Θυμίζει το Δε Κόπανοι, που όμως ήταν πραγματικά αστείο αν και βιντεοταινία.Θυμιζει τους ''Αναλωσιμους'' σαν κονσεπτ.
Ο Λεζες ''τρωει'' ξυλο απο τον πρωτο μου δασκαλο στο παλιο μου ντοτζο σ' αυτη τη ταινια.Θυμίζει το Δε Κόπανοι, που όμως ήταν πραγματικά αστείο αν και βιντεοταινία.
Εντάξει δεν περιμένει κάνεις να είναι αριστούργημα ίσως ούτε καν αξιοπρεπές αλλά να γίνεται κριτική σε κάτι που δεν έχουμε καν δει....
Τhe Koπανοι απο τις καλυτερες κωμωδιες βιντεοταινιες της εποχης, 1986 - 87 νομιζωΘυμίζει το Δε Κόπανοι, που όμως ήταν πραγματικά αστείο αν και βιντεοταινία.
Επειδη εσεις ειστε αρρωστοι με το βιβλιο και δεν ανεχεστε παραστρατηματα δεν θα συγκρινουμε τωρα την Τσουβελειαδα με μια εξαιρετικη παραγωγη.
Από τη δεύτερη παράγραφο και μετά, ναι.
Ποια η εγκυρότητά του που θα κρίνει μία παραγωγή ώστε να την θεωρήσουμε "σκουπίδι" πριν καν τη δούμε;
Έχει κάνει κάποιες σπουδές; Έχει παράξει κάποιο έργο βρε παιδί μου να δούμε το γούστο του;
Από τη δεύτερη παράγραφο και μετά, ναι.
Ποια η εγκυρότητά του που θα κρίνει μία παραγωγή ώστε να την θεωρήσουμε "σκουπίδι" πριν καν τη δούμε;
Έχει κάνει κάποιες σπουδές; Έχει παράξει κάποιο έργο βρε παιδί μου να δούμε το γούστο του;
ΥΓ. Το rings of power ειναι πολύ καλο. Εμεις που δεν ειμαστε fans, ψιλοχεστήκαμε αν ειναι πιστο η οχι στα βιβλια. Wizards, orks, shields, arrows. What's not to like?![]()
Ολα ειναι πλεον οτι δηλωσεις.
Το τρέιλερ έχει ένα σκοπό: να σου δώσει μια πρόγευση της ταινίας που θα δεις. Αν βλέπεις το τρέιλερ και λες "Παναγία μου, τι θα δω τώρα;" δε χρειάζεται να ξοδέψεις 2 ώρες απο το χρόνο σου. Εγώ είδα 30" άθλιας ηθοποιίας, αν τη δω απλωμένη σε 90 λεπτά θα βελτιωθεί; Οι ατάκες είναι επιπέδου νηπιαγωγείου, καλυτερεύουν αν τις ακούς σε surround;Whatever... Το να κρίνουμε κάτι χωρίς να το δούμε/δοκιμάσουμε είναι κάτι που με βρίσκει αντίθετο όπως και να έχει.
Εγώ παίζει να το δω γιατί παίζει back to back με το Megalopolis στη γειτονιά μου.
Τώρα τι βράδυ θα είναι αυτό, θα δείξει.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.