η Σουηδική ΧΤΖ

Η τακτική με τα XTZ θα είναι η εξής:
Θα συγκεντρώνονται παραγγελίες για κάθε είδος και θα δίνεται μία παραγγελία ανά 15-30 ημέρες.
Μερικές τιμές (μετρητοίς) :

Integrated A100 D3 = 750 ευρω
Cd player CD100 = 450 ευρω
Speakers 99.26 p.black = 870 ευρω

Aυτά προς το παρόν για αυτά που ήρθαν. Θα επανέλθω με τιμές και για τα υπόλοιπα.

Μολις τα χαζεψα στη σελιδα της εταιρειας, νομιζω οτι μιλαμε για συσκευες αναφορας οσο αφορα το λογο τιμη -αποδοση. Ειδικα ο ενισχυτης με τη δυνατοτητα επιλογης ταξης λειτουργιας και τις 5 ψηφιακες εισοδους ειναι καταπληκτικη περιπτωση.Νομιζω ο αντιστοιχος γαλλοκινεζος ειναι αρκετα πιο ακριβος. Αν εχουν και αξιοπιστια και οχι μονο χοντρες λαμαρινες στο σασσι θα κανουν τρομερη πορεια στην αγορα μας. Θετικο οτι τα εισαγει ενας αντιπροσωπος με μακροχρονη πορεια στο χωρο.

Έχοντας προσωπική εμπειρία με τα συγκεκριμένα μηχανήματα μπορώ να πώ πως ο Θέμης χτύπησε διάνα.
Τα είχα ξεχωρίσει μεταξύ πολλών άλλων στην έκθεση του Μονάχου τρία χρόνια πρίν και είχα κάνει της απαραίτητες ενέργειες για να τα πάρει η Obscure Audio για την Ελλάδα καθότι τότε και για 6 μήνες συνεργαζόμουν με αυτήν την εταιρία.
Πράγματι τα προιόντα ήρθαν (με μεγάλη καθυστέρηση-ελπίζω να έχει διορθωθεί αυτό Θέμη) και ήταν εξαιρετικά για την τιμή τους και όχι μόνο, και ο ολοκληρωμένος και τα ηχεία και τα subwoofer της.
Και πάλι μπράβο στον Θέμη που έφερε αυτή την αναξιοποίητη εταιρεία στην Ελλάδα η οποία πιστεύω θα προκαλέσει πολλές εκπλήξεις.

Δηλαδη ποσο ειναι η τρεχουσα τιμη στην Αγγλια?
Τιμη Σουηδιας 587
http://www.fyndborsen.se/ScriptServer/TradePoint/B2C/UI/Catalog/ItemView.aspx?Key=5527

Η τακτική με τα XTZ θα είναι η εξής:
Θα συγκεντρώνονται παραγγελίες για κάθε είδος και θα δίνεται μία παραγγελία ανά 15-30 ημέρες.
Μερικές τιμές (μετρητοίς) :

Integrated A100 D3 = 750 ευρω
Cd player CD100 = 450 ευρω
Speakers 99.26 p.black = 870 ευρω

Aυτά προς το παρόν για αυτά που ήρθαν. Θα επανέλθω με τιμές και για τα υπόλοιπα.

2 ερωτήσεις μόνο.
Η εταιρεία είναι στην Σουηδία αλλά όλη η παραγωγή είναι στην Κίνα?

Και τα 3 προιόντα μαζί κοστίζουν από Σουηδία (από τον επίσημο αντιπρόσωπο) 16370 sek περίπου στα 1520ευρώ (http://www.fyndborsen.se).
Στην Ελλάδα και τα 3 μαζί κοστίζουν 2070ευρώ.

:huh2:Γιατί τόση μεγάλη διαφορά?

2 ερωτήσεις μόνο.
Η εταιρεία είναι στην Σουηδία αλλά όλη η παραγωγή είναι στην Κίνα?

Και τα 3 προιόντα μαζί κοστίζουν από Σουηδία (από τον επίσημο αντιπρόσωπο) 16370 sek περίπου στα 1520ευρώ (http://www.fyndborsen.se).
Στην Ελλάδα και τα 3 μαζί κοστίζουν 2070ευρώ.

:huh2:Γιατί τόση μεγάλη διαφορά?

Η σχεδίαση είναι από την Σουηδική ΧΤΖ, η κατασκευή, υποθέτω λόγω κόστους, στην Ασία, με π.χ τα ηχεία με μονάδες
της Νορβηγικής SEAS.

Τι εμπεριέχουν τα 1520 ευρω?
Μεταφορικά?, ΦΠΑ?, ύπαρξη επίδειξης?, Εκτέλεση εγγύησης ή/και επισκευής στην Ελλάδα?.
Η επιλογή αγοράς σας είναι ελεύθερη. Απλά αγοράζετε από εκεί που σας συμφέρει τώρα και σε βάθος χρόνου.

Last edited:
Τι εμπεριέχουν τα 1520 ευρω?
Μεταφορικά?, ΦΠΑ?, ύπαρξη επίδειξης?, Εκτέλεση εγγύησης ή/και επισκευής στην Ελλάδα?.

Φυσικά και τα περιέχουν όλα αυτά στην κάθε χώρα. (δεν νομίζω να το αγοράζεις από κάποια χώρα χωρίς αυτά που είναι αυτονόητα!)

Κι επειδή τσέκαρα και τις τιμές στις υπόλοιπες αντιπροσωπίες των υπολοίπων χωρών μου έκανε εντύπωση πως όλες είναι παρόμοιες εκτός της Ελλάδας.
Και στην Αγγλία στα στέλνουν στο σπίτι σου με δωρεάν μεταφορικά κιόλας.

