η Σουηδική ΧΤΖ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: η Σουηδική ΧΤΖ

Εκτός εάν η έκθεση της πραγματικής διάστασης των πραγμάτων θεωρείται λοιδορία...

Δεν έχω παρά να συμφωνήσω σε όλα.
Απαξιώσαμε τους κολλοσούς που έχουν απείρως μεγαλύτερες δυνατότητες σε σχεδιαμό και υλοποιήσεις γενικότερα με τον τρόπο μας(δεν τους δίνουμε σημασία πλέον αγοραστικά) κι έχουν σταματήσει στην πλειοψηφεία τους να παράγουν σωστά μηχανήματα (αφού ο κόσμος πλέον δεν τα αγοράζει=τι θέλετε,πλαστικά?Ε πλαστικά θα σας βγάλουμε) κι απ την άλλη ανδείξαμε ως τις υπέρτατες τεχνολογικά προηγμένες βιομηχανίες όλες τις υπόλοιπες.

Ο Α σχεδιάζει ένα προϊόν και δίνει specs και υλικά σε ένα κινέζικο εργοστάσιο...
Ο κινέζος κυκλοφορεί το ίδιο προϊόν σε ΟΕΜ με χειρότερα υλικά
Ο Β βλέπει το προϊόν του κινέζου, το αγοράζει και κοτσάρει την φίρμα του πάνω...
Αυτό δηλαδή δεν υπάρχει σαν περίπτωση... :p

Επειδή λοιπόν τους Κινέζους τους γνωρίζω αρκετά καλά (μάλλον καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο μέλος του forum) σε πληροφορώ ότι δεν αναλώνονται σε σχεδίαση και ανάπτυξη τέτοιων προϊόντων αν δεν είναι αυτή η πρωταρχική δουλειά τους.
Δεν είναι κακοί, σε καμία περίπτωση, αλλά οι φασονατζήδες δεν πρόκειται να φτιάξουν κάτι διαφορετικό από αυτό που τους έχεις στείλει σαν δείγμα!
Αυτοί είναι ικανοί να δημιουργήσουν στο σκληρό δίσκο που έχουν πάρει φασόν bad sectors μόνο και μόνο επειδή ο δίσκος που τους έστειλες είχε bad sectors!
Οι εταιρίες φασόν δεν έχουν τμήμα R&D, δεν κάνουν σχεδίαση προϊόντος, δεν κάνουν ανάπτυξη.
Βασίζονται σε φτηνά εργατικά χέρια ανειδίκευτων εργατών.

Oτι θα άκουγαν 4-5 τα ίδια ηχεία και θα 'λεγε ο καθείς τα δικά του, το 'ξερα. Οτι θα καταλαβαιναν τον ήχο μιας συσκευής από φωτογραφία του έσω κόσμου της δεν το περίμενα...

Τελικά είμαι πολύ πισω...

Υ.Γ. Εκείνα τα λαμέ κουτιά του Pass, που από μέσα έχουν 4 φέτ, 4 πυκνωτές κι ενα τορροειδή πρέπει να 'ναι για τα μπάζα :D

To μόνο που θα ήθελα να προσθέσω στην συζήτηση είναι ότι τα Κινέζικα είναι μια χαρά αν τα αγοράζεις και πληρώνεις για αυτό που είναι. Αν στα πουλάνε για σούπερ ντούπερ giant killers με το 1/10 των χρημάτων αρχίζουν τα προβλήματα.

Θέλω να ομολογήσω οτι παραιτούμαι και παραδίνομαι μπροστά σε όλα αυτά τα "πραγματικά" γεγονότα που εξετέθησαν από τους προλαλίσαντες
Είστε πιο έξυπνοι, πιό πονηροί, πιο γνώστες και σοβαροί ακροατές.
Πράγματι δεν έχω θέση ανάμεσά σας.
Χαιρετώ

Απάντηση: Re: η Σουηδική ΧΤΖ

Οτι θα καταλαβαιναν τον ήχο μιας συσκευής από φωτογραφία του έσω κόσμου της δεν το περίμενα...

