Η Συμμορία της Συμφοράς

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Πολύ Καλή

Votes: 0 0.0%
  • Καλή

• Μέτρια

• Total voters
    2
Εντάξει δεν περιμένει κάνεις να είναι αριστούργημα ίσως ούτε καν αξιοπρεπές αλλά να γίνεται κριτική σε κάτι που δεν έχουμε καν δει....

Θυμίζει το Δε Κόπανοι, που όμως ήταν πραγματικά αστείο αν και βιντεοταινία.
Ο Λεζες ''τρωει'' ξυλο απο τον πρωτο μου δασκαλο στο παλιο μου ντοτζο σ' αυτη τη ταινια. :D

Εντάξει δεν περιμένει κάνεις να είναι αριστούργημα ίσως ούτε καν αξιοπρεπές αλλά να γίνεται κριτική σε κάτι που δεν έχουμε καν δει....

Κριτικη σε τετοια σκουπιδια καλως γινεται κατα την αποψη μου και μαλιστα τοσο σκληρη (στην προκειμενη περιπτωση απο τον Φραγκουλη)

Τωρα οποιος θελει να χαλασει τον χρονο του και τα χρηματα του για να δει τετοιο πραγμα be my guest.

Εγω απο αυτα που εχω δει και κρινοντας απο επαγγελματικης αποψης βγαζω το συμπερασμα οτι ειναι σκουπιδι απο τα λιγα.

Η πλακα ειναι οτι και συναδερφοι που συνηθως ειναι πιο ανεκτικοι σε τετοιες μαλακιες .......τα ιδια ειπαν.....:)

Last edited:
Δεν σε βλέπω να είσαι τόσο θετικός όμως και για το άλλο σκουπίδι, το rings of power!
Εκεί πρέπει να βγάλουμε τα ματάκια μας να το δούμε για να του ρίξουμε τον άσσο! :ROFLMAO:
Μη βγάλει η Amazon σκουπίδι, αμέσως να πέσετε στα 4 και "τι σούπερ ουάου παραγωγή", "τι όμορφο που είναι", και "μανιφίκ" αμαζονίτσες!
Όταν βγάλει λόου μπάτζετ παραγωγή το εργατικό παλικάρι από το περιστέρι αρχίζετε τα "ο μον ντιέ" και "τρε μπανάλ"!

Επειδη εσεις ειστε αρρωστοι με το βιβλιο και δεν ανεχεστε παραστρατηματα δεν θα συγκρινουμε τωρα την Τσουβελειαδα με μια εξαιρετικη παραγωγη.

Εμεις τα εχουμε λυσει ως θεατες αυτα τα θεματα μεσα μας :)

υγ

αντε να δειτε τωρα Ρανια ΚΩστακη να δειτε τι εστι βερυκοκο :ROFLMAO:

Εντάξει κρίνετε μια ταινία από το τρέιλερ και την κριτική του φραγκουλη που δεν χωνευει ούτε τα αντερα του όχι κάποια ταινία και όταν έκανε κριτικές στο mad τον βλέπαμε για να γελάμε.
Οκ I rest my case. Πάντως φήμες λένε ότι πάει αρκετά καλά στις αίθουσες και ότι είναι στα σκαριά και η συνέχεια της.

• Wow
Reactions: vadergr
Δεν είμαστε άρρωστοι με το βιβλίο, είμαστε άρρωστοι με την κινηματογραφική λογική την εξέλιξη των χαρακτήρων, το σενάριο κλπ. Γενικά, με τον καλό κινηματογράφο. Αυτή η παπαριά που κόστισε ή θα κοστίσει 1 δις, δεν έχει τίποτα από αυτά.

Επειδη εσεις ειστε αρρωστοι με το βιβλιο και δεν ανεχεστε παραστρατηματα δεν θα συγκρινουμε τωρα την Τσουβελειαδα με μια εξαιρετικη παραγωγη.

