

Re: High-end Show 2010

Αυτα τα ban και τις τιμωριες τα βαρεθηκα δηλαδη....
Λες και ειμαστε η Βουλη των Ελληνων ενα πραμα...

Μη γραψει κανεις καμια κουβεντα παραπανω, αμεσως να του την πεσουν ολοι, και ανακαλεσε κτλπ.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: High-end Show 2010

Magellan said:
Το μέλος musiclover τιμωρήθηκε με αποκλεισμό ενός μηνός
διότι κατά παράβαση των κανονισμών του φόρουμ μας διαπιστώθηκε
ότι διατηρούσε και δεύτερο λογαριασμό με το nickname @musicman

Φυσικά, δεν χαλάω χατίρια ο musicman δεν είναι ο Music Lover μένει στο Νίκαια…
Άσε που διέγραψαν τον λογαριασμό του.
Μήπως θα ήταν φρόνιμο να ανοίξει ο λογαριασμός του musicman να τα γράψει ο ίδιος να δούμε τελικά αν είναι υπαρκτό πρόσωπο η φάντασμα …
Είναι απλό μπορούν να δουν που ανοίχτηκε ο λογαριασμός και αν χρειάζεται να σταλούν τα πραγματικά στοιχεία του σε κάποιον διαχειριστή...

Magellan said:
Θα το τσεκάρει το τεχνικό τμήμα, Μιχάλη...

Μου ξεφεύγει κάτι ??

Απάντηση: High-end Show 2010

Πάντως όταν ήμαν διαχείρας παλιά στο avforum είχα διπλή λογαρία...
Την χρησιμοποίησα ελάχιστα (4-5 μέρες) όταν έπρεπε...
Δεν είναι τίποτα τρομερό ούτε δύσκολο να έχει διαχείρας διπλή ή τριπλή λογαρία.
Είναι και αυτό ένα εργαλείο ενάντια των μπαγλαμάδων.
Βέβαια τότες δεν το είπα σε κανέναν...
Γενικά λίγα έλεγα για το πόστο μου έως καθόλου.
Πάντα μου την έδινε να λες/κάνεις άλλα μέσα στο φόρουμ και άλλα έξω στα πηγαδάκια (που ενίοτε γινόταν οχετοί...)

Άιντες και καλή συνέχεια.

Απάντηση: Re: High-end Show 2010

Μη γραψει κανεις καμια κουβεντα παραπανω, αμεσως να του την πεσουν ολοι, και ανακαλεσε κτλπ.

Αυτές τις διαμαρτυρίες και τους δικηγόρους υπεράσπισης τα βαρέθηκα δηλαδή...
Λες και είμαστε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο ένα πράμα...

Μη φάει κάποιος κανά μπαν παραπάνω, αμέσως να βγουν να τον υποστηρίξουν όλοι οι αυτόκλητοι συνήγοροι, και ''γιατί'', ''είναι καλό παιδί'' κ.λ.π.

Γράφεται και έτσι το ποστ σου.....συνήθως το νόμισμα έχει δύο όψεις.

@ fragoulisnaval

Έχω απαντήσει στο κείμενο μου παρακάτω.

Βεβαίως και μπορώ να γράψω την άποψη μου. Επειδή όμως δεν είμαι " ειδικός " οφείλω να είμαι προσεκτικός στην τοποθέτηση μου.

Σε καμία περίπτωση δεν έγραψα ότι οι αντιπρόσωποι είναι άγιοι.

Απλά δεν μπορώ να απαξιώνω την προσπάθεια τους, επειδή κατέχω ένα σύστημα που είτε παίζει καλά, είτε με έχει πείσει για αυτό, αυτός που μού το πούλησε, καθώς, παρά τις αγαθές μου προθέσεις είμαι απλά ...κουφός.:flipout:

Δυστυχώς μέχρι να αποδειχθεί ότι είμαι κουφός την ζημιά την έχω κάνει.