Είπε κανείς τέτοιο πράγμα; Αν το είπε να μάς πεις πού; Μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα...
Απλώς είπαμε να δημοσιευθεί μία φωτογραφία του εσωτερικού του XTZ για να δούμε τις ομοιότητες στην σχεδίαση με το Advance. Δεν είπαμε ότι θα καταλάβουμε και πώς παίζει από την φωτογραφία...
Φωτογραφίες του Advance έχουμε πολλές. Του ΧΤΖ καμμία. Δεν θα είχες την περιέργεια να δούμε ομοιότητες και διαφορές; Πιστεύω ότι οι ομοιότητες θα ήταν περισσότερες...

Οσον αφορά την περίπτωση του Roksan Kandy η υλοποίηση του τροφοδοτικού πάνω στην ίδια πλακέτα κολλητά σε απόσταση αναπνοής δίπλα στα ψηφιακά και αναλογικά κυκλώματα δεν είναι και ότι καλύτερο. Είναι ανάγκη να το ακούσεις για να το καταλάβεις; Φωνάζει από μόνο του ότι είναι λάθος σχεδίαση. Φτηνιάρικη θα έλεγα λύση η οικονομία στις πλακέτες.

Θυμίζει τις παλιές Citroen DS (βάτραχος) και GS πού είχαν την ρεζέρβα μέσα στον καπώ στον χώρο του κινητήρα. Οταν χρειαζόσουν την ρεζέρβα αυτή ήταν πλέον κατεστραμμένη, ξεφούσκωτη και καμμένη από την θερμότητα που εξέπεμπε ο αερόψυκτος κινητήρας! Αυτή ήταν λάθος σχεδίαση και το φώναζε από μακρυά! Ηταν ανάγκη να μείνεις από λάστιχο και από ρεζέβα για να το συνειδητοποιήσεις;

Re: Απάντηση: Re: η Σουηδική ΧΤΖ

Είπε κανείς τέτοιο πράγμα; Αν το είπε να μάς πεις πού; Μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα...
Απλώς είπαμε να δημοσιευθεί μία φωτογραφία του εσωτερικού του XTZ για να δούμε τις ομοιότητες στην σχεδίαση με το Advance. Δεν είπαμε ότι θα καταλάβουμε και πώς παίζει από την φωτογραφία...
Φωτογραφίες του Advance έχουμε πολλές. Του ΧΤΖ καμμία. Δεν θα είχες την περιέργεια να δούμε ομοιότητες και διαφορές; Πιστεύω ότι οι ομοιότητες θα ήταν περισσότερες...

Ας είναι όσες θέλει... Ενα σύστημα CD-reader-DAC ξέρεις πώς δουλεύει; Ξέρεις πώς στήνεται ενα σύστημα με συχνότητες έως λίγα MHz στο PCB ώστε να παίζει σωστά; Αν δεν τα ξέρεις αυτα, ό,τι και να δεις δεν ωφελεί. Γιατί εν τέλει πληρώνεις για να το ακούς, όχι να το 'χεις ανοιχτό και να χαίρεσαι βλέποντας τεραστιους τορροειδείς και OPA627...

Οσον αφορά την περίπτωση του Roksan Kandy η υλοποίηση του τροφοδοτικού πάνω στην ίδια πλακέτα κολλητά σε απόσταση αναπνοής δίπλα στα ψηφιακά και αναλογικά κυκλώματα δεν είναι και ότι καλύτερο. Είναι ανάγκη να το ακούσεις για να το καταλάβεις; Φωνάζει από μόνο του ότι είναι λάθος σχεδίαση. Φτηνιάρικη θα έλεγα λύση η οικονομία στις πλακέτες.

