Η σχετική γκρίνια για την Εκθεση

Κλασσική περίπτωση βλάβης. Συμβαίνει απ τον καιρό του ποτέ. Ειδικά μετά απ την έκθεση που βρισκόμαστε όλοι, και πίσω απ τα χαμόγελα ...

Η συνταγή απλή.
Κάποιοι μεταφέρουν σ ένα δημόσιο βήμα παρασκηνιακά γεγονότα, πραγματικά ή φανταστικά δεν έχει σημασία, με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να προκαλέσουν και μη γνωρίζοντες ν ασχοληθούν και να ταχθούν σε πλευρές. Απο κει και πέρα αναλαμβάνουν τα ανίκητα γονίδια μας.

Enjoy

Κλασσική περίπτωση βλάβης. Συμβαίνει απ τον καιρό του ποτέ. Ειδικά μετά απ την έκθεση που βρισκόμαστε όλοι, και πίσω απ τα χαμόγελα ...

Η συνταγή απλή.
Κάποιοι μεταφέρουν σ ένα δημόσιο βήμα παρασκηνιακά γεγονότα, πραγματικά ή φανταστικά δεν έχει σημασία, με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να προκαλέσουν και μη γνωρίζοντες ν ασχοληθούν και να ταχθούν σε πλευρές. Απο κει και πέρα αναλαμβάνουν τα ανίκητα γονίδια μας.

Enjoy

Enough said.....:SFGSFGSF:

Παίδες η εικόνα αντιπροσώπων συνεχώς διαπληκτιζομένων και με τέτοιες εκφράσεις
σίγουρα δεν βοηθά κανέναν (σας).
Μη ξεχνάτε ότι είσθε ή οφείλεται να είσθε εξειδικευμένοι έμποροι - αν θέλετε ακόμη και μεταπράττες- συσκευών περιωρισμένου κοινού ειδικών απαιτήσεων.
Μία εκ των απαιτήσεων όσων ακόμη επιμένουν ή στην περίπτωσή μου έχουν μέλλον σε τέτοιου είδους αγορές
πρέπει να είναι η αίσθηση ευγενείας που θα οφείλατε να αποπνέεται.
Ό,τι εγράφη θα ταίριαζε σε προσωπικές σας συζητήσεις και όχι σε δημοσίου τύπου διαδικτυακές. Φυσικά δεν εξαιρώ και την αφεντιά μου, αλλά ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.

Προσωπικώς προτιμώ να συγχρωτιζομαι με ανθρώπους των οποίων η συμπεριφορά τους με γοητεύει ή έστω δεν με ενοχλεί και ας μην έχουν τα κρυσταλινώτερα των μεσαίων ή τα πιο περιγραφικά μπάσα όλων των εποχών υπερ´τους.

Δεν αλλάζουν οι χαρακτήρες εν μία νυκτί είναι βέβαιον.
Η νοοτροπία όμως πρέπει να αυτοθεραπεύται σε ´δύσκολους καιρούς
Για το καλόν όλων.

Παναγιώτη, το ποστ του Νίκου ήταν επί προσωπικού γι αυτό και διαγράφτηκε..

Ζητώ συγγνώμη, αλλά μέχρι εδώ οι αντιπαραθέσεις...

καπτεν αν λες για το δικο μου που εσβησες με στεναχωρησες αφανταστα.
το σκεφτομουν 3 ημερες για το εαν θα ξαναγραψω εδω.
ο τυπος γραφει υποτιμητικα σχολια για εμενα προσωπικα και ετσι εβαλα μια φωτο του προενισχυτη μου ετσι για να δει οτι ποτε δεν ξερεις ποιος βρισκεται πισω απο το πληκτρολογιο και τι μηχανηματακια εχει ο καθενας μας... κατι επρεπε να κανω αφου εσυ σε τοσο υποτιμητικο σχολια για την "αγοραστικη ικανοτητα" κλπ δεν εκανες τιποτα...
επισης ρωτησα εαν εχει ακουσει συγκριτικα dac202 με medea. οταν γραφει ανακριβειες πρεπει να καταριπτονται αλλιως μενουν και ανακυκλωνονται.
ουφφφ...

ο τυπος γραφει υποτιμητικα σχολια για εμενα προσωπικα και ετσι εβαλα μια φωτο του προενισχυτη μου ετσι για να δει οτι ποτε δεν ξερεις ποιος βρισκεται πισω απο το πληκτρολογιο και τι μηχανηματακια εχει ο καθενας μας.

Πολύ σωστό αυτό. Και ξαναβάλε και τον προ σου να τον δούμε.
Μ/Σ , αν θυμάμαι καλά?

φχαριστω....καλα θυμασε, ασε δεν ειναι της στιγμης...
(θα τον δειτε στο stereophile μετα απο καιρο (εσωτερικη πληροφορια...))

ο τυπος γραφει υποτιμητικα σχολια για εμενα προσωπικα και ετσι εβαλα μια φωτο του προενισχυτη μου ετσι για να δει οτι ποτε δεν ξερεις ποιος βρισκεται πισω απο το πληκτρολογιο και τι μηχανηματακια εχει ο καθενας μας... κατι επρεπε να κανω αφου εσυ σε τοσο υποτιμητικο σχολια για την "αγοραστικη ικανοτητα" κλπ δεν εκανες τιποτα...
επισης ρωτησα εαν εχει ακουσει συγκριτικα dac202 με medea. οταν γραφει ανακριβειες πρεπει να καταριπτονται αλλιως μενουν και ανακυκλωνονται.
ουφφφ...

Ζήτησα συγγνώμη Νίκο όπως είδες,άλλα έπρεπε κάπου να σταματήσει
όλη αυτή η κόντρα, είδικά όταν υπάρχουν μέλη που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταλάβουν..
Μπορείς φυσικά να παρουσιάσεις τον πρό σου...

Αλλά είναι βαρετό το "ξέρεις ρε ποιός είμαι εγώ" από όσους το χρησιμοποιούν..

Last edited:
Και για να κλείσει οριστικά όλη αυτή η γκρίνια που άνοιξε με δήθεν αφορμή τον CAT, έχει ενημερωθεί σχετικά ο αρμόδιος συντονιστής για την μη ύπαρξη αντιπροσωπείας CAT στην Ελλάδα.

Όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί εμείς επαναλαμβάνουμε ότι στήνουμε συστήματα να παίζουν μουσική είτε σε περιβάλλον έκθεσης είτε στο σπίτι του όποιου ενδιαφερόμενου και αυτή την πρόσκληση είχαμε απευθύνει και εδώ (post#10)
http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=61329

Για τους αναγνώστες είναι εύκολο να αναρωτηθούν Cui bono?
(ποίος ωφελείται) από τον αποπροσανατολισμό της εξαιρετικής απόδοσης [σύμφωνα με τους επισκέπτες-ακροατές] του συστήματος που παρουσίασε στην έκθεση η Ultra Audio.

Το μήνυμα που μου ήρθε από την UltraAudio σχετικά με την αντιπροσώπευση
ή μη, της CAT στη χώρα μας...

From: [email protected] [mailto:[email protected]]
Sent: Monday, November 01, 2010 12:27 PM
To: stealth
Subject: Re: KEN - do you have distribution in Greece?

No, we don't have a distributor in Greece any more.

Who do you have?

Ken