Τέλος του off topic απο πλευράς μου. Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα και δεν είμαι αντιπρόσωπος - εισαγωγέας, ούτε καν πωλητής μηχανημάτων ήχου και άλλων παρεμφερών προϊόντων.

Φιλικά.

Από πότε πρέπει να είμαστε ειδικοί για να πούμε την άποψή μας για κάτι ειδικά όταν αυτό γίνεται κόσμια??

Δηλαδή σε όποιον άρεσαν όλα τα συστήματα της έκθεσης δεν είναι κουφός;;

Κανείς δεν απαξιώνει την προσπάθεια κανενός. Ολοι δώσαμε τα εύσημα σε όσους κατέβηκαν στην έκθεση και παρουσίασαν τις προτάσεις τους.Αλλο θέμα αυτό και άλλο θέμα η άποψη του καθενός για το σύστημα.

Αυτό που δεν έχει γίνει αντιληπτό είναι ότι η όποια κριτική ονομάζεται customer feedback και είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να το κυνηγάνε όλοι όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με τον χώρο. Αν δεν έχεις την κριτική του κοινού, πώς θα εξελιχθείς; Πού θα ξέρεις πού πονάς; Ποιός θα σου δείξει τις αδυναμίες σου έτσι ώστε να γίνεις πιο ανταγωνιστικός στο χώρο;

Ο καθένας κουβαλά μαζί του μια εμπειρία και με βάση αυτή κάνει κριτική. Δεν είμαστε άβουλα όντα και πρέπει να έχουμε το θάρρος της γνώμης μας.

Αν εγώ ήμουν αντιπρόσωπος ξέρετε τί θα έκανα? Θα μάζευα όλους αυτούς που κρίνουν δυσμενώς την παρουσία μου στο μαγαζί για μια ακρόαση. Με το πέρας αυτής, θα τους κέρναγα και ένα καφέ και θα γινόταν γόνιμος διάλογος για το αν εξακολουθούσαν να έχουν την ίδια αρνητική γνώμη ή όχι και γιατί.

Τα συμπεράσματα εκτός από την βελτίωση την δική μου θα ήταν και δωρεάν διαφήμηση μέσω forums σαν και αυτό, γιατί όλο και κάποιος θα αναφερόταν σε αυτήν μου την κίνηση....

Δεν χρειάζεται να φέρνουμε την καταστροφή και να κυνηγάμε μάγισσες για κάθε τι αρνητικό.

Τα αρνητικά είναι που μας εξελίσσουν στην ζωή. Αν δεν προσπαθούσαμε να τα βελτιώσουμε, τώρα θα είμασταν γύρω από την φωτιά στην σπηλιά τρώγοντας βελανίδια....

Papas (Γιώργο) δεν έχω λόγους (κανέναν λόγο) πέραν από την αγάπη για το κλαμπ.
Περνάω καλά εδώ και όπως και να το κάνουμε θέλω την μακροημέρευσή του.
Πάντα όμως πίστευα ότι δεν γράφονται όλα και φυσικά έχω πολλές αποδείξεις γι' αυτό.
Και τότε όταν το έκανα (τον διπλό λογ/μό) ήμασταν σε δύσκολη στιγμή και ουδέποτε το εκμεταλλεύθηκα για να θίξω, ή να προσβάλλω.
Ήταν για ομαλοποίηση της κατάστασης.
Ας πούμε ότι πίστευα ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα...
Δεν βρίσκω κάτι μεμπτό σ' αυτό.
Πάντα ήμουν οπαδός της συζήτησης, της αλήθειας, της αντικειμενικότητας και της ανταλλαγής απόψεων σε κόσμιο τρόπο.

Αλλά ήμουν και οπαδός (και είμαι) των διαγραφών όσον αφορά βλακείες και προσβολές.
Δεν διανοούμαι επίσης δικτυακή φασαρία με ανθρώπους που τους "βλέπω" κάθε μέρα και ίσως αύριο πιω και ένα ποτηράκι μαζί τους.
Πόσο μάλλον δεν διανοούμαι φασαρίες με ανθρώπους που το έχω ήδη πιεί.
Και πόσο μάλλον όταν αιτία είναι μερικά κονσερβοκούτια.
Το θεωρώ απαράδεκτο.