Θυμίζει τις παλιές Citroen DS (βάτραχος) και GS πού είχαν την ρεζέρβα μέσα στον καπώ στον χώρο του κινητήρα. Οταν χρειαζόσουν την ρεζέρβα αυτή ήταν πλέον κατεστραμμένη, ξεφούσκωτη και καμμένη από την θερμότητα που εξέπεμπε ο αερόψυκτος κινητήρας! Αυτή ήταν λάθος σχεδίαση και το φώναζε από μακρυά! Ηταν ανάγκη να μείνεις από λάστιχο και από ρεζέβα για να το συνειδητοποιήσεις;

Ξανά εκφέρεις γνώμη επι τεχνικών θεμάτων...Υπάρχει και θωράκιση στους μετασχηματιστές, όπως και μετασχηματιστές με χαμηλή σκέδαση. Δεν ξέρω τι έχει ο Kandy, oύτε θα μπω στην διαδικασία να το ελέγξω. Απλά θα τον ακούσω, γιατί αυτό ξέρω να κάνω καλά εν προκειμένω. Αν επρόκειτο να αγοράσω ενα FPGA, εκεί θα ξεψάχνιζα τα πάντα, ακριβώς γιατι εχω πέντε χρόνια εκπαίδευσης και άλλα πέντε δουλειάς πάνω στο αντικείμενο και ξέρω τι έρχεται πρώτο, τι δευτερο, τι έχει σημασία, τι δεν έχει. Κι όταν το κάνω αυτό δεν χρειάζομαι παραλληλισμούς με αυτοκίνητα...

Αυτα δεν τα γράφω γιατι θέλω να σε προσβάλλω ή γιατι υποστηρίζω την XTZ ή την ABΓ. Αλλά γιατί πρέπει να καταλάβετε κάποια στιγμή, όσοι ενδιαφέρεστε να εκφέρετε γνώμη σε θέματα υλοποίησης, να θάβετε ή να επαινείτε την υλοποίηση της μιας εταιρείας ή της άλλης, ότι η δυνατότητα αυτή αποκτιέται με ατέλειωτο διάβασμα. Όλως τυχαίως δε, αυτοί που έχουν λιώσει στο διάβασμα(...στην diy κυκλοφορούν αρκετοί) δεν ασχολούνται με τα ενδότερα των ενισχυτών της αγοράς :grinning-smiley-043

Το μεγαλύτερο κόστος σε μία κατασκευή ενισχυτή, είναι το σασί, η τροφοδοσία.
Τα υπόλοιπα, ως υλικά, δεν λέω ότι έχουν μικρό κόστος, πολύ μικρότερο όμως από τα δύο πρώτα.
Αν μία εταιρεία μπορεί να βρει φθηνά σασί και να δουλέψει μετά σε αυτά, τότε μπορεί εύκολα να μοιάζει με κάτι άλλο… αλλά να μην ακούγεται σαν αυτό, ούτε καν να πλησιάζει!

Αν είχα μία εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων ήχου, τότε θα χρησιμοποιούσα τον τιμοκατάλογο που σας επισυνάπτω για τα σασί μου, με σχεδόν μηδενικό κόστος –απ’ ότι και μόνοι σας μπορείτε να δείτε- και να εξελίξω τη… «συνταγή» μου…

Θα κρατούσα και κάποια τμήματα του εσωτερικού για δευτερεύουσες λειτουργίες των μηχανημάτων που θα κατασκεύαζα, μείωση κόστους είναι και αυτό!

Το ίδιο θα έκανα και με καμπίνες ηχείων, το ίδιο θα έκανα και με cd players κλπ.

Αν κάποιοι έβγαιναν και μου έλεγαν ότι μοιάζει η κατασκευή μου με αυτά του τιμοκαταλόγου που σας επισύναψα, τότε θα τους προσκαλούσα σε μία ακρόαση του πρωτότυπου με την κατασκευή μου και να κρίνουν οι ίδιοι ;-)

Άλλωστε για μηχανήματα ήχου δε συζητάμε? …

Attachments

• KINAavclub.jpg
    KINAavclub.jpg
    74.5 KB · Views: 100

Ας είναι όσες θέλει... Ενα σύστημα CD-reader-DAC ξέρεις πώς δουλεύει; Ξέρεις πώς στήνεται ενα σύστημα με συχνότητες έως λίγα MHz στο PCB ώστε να παίζει σωστά; Αν δεν τα ξέρεις αυτα, ό,τι και να δεις δεν ωφελεί. Γιατί εν τέλει πληρώνεις για να το ακούς, όχι να το 'χεις ανοιχτό και να χαίρεσαι βλέποντας τεραστιους τορροειδείς και OPA627...