Επειδή παλεύω να τη δω, άσχετα με τα βιβλία και έχω βαρεθεί την ζωή μου.
Εξαιρετική παραγωγή τη βρίσκουν ελάχιστοι αν υποθέσω από τη βαθμολογία της στο IMDB.

Αλλά είμαστε εκτός θέματος, να μιλήσουμε για αυτή την προσπάθεια, που είμαι σίγουρος ότι έχει πολλά περισσότερα να δώσει από αυτά που ο τυχάρπαστος κουλτουροδήθεν Φραγκούλης λέει με τελείως άκομψο τρόπο;
Το ότι βγάζει ένα μεροκάματο χωρίς κάποιες σπουδές ή έργο πάνω στο αντικείμενο τον κάνει τόσο αξιόπιστο όσο οποιονδήποτε έχει λόγο στο Internet.

Από τη δεύτερη παράγραφο και μετά, ναι.
Ποια η εγκυρότητά του που θα κρίνει μία παραγωγή ώστε να την θεωρήσουμε "σκουπίδι" πριν καν τη δούμε;
Έχει κάνει κάποιες σπουδές; Έχει παράξει κάποιο έργο βρε παιδί μου να δούμε το γούστο του;

Ποια η εγκυρότητά του που θα κρίνει μία παραγωγή ώστε να την θεωρήσουμε "σκουπίδι" πριν καν τη δούμε;
Έχει κάνει κάποιες σπουδές; Έχει παράξει κάποιο έργο βρε παιδί μου να δούμε το γούστο του;

Δεν τον παω μια τον Φραγκουλη, αλλα τι εργο θελεις να εχει παραξει ενας κριτικος ταινιων κινηματογραφου?

ΥΓ. Το rings of power ειναι πολύ καλο. Εμεις που δεν ειμαστε fans, ψιλοχεστήκαμε αν ειναι πιστο η οχι στα βιβλια. Wizards, orks, shields, arrows. What's not to like? :P

Ουτε ξερω τι εχει σπουδασει ουτε και με νοιαζει.

Για να εισαι κριτικος κινηματογραφου δεν χρειαζεται να εχεις σπουδασει απαραιτητα , εδω δεν χρειαζεται - πλεον γιατι καποτε ειχαμε καρτα ανανεωσης επαγγελματος απο το υπουργειο πολιτισμου αφου ειχαμε δωσει εξετασεις- ουτε για να εισαι σκηνοθετης σεναριογραφος, διευθυντης φωτογραφιας, μουσικοσυνθετης, μοντερ.

Ολα ειναι πλεον οτι δηλωσεις.

Οποτε εκ του αποτελεσματος καταλαβαινεις αν ο αλλος σκαμπαζει αυτο για το οποιο δηλωνει οτι ειναι το επαγγελμα του.

Ο Φραγκουλης ειναι ισως εκ των λαμπροτερων κριτικων που εχει αναδειξει η αγορα γιατι ακριβως ειναι αρρωστος με το αντικειμενο του και δεν συμβιβαζεται με τις εταιρειες διανομης για να γλυφει απο εδω και απο ακει στρογγυλευοντας κριτικες. (εμενα αυτο μου αρκει ασχετως αν συμφωνω μαζι του σε ταινιες)

Ο Τσουβελας απο την αλλη ειναι ενας καλος σταντ απ κομιντιαν που πιαστηκε με κατι το οποιο οχι μονο δεν κατανοει αλλα και το κανει (αυτος και οι συνεργατες του) χωρις τις βασικες αρχες και με κακιστο αποτελεσμα( σορρυ αλλα για το τεχνικο θεμα δεν χρειαζεται να δω παραπανω απο ενα τρειλερ (Εγω).

Κανεις απο τους δυο δεν εχει σπουδασει την ειδικοτητα του.

Απλα ο ενας κανει αυτο που ξερει και ο αλλος κατι που δεν ξερει και δεν τον νοιαζει.

