η Σουηδική ΧΤΖ

Γιατί μου μοιάζει με Σουηδική έκδοση της Γαλλικής Advance !
Μακάρι οι Σουηδοί να πέτυχαν καλύτερο ήχο και καλύτερες τιμές σε σχέση με τους Γάλλους.

ενα ρουμ αναλαιζερ παρακαλω σε καλη τιμη...

Απάντηση: Re: η Σουηδική ΧΤΖ

Γιατί μου μοιάζει με Σουηδική έκδοση της Γαλλικής Advance !
Μακάρι οι Σουηδοί να πέτυχαν καλύτερο ήχο και καλύτερες τιμές σε σχέση με τους Γάλλους.

Ισως και να ειναι...Ταχουμε ξαναπει αυτα,ας τα ''φρεσκαρουμε''. Εχει βγαλει και το καινουργιο της cd,χωρις λαμπες αν ειδα καλα...
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=35151

Attachments

• p1163.jpg
    p1163.jpg
    44.4 KB · Views: 111
  • p1165.jpg
    p1165.jpg
    76.1 KB · Views: 121
Last edited:
Πολύ μοιάζει με Advance και αυτό.
Λές να βγαίνουν από το ίδιο Κινέζικο εργοστάσιο.

Απάντηση: Re: η Σουηδική ΧΤΖ

Πολύ μοιάζει με Advance και αυτό.
Λές να βγαίνουν από το ίδιο Κινέζικο εργοστάσιο.

Απο το ιδιο εξαιρετικο εργοστασιο βγαινουν,αλλα καθε μαρκα βαζει την ''πινελια'' της. Προσωπικα,εχω την αισθηση πως τα XTZ θα ειναι πιο προσεγμενα στο φινιρισμα τους και σε αντιστοιχες αν οχι καλυτερες τιμες με τα γαλλικα αδελφια τους. Θα ''σκισουν'' εμπορικα και οχι αδικα,γιατι αξιζουν καθε ευρω τους και με το παραπανω...
Να κι αλλο μοντελακι...

Attachments

• p1383.jpg
    p1383.jpg
    56.7 KB · Views: 113
  • p1387.jpg
    p1387.jpg
    72.5 KB · Views: 109
  • p1385.jpg
    p1385.jpg
    73.8 KB · Views: 90
Last edited:
Οι ομοιότητες με παρόμοιες συσκευές άλλων εταιριών οφείλονται σε κοινούς κατασκευαστές των κουτιών τους. Κατά τα άλλα ο κάθε σχεδιαστής έχει τη δική του φιλοσοφία και επιλογή υλικών.
Αυτά που με έκαναν να θέλω να τα ακούσω αρχικά, ήταν η τάξη Α σχεδίαση του ενισχυτή, με ενσωματωμένο phono και κυρίως με DAC υλοποιημένο με το τσιπάκι AD 1955 (Analogue devices) και βέβαια τα σοβαρά SEAS των ηχείων τους.
Βλέπει κανείς οτι, παρ' όλη την στόχευση για χαμηλή τιμή, οι προθέσεις της ΧΤΖ δείχνουν μία τάση αρκετά ανελαστική οσον αφορά την ηχητική ποιότητα.
Μένει να ακούσουμε και να μας πείσουν.
Το χρήσιμο συμπέρασμα είναι οτι η οικονομική κρίση είναι πολλές φορές αφυπνιστική για την υλοποίηση "προσγειωμένων" συσκευών από πλευράς κόστους. Αν οι σχεδιαστές τώρα είναι ικανοί και σοβαροί θα έχουμε και την ανάλογη έκπληξη.
Γιατί θα είναι έκπληξη να ακούγεται καλά όπως υπόσχεται ένας ολοκληρωμένος 1100 ευρώ λιανικής με όλα αυτά που προσφέρει.

Το 99.25 κανει για γραφειο? Σε ποια τιμη παιζει στην Ελλαδα?

Αυτο περιμενω κι εγω να δω. Δυστυχως ειδα οτι η εταιρεια ανακοινωσε αυξηση τιμων στις direct τιμες που κανει για την Αγγλικη αγορα. Το συγκεκριμενο ζευγος ηχειων στο piano black finish ανεβηκε £60!

Αυτο περιμενω κι εγω να δω. Δυστυχως ειδα οτι η εταιρεια ανακοινωσε αυξηση τιμων στις direct τιμες που κανει για την Αγγλικη αγορα. Το συγκεκριμενο ζευγος ηχειων στο piano black finish ανεβηκε £60!

Δηλαδη ποσο ειναι η τρεχουσα τιμη στην Αγγλια?
Τιμη Σουηδιας 587
http://www.fyndborsen.se/ScriptServer/TradePoint/B2C/UI/Catalog/ItemView.aspx?Key=5527

Last edited:
Τα πρώτα δείγματα έφτασαν μόλις χθες. Όποιος προσέλθει θα αποκομίσει εντυπώσεις ακουστικές (και οπτικές).
Εγώ εξεπλάγην πάντως!

Mα καλά επιτέλους δεν μπορείτε να καταλάβετε ένα πράγμα; Τα Κινέζικα είναι... Κινέζικα! Πάει και τελείωσε! Τι είναι αυτό το πράγμα με σας! Τσ! Τσ! Τσ! (ένας ... Κινεζόφιλος).

:smile:

Δεν ανοίγετε ένα αντίστοιχο νήμα "power buy" - πωλήσεων με το Αγγλικό;

Αλήθεια τί απαιτήσεις έχουν από ενισχυτή πχ τα 99.26 ;