A, μάλιστα! Εσύ όταν αγοράζεις ένα αυτοκίνητο δεν σε νοιάζει τι είδους κινητήρα έχει κάτω από το καπώ... Diesel, Wankel, τετράχρονο, ή ακόμα και 2χρονο Trabant! ;) Σού αρκεί ότι πηγαίνει καλά...

Ξανά εκφέρεις γνώμη επι τεχνικών θεμάτων...Υπάρχει και θωράκιση στους μετασχηματιστές, όπως και μετασχηματιστές με χαμηλή σκέδαση. Δεν ξέρω τι έχει ο Kandy, oύτε θα μπω στην διαδικασία να το ελέγξω. Απλά θα τον ακούσω, γιατί αυτό ξέρω να κάνω καλά εν προκειμένω.

Αυτό θέλουν και αυτοί που πουλάνε τέτοια μηχανήματα... Να μην το ψάχνεις, μόνο να το ακούς. Γι αυτό έχουν εξαφανιστεί τελείως οι μετρήσεις από τα περιοδικά τα τελευταία χρόνια και έχουν αντικατασταθεί με χρωματιστά αστεράκια.
Εχουν "θεοποιήσει" το ανθρώπινο αυτί το οποίο είναι ένα ατελές όργανο και του "ξεφεύγουν" πάρα πολλά... Ετσι είναι εύκολο να κρυφτούν και οι ατέλειες αυτών των μηχανημάτων τα οποία θα "ξεβρακώνονταν" στην κυριολεξία αν έμπαιναν στον πάγκο με τα μετρητικά μηχανήματα όπως έκανε ο Ηχος τις περασμένες 10ετίες.

Οποιος έχει κάνει ακουόγραμμα θα έχει διαπιστώσει ότι σε καμμία περίπτωση και τα δύο αυτιά του δεν ακούνε ακριβώς το ίδιο. Πόσο μάλλον τα αυτιά άλλου ανθρώπου... Τα μηχανήματα του εργαστηρίου που είναι καλιμπραρισμένα να μετράνε με ακρίβεια δεν μάς κάνουν... Τα ακαλιμπράριστα αυτιά του Α ή του Β δοκιμαστή που δίνουν 4,2 και 4,6 αστεράκια είναι πιο αξιόπιστα!!! Και αγοράζουμε μηχανήματα με βάση τα αστεράκια και τις κριτικές χωρίς να εξετάσουμε με τεχνικά κριτήρια και με τυποποιημένες μετρήσεις τι είναι αυτό που αγοράζουμε...

Αυτα δεν τα γράφω γιατι θέλω να σε προσβάλλω ή γιατι υποστηρίζω την XTZ ή την ABΓ. Αλλά γιατί πρέπει να καταλάβετε κάποια στιγμή, όσοι ενδιαφέρεστε να εκφέρετε γνώμη σε θέματα υλοποίησης, να θάβετε ή να επαινείτε την υλοποίηση της μιας εταιρείας ή της άλλης, ότι η δυνατότητα αυτή αποκτιέται με ατέλειωτο διάβασμα. Όλως τυχαίως δε, αυτοί που έχουν λιώσει στο διάβασμα(...στην diy κυκλοφορούν αρκετοί) δεν ασχολούνται με τα ενδότερα των ενισχυτών της αγοράς :grinning-smiley-043

Ούτε εγώ υποστηρίζω ή κατακρίνω την Advance ή την XTZ, (εξάλλου Advance έχω κι εγώ) απλώς επεσήμανα τίνος είναι αυτές οι υλοποιήσεις που πωλούνται είτε με το όνομα της Advance έιτε με το όνομα της XTZ, και τόσων άλλων ακόμη...