Όπως ξέρεις είδα πολλά, άκουσα ακόμα περισσότερα... που ομολογώ πως με έκαναν να απομακρυνθώ από συγκεντρώσεις, συνευρέσεις και εκθέσεις.
Από "φιλίες" ίσως...
Μπορεί να είμαι λάθος σε πολλά, αλλά έτσι είμαι.
Δεν μ' αρέσει το έτσι, το αλλιώς, το αλλιώτικα και το γιουβέτσι γενικότερα.

Επίσης δεν έχω κάτι εναντίον της ΔΟ.
Δρουν όπως κρίνουν καλύτερα.
Αν είναι λάθος κατά την γνώμη μου, δεν θα το συζητήσω εδώ μέσα.
Θα στείλω πουμού ή τηλέφωνο τουλάχιστον σ' αυτούς που γνωρίζω και έχω θάρρος.
Νομίζω πως η γνώμη όλων μετράει ακόμα και των μελών με πολύ λίγα μηνύματα.

Προτρέπω λοιπόν επικοινωνία με την ΔΟ μέσω πμ και όχι δημοσίως για το καλό του κλάμπ.
Ειδικά από τα μέλη που επέχουν ας πούμε μια ιστορική βαρύτητα.
Φρονώ πως όλα θα ήταν καλύτερα έτσι.

Οι άνθρωποι αποτέλουν το κλάμπ και όχι οι μηχανές.
Οπότε καλή συνέχεια σε όλους τους ανθρώπους του κλάμπ.

Αυτά τα ολίγα και ζητώ συγγνώμη για τα σημεία περιαυτολόγησης.

Last edited by a moderator:
Τωρα καταλαβα γιατι ως χωρα λεγομαστε ban..ανια :argue:

ΥΓ:Δε λετε τιποτα και για κανα μηχανακι για να δουμε που θα τα ακουμπησουμε;

αφου ανοιξε και ο Χατζης λογαριασμο σε φορουμ, ειμαστε ετοιμοι για την νεα ψηφιακη εποχη.........

Re: Απάντηση: Η σχετική γκρίνια για την Εκθεση

Τωρα καταλαβα γιατι ως χωρα λεγομαστε ban..ανια :argue:

ΥΓ:Δε λετε τιποτα και για κανα μηχανακι για να δουμε που θα τα ακουμπησουμε;

καλησπερα Γιαννη.

εδω η κουβεντα.
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=68184

και εδω η γκρινια
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=68709

Εκθεση, έκθεμα, εκθέτης.
Εκθέτω, εκτίθεμαι.

Η λέξη από μόνη της τα λέει όλα. Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια γιατί πιστεύω όλοι καταλαβαίνουν τη σημασία των λέξεων.

Οποιος συμμετέχει σε έκθεση, εκθέτει τα προιόντα του σε δημόσια προβολή και κατ' επέκταση κρίση, από τους εν δυνάμει πελάτες του (εκτίθεται δημόσια).
Κρίσεις και σχόλια επιτρέπονται λοιπόν από όσους έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν την έκθεση. Αλλιώς ας γίνει μια έκθεση για reviewers να μας γράψουν και τι άκουσαν, να ...κοιμόμαστε ήσυχοι.

Από εκεί και πέρα, η γνώμη καθενός για τα εκθέματα είναι τόσο μοναδική -και υποκειμενική- όσο το DNA μας.
Το αν επιτρέπεται να την ανταλλάξω :
α) με το φίλο μαζί με τον οποίο επισκέφθηκα την έκθεση : δεν το σχολιάζω
β) εδω μέσα : θεωρώ αυτονόητο πως μπορώ αλλιώς ποιός ο λόγος ύπαρξης των forum.
γ) σε άλλο δημόσιο χώρο : εγώ όπως και οι περισσότεροι δεν έχουμε τέτοια δυνατότητα, ενώ αυτοί που την έχουν θεωρούνται καταξιωμένοι, αρμόδιοι και θα το κάνουν ούτως ή άλλως.