ΥΓ. Το rings of power ειναι πολύ καλο. Εμεις που δεν ειμαστε fans, ψιλοχεστήκαμε αν ειναι πιστο η οχι στα βιβλια. Wizards, orks, shields, arrows. What's not to like? :p

Ρε σεις ημαρτον με τα κολληματα με το RoP.

Πραγματικα ουτε στον 9ο μηνα δεν θα καναμε ετσι :)

Ολα ειναι πλεον οτι δηλωσεις.

Αυτό είναι το ζουμί.
Επειδή κάποιος που δηλώνει κριτικός ταινιών είπε κάτι πρέπει να το ασπαστούμε.
Αν κάποιος που έχει σπουδάσει π.χ. ιστορία τέχνης δει κάτι τελείως διαφορετικό, δεν το ασπαζόμαστε επειδή δεν έχει δηλώσει κριτικός;

Θα πρέπει να διαχωρίσουμε λίγο την τέχνη από το θέαμα. Και για τα δύο υπάρχει χώρος.
Με άλλο σκεπτικό θα πας να δεις Τσουβέλα, με άλλο Aronofsky.
Στο ένα θα πας να σκοτώσεις την ώρα σου ευχάριστα βλέποντας κάτι που το πολύ πολύ να σου μείνουν 2 ατάκες να συζητήσεις.
Στο άλλο ξέρεις ότι θα συζητάς ώρες για αυτό που είδες.
Τον Μπακογιαννόπουλο θα τον ακούσεις για την δεύτερη ταινία, όχι για αυτήν.
(αν και θα με έψηνε μία κριτική του για αυτήν)

• Like
Reactions: chocbhed
O Mπακογιαννοπουλος παιζει να εκανε χαρακιρι παρα να πηγαινε να χασει μια δυο ωρες απο την ζωη του για να δει ενα σκουπιδι που βγηκε για το youtube και καπου την ειδαν οτι "κανουν ταινια"

Το να δηλωνεις κατι δεν ειναι κακο. Κακο ειναι να μην μπορεις να το παρουσιασεις τελικα.

Ο Φραγκουλης επαξια εχει μαθει και εχει γινει στην ωριμη ηλικια επαρκεστατος εως λαμπρος κριτικος ταινιων. Αυτοδιδακτος επι της ουσιας οπως ακριβως και ο Ταραντινο που εμαθε σινεμα βλεποντας ταινιες στο βιντεοκλαμπ που εργαζοταν.

Whatever... Το να κρίνουμε κάτι χωρίς να το δούμε/δοκιμάσουμε είναι κάτι που με βρίσκει αντίθετο όπως και να έχει.
Εγώ παίζει να το δω γιατί παίζει back to back με το Megalopolis στη γειτονιά μου.
Τώρα τι βράδυ θα είναι αυτό, θα δείξει. :D

• Like
Reactions: chocbhed
Whatever... Το να κρίνουμε κάτι χωρίς να το δούμε/δοκιμάσουμε είναι κάτι που με βρίσκει αντίθετο όπως και να έχει.
Εγώ παίζει να το δω γιατί παίζει back to back με το Megalopolis στη γειτονιά μου.
Τώρα τι βράδυ θα είναι αυτό, θα δείξει. :D
Το τρέιλερ έχει ένα σκοπό: να σου δώσει μια πρόγευση της ταινίας που θα δεις. Αν βλέπεις το τρέιλερ και λες "Παναγία μου, τι θα δω τώρα;" δε χρειάζεται να ξοδέψεις 2 ώρες απο το χρόνο σου. Εγώ είδα 30" άθλιας ηθοποιίας, αν τη δω απλωμένη σε 90 λεπτά θα βελτιωθεί; Οι ατάκες είναι επιπέδου νηπιαγωγείου, καλυτερεύουν αν τις ακούς σε surround;