Βλέπω οτι δεν εχει νόημα να γραφω οτιδήποτε...πάντα στα αυτοκίνητα θα πάει η κουβέντα :flipout:

Επίσης βλέπω οτι το θέμα για την ακρόαση των XTZ δεν ενδιαφέρει σχεδόν κανέναν. Έχετε όλοι πέσει με τα μούτρα εδώ να εκθέσετε την "πραγματική διάσταση των πραγμάτων". ;)

Ειδικά αφιερωμένη, λοιπόν, η υπογραφή του συντονιστή της Eπι Παντός, Γιάννη Χατζηγεωργίου...
"Κάποτε ο Θεός έδειξε 2 πόρτες στον Έλληνα και του είπε: η πρώτη οδηγεί στον Παράδεισο, η δεύτερη σε μία διάλεξη για τον Παράδεισο. Ο Έλληνας διάλεξε τη δεύτερη"

Υ.Γ. Αντε και καλή διάλεξη! :D

Να λοιπόν που κατανοήσαμε όλοι νομίζω από τα επιτυχημένα παραδείγματα
οτι Σουηδοί, Γάλλοι και λοιποί αυτό που αποφάσισαν να κάνουν είναι ένα "αντίγραφο του PUNTO", με ωραιότερο και πιο αξιόπιστο σασί, αρκετή υποδύναμη, καλύτερο χρώμα και οδική συμπεριφορά, με το 1/3 ή 1/4 της τιμής του Ιταλικού.
Όχι για όλους, μόνο γι αυτούς που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να διαθέσουν 3πλάσια χρήματα.
Ω! τους κατάπτυστους!!

Το μεγαλύτερο κόστος σε μία κατασκευή ενισχυτή, είναι το σασί, η τροφοδοσία.
Τα υπόλοιπα, ως υλικά, δεν λέω ότι έχουν μικρό κόστος, πολύ μικρότερο όμως από τα δύο πρώτα.
Αν μία εταιρεία μπορεί να βρει φθηνά σασί και να δουλέψει μετά σε αυτά, τότε μπορεί εύκολα να μοιάζει με κάτι άλλο… αλλά να μην ακούγεται σαν αυτό, ούτε καν να πλησιάζει!

Αν είχα μία εταιρεία κατασκευής μηχανημάτων ήχου, τότε θα χρησιμοποιούσα τον τιμοκατάλογο που σας επισυνάπτω για τα σασί μου, με σχεδόν μηδενικό κόστος –απ’ ότι και μόνοι σας μπορείτε να δείτε- και να εξελίξω τη… «συνταγή» μου…

Θα κρατούσα και κάποια τμήματα του εσωτερικού για δευτερεύουσες λειτουργίες των μηχανημάτων που θα κατασκεύαζα, μείωση κόστους είναι και αυτό!

Το ίδιο θα έκανα και με καμπίνες ηχείων, το ίδιο θα έκανα και με cd players κλπ.

Αν κάποιοι έβγαιναν και μου έλεγαν ότι μοιάζει η κατασκευή μου με αυτά του τιμοκαταλόγου που σας επισύναψα, τότε θα τους προσκαλούσα σε μία ακρόαση του πρωτότυπου με την κατασκευή μου και να κρίνουν οι ίδιοι ;-)

Άλλωστε για μηχανήματα ήχου δε συζητάμε? …

Ωραία σασιά!!! Τα φέρνει κανένας στην Ελλάδα ? Αν οχι πως παραγγέλνουμε ?

Μερικές από τις απαντήσεις του εργοστασίου σχετκά με το τόσο "νευραλγικο " θέμα των ομοιοτήτων των 2 κινέζικων "Μαιμούδων": ΧΤΖ & ΑΑ.:

Integrated amp XTZ Class A 100 D3

[FONT=&quot]Redesign remote control, Better buttons. [/FONT]

Better buttons??? Μα πώς; Αφού όπως φαίνεται στην φωτογραφία τα κουμπιά στα XTZ πρέπει να είναι πλαστικά. 'Η κάνω λάθος;
Στα remote controls της Advance τα κουμπιά είναι μεταλλικά...

Να λοιπόν που κατανοήσαμε όλοι νομίζω από τα επιτυχημένα παραδείγματα
οτι Σουηδοί, Γάλλοι και λοιποί αυτό που αποφάσισαν να κάνουν είναι ένα "αντίγραφο του PUNTO", με ωραιότερο και πιο αξιόπιστο σασί, αρκετή υποδύναμη, καλύτερο χρώμα και οδική συμπεριφορά, με το 1/3 ή 1/4 της τιμής του Ιταλικού.
Όχι για όλους, μόνο γι αυτούς που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να διαθέσουν 3πλάσια χρήματα.
Ω! τους κατάπτυστους!!

Εγώ δεν μίλησα για αντίγραφο του Punto. Μίλησα για ΤΟ ΙΔΙΟ το Punto πού υποθετικά πήραμε εσύ και εγώ και αρχίσαμε τις μετατροπές. Πώς θα μπορούσαμε άλλωστε να έχουμε φτιάξει αντίγραφο ολόκληρου αυτοκινήτου; Μας είναι τελείως αδύνατον κάτι τέτοιο!

Ομοίως και οι Γάλλοι και οι Σουηδοί δεν μπορούν να φτιάξουν αντίγραφο κανενός γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να κατασκευάσουν τίποτε. (οι συγκεκριμένοι Γάλλοι εννοώ, όχι γενικώς...) Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να πάρουν το μηχάνημα του Κινέζου και να κάνουν κάποιες μετατροπές... Και ούτε καν αυτό!!! Από τον ίδιο τον Κινέζο ζητάνε να κάνει τις μετατροπές για λογαριασμό τους.
Και απλώς το μεταπωλούν με την φίρμα τους.
Οποιος θέλει το καταλαβαίνει... Οποιος δεν θέλει ας πιστεύει ότι φτιάχνουν και διαστημόπλοια και κάνουν διαγαλαξιακά ταξίδια... ;)

Better buttons??? Μα πώς; Αφού όπως φαίνεται στην φωτογραφία τα κουμπιά στα XTZ πρέπει να είναι πλαστικά. 'Η κάνω λάθος;
Στα remote controls της Advance τα κουμπιά είναι μεταλλικά...

Δεν υπάρχει τίποτε πλαστικό, όλα αλουμίνιο. Αλλά βρε komhst αφού ούτε τη φωτογραφία τους δεν θάθελες, γιατί ασχολείσαι?
Πάντως έχω να σε ευχαριστήσω για την διαφήμηση των ΧΤΖ. Και με το βρύσιμο γίνεται ξέρεις.
Όποιος έρθει πάντως να τα χαζέψει θα τον κερνάω μία μπανάνα. Έχει ένα ένζυμο ειδικό για την αποδοχή των μαιμούδων.
Καλή σας νύχτα.

Βλέπω οτι δεν εχει νόημα να γραφω οτιδήποτε...πάντα στα αυτοκίνητα θα πάει η κουβέντα :flipout:

Τα αυτοκίνητα όπως και τα ψυγεία και οι τηλεοράσεις και οι κουζίνες και τα computers και τα air-conditions κ.α. είναι όλα προϊόντα του τεχνολογικού μας πολιτισμού και ως τέτοια πρέπει να κρίνονται με τα κατάλληλα τεχνικά κριτήρια. Ομοίως είναι και τα μηχανήματα hi-fi και έτσι θα έπρεπε να κρίνονται κι αυτά. Εν τούτοις ενώ στα αυτοκίνητα για την καλή και σωστή τους απόδοση, οδική συμπεριφορά κλπ. όλοι ενδιαφέρονται να μάθουν τι τεχνολογίες έχουν αναπτύξει οι αυτοκινητοβιομηχανίες απόρροια των οποίων είναι η απόδοση και δεν το αμφισβητεί κανείς, στoν τομέα του hi-fi αρκεί το μαγικό άγγιγμα του Αρχάγγελου Γαβριήλ για να παίζει ενα μηχάνημα θεϊκά κι ας κρύβει κάτω από το καπάκι του ένα άδειο κουτάκι με υποτυπώδη τεχνολογία. ;) Και αυτό συμβαίνει επειδή τα hi-fi μηχανήματα απευθύνονται στο ατελές ανθρώπινο όργανο που είναι το αυτί και μπορεί εύκολα να ξεγελαστεί και να του ξεφύγουν πολλά... Οπότε εύκολα και τα μηχανήματα μπορούν να κρύψουν τις όποιες ατέλειες στην απόδοσή τους.