Το δικό μου συμπέρασμα είναι οτι είναι κρίμα να δημιουργούνται τσακωμοί και παρεξηγήσεις για ένα hobby τόσο υποκειμενικό. Το επίπεδο των εκθεμάτων ήταν (από προδιαγραφές) πολύ υψηλό. Σε άλλον αρέσει το α και σε άλλον το β. Με γειά του και με χαρά του. Το πράγμα μπερδεύει όταν μπλέκονται οι κρινόμενοι γιατί εκεί παίζονται και άλλα...
Εχω τη γνώμη οτι όταν η συμμετοχή εδώ μέσα των αντιπροσώπων-εμπόρων ξεπερνά τα όρια της παρουσίασης των προιόντων τους και την παροχή διευκρινίσεων γι' αυτά και αρχίζουν να εκθειάζουν τις αρετές αυτων, τότε χάνουν τη σοβαρότητά τους. Οταν εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός, γιατί δεν θα πείς ποτέ οτι το τάδε πράγμα που πουλάω είναι μάπα, τότε αυτόματα δεν μπορείς να πείς οτι το δείνα είναι το καλύτερο.

Δεν έγραψα και τίποτα σοφό παραπάνω. Απλά υπενθυμίζω κάποιες σκέψεις μου που αν και γνωστές σε όλους, ξεχνιούνται από κάποιους.
Καλή συνέχεια-bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η σχετική γκρίνια για την Εκθεση

καλησπερα Γιαννη.

εδω η κουβεντα.
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=68184

και εδω η γκρινια
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=68709

Καλησπερα Βλασση.
Το ξερω οτι αλλου γκρινια,αλλου κουβεντα αλλα δεν ειναι λιγο οξυμωρο οι ιδιοι
που μιλουν για χροιες και ηχοχρωματα, να ειναι και ετοιμοι να ''σφαχτουν" στο ονομα συμφεροντων...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: High-end Show 2010

Φυσικά, δεν χαλάω χατίρια ο musicman δεν είναι ο Music Lover μένει στο Νίκαια…
Άσε που διέγραψαν τον λογαριασμό του.
Μήπως θα ήταν φρόνιμο να ανοίξει ο λογαριασμός του musicman να τα γράψει ο ίδιος να δούμε τελικά αν είναι υπαρκτό πρόσωπο η φάντασμα …
Είναι απλό μπορούν να δουν που ανοίχτηκε ο λογαριασμός και αν χρειάζεται να σταλούν τα πραγματικά στοιχεία του σε κάποιον διαχειριστή...

Μου ξεφεύγει κάτι ??

Την 29/10/2010 και ώρα 20:39 ο χρήστης musicman χρησιμοποίησε τον υπολογιστή του χρήστη musiclover και τη σύνδεσή του για να μπει στο avclub.
Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό ο χρήστης musiclover.

Να υποθέσουμε ότι είναι τυχαία
1) Η ομοιότητα στα nick;
2) Ότι γράφτηκε για να πει μπράβο στον χρήστη musiclover;
3) Έχουν τον ίδιο ακριβώς τρόπο γραφής (μικρές προτάσεις χωρίς smilies, χωρίς τόνους, διπλό enter στις παραγράφους κλπ κλπ);
4) Ο χρήστης musiclover άφησε στις εννέα παρά, κάποιον άγνωστο να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή του συγκεκριμένα για να μπει στο avclub;

Πολλές οι συμπτώσεις και δεν νομίζω ότι κάποιος επαγγελματίας θα άφηνε έτσι απλά κάποιον να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή του ένας άγνωστος.