Η επιλογή αγοράς σας είναι ελεύθερη. Απλά αγοράζετε από εκεί που σας συμφέρει τώρα και σε βάθος χρόνου.

Φυσικά η αγορά είναι ελεύθερη και πλέον με το ίντερνετ ενημερώνεσαι για όλα και τα έχεις δίπλα σου πολύ εύκολα ειδικά όταν δεν έχεις και δασμούς....απλώς είναι κρίμα για μία νέα εταιρεία με καλά προιόντα να κάνει τέτοια αρχή....και ενώ υπάρχει τόσος ανταγωνισμός από παντού.

Φυσικά και τα περιέχουν όλα αυτά στην κάθε χώρα. (δεν νομίζω να το αγοράζεις από κάποια χώρα χωρίς αυτά που είναι αυτονόητα!)
Κι επειδή τσέκαρα και τις τιμές στις υπόλοιπες αντιπροσωπίες των υπολοίπων χωρών μου έκανε εντύπωση πως όλες είναι παρόμοιες εκτός της Ελλάδας.
Και στην Αγγλία στα στέλνουν στο σπίτι σου με δωρεάν μεταφορικά κιόλας.
Φυσικά η αγορά είναι ελεύθερη και πλέον με το ίντερνετ ενημερώνεσαι για όλα και τα έχεις δίπλα σου πολύ εύκολα ειδικά όταν δεν έχεις και δασμούς....απλώς είναι κρίμα για μία νέα εταιρεία με καλά προιόντα να κάνει τέτοια αρχή....και ενώ υπάρχει τόσος ανταγωνισμός από παντού.

Έχεις διευκρινήσει αν περιλαμβάνονται τα μεταφορικά, όχι από μένα στο σπίτι σου που ισχύει, αλλά από Σουηδία ή από Αγγλία σε σένα?
Και μιά ακόμη λεπτομέρεια: Σε περίπτωση βλάβης ή ζημιάς θα στείλεις την συσκευή στη Σουηδία? γιατί εγώ μπορώ να καλύψω, σαν απλός dealer που είμαι και όχι distributor, μόνον τις συσκευές που εισάγω.
Ακόμη ο κάθε έμπορος, ανάλογα με τις εκπτώσεις που παίρνει και με τον τζίρο που αναμένει να έχει, ρυθμίζει και το περιθώριο κέρδους του.
Μόλις λοιπόν αγοράσεις κάτι από ιντερνετ μας γράφεις και πόσο σου στοίχισε τελικά.

Ολες οι συσκευες ειναι πιο φθηνες στη χωρα παραγωγης,λογικο λοιπον Σουηδικες συσκευες να ειναι πιο φθηνες στη Σουηδια.Οπως απολυτα λογικο ειναι οι τιμες σε μια χωρα με πιο μεγαλη αγορα απο την δικη μας να ειναι πιο χαμηλες γιατι ο αντιπροσωπος κανει πιο μεγαλες παραγγελιες. Ακομα ομως και ετσι,με τις λιγο πιο αυξημενες τιμες,οι συσκευες εχουν αριστο λογο τιμης-αποδοσης.

Μηπως γνωριζεται ποσο κοστιζει ενα ελληνικο ηχειο στο εξωτερικο? Ποσο πιο ακριβο ειναι απο οτι στη χωρα μας? Ενα ενισχυτικο μηπως?

Mην ξεχνάμε όμως ότι συγκρίνουμε λιανική με λιανική.

Προφανώς η τιμή που αγοράζει ο φίλoς Themiloc είναι αρκετά χαμηλότερη από τα πχ 1.520 συνολικά που αναφέρθηκαν.....οπότε λογικά και το περιθώριο κέρδους που βάζει είναι πάνω από του Άγγλου πωλητή.

Ευτυχώς όμως υπάρχει το Internet!

Mην ξεχνάμε όμως ότι συγκρίνουμε λιανική με λιανική.

Προφανώς η τιμή που αγοράζει ο φίλoς Themiloc είναι αρκετά χαμηλότερη από τα πχ 1.520 συνολικά που αναφέρθηκαν.....οπότε λογικά και το περιθώριο κέρδους που βάζει είναι πάνω από του Άγγλου πωλητή.

Ευτυχώς όμως υπάρχει το Internet!

Έχω ήδη εξηγήσει οτι η έκπτωση που έχω στα ΧΤΖ είναι έκπτωση dealer και όχι distributor, όπως στην Αγγλία που οι τζίροι είναι διαφορετικοί ποσοτικά.
Γιατί όμως να διαφωνούμε αφού μπορεί ο καθένας να αγοράζει απ' όπου νομίζει οτι τον συμφέρει.

Ολες οι συσκευες ειναι πιο φθηνες στη χωρα παραγωγης,λογικο λοιπον Σουηδικες συσκευες να ειναι πιο φθηνες στη Σουηδια.

Κι εγώ αυτή την εντύπωση έχω. Αλλά κοίταξα και τις υπόλοιπες χώρες και οι τιμές είναι πολύ κοντά στην τιμή της Σουηδίας.
(και μου έκανε έκπληξη πως στην Ολλανδία το πολύ ωραίο ηχείο 99.26 είναι πιο φθηνό κι άπο την τιμή της Σουηδίας και λιγότερο από την μισή τιμή Ελλάδας)

Kirie Themi asxeta apo tin timologiaki sas politiki, doste mas kapoio proto sxolio gia to pos paizoun ta hxeia.