Αυτός είναι ο λόγος που έκανα τον παραλληλισμό με τα αυτοκίνητα. Εκεί δεν υπάρχει κανείς που να δέχεται ότι με το μαγικό άγγιγμα του Αρχάγγελου Γαβριήλ ένα Yugo με την απαρχαιωμένη τεχνολογία του θα ξεπεράσει σε απόδοση την Ferrari. Ενώ αντίθετα στον χώρο του hi-fi υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο!!!!!!

Ειδικά αφιερωμένη, λοιπόν, η υπογραφή του συντονιστή της Eπι Παντός, Γιάννη Χατζηγεωργίου...
"Κάποτε ο Θεός έδειξε 2 πόρτες στον Έλληνα και του είπε: η πρώτη οδηγεί στον Παράδεισο, η δεύτερη σε μία διάλεξη για τον Παράδεισο. Ο Έλληνας διάλεξε τη δεύτερη"

Σε ποιόν Παράδεισο; Στον πραγματικό; 'Η στον Κινέζικο φασονατζήδικο; :flipout:

Δεν υπάρχει τίποτε πλαστικό, όλα αλουμίνιο. Αλλά βρε komhst αφού ούτε τη φωτογραφία τους δεν θάθελες, γιατί ασχολείσαι?
Πάντως έχω να σε ευχαριστήσω για την διαφήμηση των ΧΤΖ. Και με το βρύσιμο γίνεται ξέρεις.
Όποιος έρθει πάντως να τα χαζέψει θα τον κερνάω μία μπανάνα. Έχει ένα ένζυμο ειδικό για την αποδοχή των μαιμούδων.
Καλή σας νύχτα.

Sorry αλλά σε αυτή την φωτογραφία μοιάζουν σαν να είναι πλαστικά... Αλλά αφού το λες δεν έχω λόγο να σε αμφισβητήσω.

Γιατί δεν θάθελα ούτε την φωτογραφία τους; Αφού σού είπα ότι και εγώ τέτοιου είδους player έχω και παρόλο που είμαι ευχαριστημένος δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το άλλαζα με ένα άλλο όπως είναι το XTZ άμα είναι καλύτερο...

Δεν νομίζω ότι σε έβρισα... Πάντως διαφήμιση σού έκανα! Θα έρθω να πάρω ένα XTZ μισοτιμής! ;)

Η μπανάνα είναι Chiquita, Dole, ή κινέζικη; ;)

Attachments

• cd100_remote.jpg
    cd100_remote.jpg
    56.7 KB · Views: 66

Αυτός είναι ο λόγος που έκανα τον παραλληλισμό με τα αυτοκίνητα. Εκεί δεν υπάρχει κανείς που να δέχεται ότι με το μαγικό άγγιγμα του
Αρχάγγελου Γαβριήλ ένα Yugo με την απαρχαιωμένη τεχνολογία του θα ξεπεράσει σε απόδοση την Ferrari. Ενώ αντίθετα στον χώρο του hi-fi υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο!!!!!!

Και θες να μου πεις οτι γράφεις σελίδες για να εξηγήσεις το προφανές, ε;
Επειδή μας διαβάζουν και μορφωμένοι άνθρωποι, πρόσεχε λίγο τι γράφεις...