Kαλημερα.
Για να εξηγουμαι λιγο κιολας:

Δεν εχω τιποτα με κανεναν, και ακομη παραπανω τιποτα προσωπικο.
Και βεβαια δεν παω να υπερασπιστω φυσικα κανεναν.
Φυσικα αυτο που καταλαβα πως εγινε με τα 2 μελη δεν ειναι κι οτι καλυτερο, ειναι μαλιστα πολυ ασχημες τετοιες συμπεριφορες.

Απλα στεναχωριεμαι με κατι που αγαπαω και εκφραζω τη γνωμη μου.
Δεν αναφερθηκα τοσο για τη συγκεκριμενη αποφαση οσο μαλλον ηταν μια αφορμη.

Απλα βλεπω πολυ αυστηροτητα που κατα τη γνωμη μου δε χρειαζεται απλα.
Οχι σε ακραιες καταστασεις σαν κι αυτην βεβαια.
Αυτα με λιγα λογια.

Καλά κάνατε και τα χωρίσατε τα θέματα, εγώ ας πούμε θέλω να διαβάσω τσακωμούς να γελάσω, ποιος ο λόγος να χάνω το χρόνο μου να διαβάζω σχόλια για μία έκθεση που πήγα...:flipout:

Μιλάμε σε αυτό το θέμα έχουν γραφτεί πράματα και θάματα, από τα πιο "περίεργα" θέματα ever! Συνοψίζοντας μόνο η παρουσία των Χατζή, Βαγγέλη, Πύργα, Dolfon, Θεοφιλάκου αποτελεί από μόνη της γεγονός.

Α και κάτι άλλο τώρα που το θυμήθηκα, για κάτι αντιπροσώπους που ξύνισαν τη φάτσα τους όταν με είδαν στην έκθεση θέλω να τους πω ότι εγώ θα τα λέω χωρίς φόβο και πάθος, αν ψάχνουν για παπαγαλάκια - αλλού. Ξέρουν αυτοί...

Ένα ευχαριστώ στο κ. Θέμη που ήταν η μόνη αίθουσα που μπήκα και δεν αισθάνθηκα ότι με κοιτούν με μισό μάτι! Απλά ανθρώπινη συμπεριφορά...

Last edited by a moderator:

Καλά κάνατε και τα χωρίσατε τα θέματα, εγώ ας πούμε θέλω να διαβάσω τσακωμούς να γελάσω, ποιος ο λόγος να χάνω το χρόνο μου να διαβάζω σχόλια για μία έκθεση που πήγα...:flipout:

Μιλάμε σε αυτό το θέμα έχουν γραφτεί πράματα και θάματα, από τα πιο "περίεργα" θέματα ever! Συνοψίζοντας μόνο η παρουσία των Χατζή, Βαγγέλη, Πύργα, Dolfon, Θεοφιλάκου αποτελεί από μόνη της γεγονός.

Α και κάτι άλλο τώρα που το θυμήθηκα, για κάτι αντιπροσώπους που ξύνισαν τη φάτσα τους όταν με είδαν στην έκθεση θέλω να τους πω ότι εγώ θα τα λέω χωρίς φόβο και πάθος, αν ψάχνουν για παπαγαλάκια - αλλού. Ξέρουν αυτοί...

Ένα ευχαριστώ στο κ. Θέμη που ήταν η μόνη αίθουσα που μπήκα και δεν ασιθάνθηκα ότι με κοιτούν με μισό μάτι! Απλά ανθρώπινη συμπεριφορά...

"Αφού αλλού τρώς αλλού πίνεις αλλού πας και τα δίνεις" :flipout:
Τι περίμενες να σου κάνουν και τεμενάδες σε τέτοιους δύσκολους καιρούς :flipout:

Ένα ευχαριστώ στο κ. Θέμη που ήταν η μόνη αίθουσα που μπήκα και δεν αισθάνθηκα ότι με κοιτούν με μισό μάτι! Απλά ανθρώπινη συμπεριφορά...

Το έχει πάρει απόφαση ο άνθρωπος..:flipout: