η συναντηση με την κυρια Lu και την κυρια Le

η εικόνα με πηγε ακριβώς 40 χρόνια πριν όταν άκουγα ακριβώς με τα ίδια κομμάτια στο σπίτι του θείου μου στην οδό Λασκαρίδου στην Καλλιθέα.....
Το πρώτο σοβαρό σύστημα που άκουσα στη ζωή μου !

Γιάμι ! Κούκλες ...

Εννοείται ότι θα τους αλλάξεις θέση, (ελπίζοντας ότι το τραπεζάκι είναι μια πρόχειρη λύση, μόνον για την φωτο του 'γάμου' ... ) ... Αν ο τοίχος που φιλοξενεί την τηλεόραση είναι άδειος μέχρι πάνω, καλό είναι να την στερεώσεις με κάποια βάση στον τοίχο και να βάλεις τα μηχανάκια στην θέση όπου τώρα είναι η βάση της ... επίσης αν πιάνουν τα χέρια σου, φρέσκαρε (ξύσιμο, στοκάρισμα, βερνίκι) λίγο τα ξύλα να δείξουν ακόμη ωραιότερα...
και πάλι καλορίζικα...
τα φιλιά μου

η φωτο ειναι για τις πρωτες ακροασεις
ακριβως εκει σκεφτωμαι να τα βαλω Σπυρο
αλλα η TV θα μικρινη λιγο με την απομακρυνση
απο 46 παει για 42αρα..

τωρα ακουω Καμηλιερικα και Απταλικα
με τον ΣΤΡΑΤΟ ΚΥΠΡΑΙΟ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗς ΑΓΟΡΑς

πιασε στιχο

Γλυκοχαραζει στα βουνα
και σβυνει το φεγγαρι
και τα παιδια της αγορας
πηγαινουν στο παζαρι
Μαναβακια με τις σουστες
και ψαραδες με πανερια
και λεβεντες Χασαπαδες
με θυκαρια και μαχαιρια
σαν μπαινουνε στην αγορα
ολοι παραμεριζουν
και αν τους φερθουνε πονηρα
ανρικια καθαριζουν ....

.

τωρα ακουω Καμηλιερικα και Απταλικα
με τον ΣΤΡΑΤΟ ΚΥΠΡΑΙΟ
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗς ΑΓΟΡΑς

πιασε στιχο

Γλυκοχαραζει στα βουνα
και σβυνει το φεγγαρι
και τα παιδια της αγορας
πηγαινουν στο παζαρι
Μαναβακια με τις σουστες
και ψαραδες με πανερια
και λεβεντες Χασαπαδες
με θυκαρια και μαχαιρια
σαν μπαινουνε στην αγορα
ολοι παραμεριζουν
και αν τους φερθουνε πονηρα
ανρικια καθαριζουν ....

.

τέτοιες κούκλες και τις ντύνεις απ τα πανέρια...:icon15:

...γιατί δεν βάζεις τη β' πλευρά από αυτό εδώ;

schoolboys-in-disgrace.jpg

El Ray-O Rules OK! :firstprize:

raydavies.jpg

Last edited:
Στέλιο, έχεις κρατήσει βινύλια από τις καλές εποχές ή η ψηφιακή λαίλαπα ερήμωσε τα πάντα στο διάβα της;
Εάν έχεις κρατήσει και είναι σε καλή κατάσταση, μια ωραία ενασχόληση είναι η ψηφιοποίησή τους (σου δίνει την ικανοποίηση που είχαμε παλιά με τη κασέτα).
Αλήθεια, τι κεφαλή φοράει το Lenco;

Στέλιο, έχεις κρατήσει βινύλια από τις καλές εποχές ή η ψηφιακή λαίλαπα ερήμωσε τα πάντα στο διάβα της;
Εάν έχεις κρατήσει και είναι σε καλή κατάσταση, μια ωραία ενασχόληση είναι η ψηφιοποίησή τους (σου δίνει την ικανοποίηση που είχαμε παλιά με τη κασέτα).

νομίζω ότι ο Στέλιος έκανε επιδρομή στα 2nd hand....

Τσιφ, μπορεί να χάρισα ή να έχασα δίσκους σε πάρτι, δανεισμούς κλπ. αλλά να πουλήσω ΠΟΤΕ. Ο καθένας από αυτούς έχει την ιστορία του και η ιστορία δεν πουλιέται. Πραγματικά στεναχωριέμαι όταν κάποιος "σκοτώνει" συλλογές και αποτρέπω όποιον το επιχειρεί. Τελευταία παιδικός μου φίλος ξεφορτώθηκε τη συλλογή του γιατί η συμβία του δεν είχε προβλέψει χώρο για δίσκους και δεν ταίριαζαν με τη διακόσμηση του χώρου!
Εγώ προσωπικά θα επανεξέταζα τη ζωή μαζί της. Πως μπορεί κάποιος να ζήσει έτσι;

έχω πουλήσει μιά χαρά....

έναν:duran duran.....

(ντρέπομαι και μόνο που γράφω ότι τον είχα κάποτε):shot:

εγώ, αυτούς που δεν ήθελα, τους χάριζα.
όσο πέρναγαν τα χρόνια και διαμόρφωνα καλύτερα το αισθητήριο και τα φίλτρα μου, αυτοί οι δίσκοι που κατέληγα ότι δεν ήθελα, γίνονταν όλο και λιγότεροι.
Φυσικό.
είναι όπως ο έρωτας: στα 16 σου, δεν ξέρεις Τι θέλεις: το διαμορφώνεις σιγά-σιγά, μέσα στο χρόνο, γνωρίζοντας ανθρώπους και, συχνά, το προσδιορίζεις καλύτερα δια της απαλοιφής.

εγώ, αυτούς που δεν ήθελα, τους χάριζα.
όσο πέρναγαν τα χρόνια και διαμόρφωνα καλύτερα το αισθητήριο και τα φίλτρα μου, αυτοί οι δίσκοι που κατέληγα ότι δεν ήθελα, γίνονταν όλο και λιγότεροι.
Φυσικό.
είναι όπως ο έρωτας: στα 16 σου, δεν ξέρεις Τι θέλεις: το διαμορφώνεις σιγά-σιγά, μέσα στο χρόνο, γνωρίζοντας ανθρώπους και, συχνά, το προσδιορίζεις καλύτερα δια της απαλοιφής.

ε εντάξει...
άρα με δεδομένο ότι πούλησα έναν και χάρισα 3 πάει να πεί μάλλον ότι είχα διαμορφώσει αισθητήριο...
ή όχι ?:hmmmm2:

Κώστα, σίγουρα συμβαίνει αυτό που αναφέρεις, αλλά ακόμα και έτσι η συγκεκριμένη επιλογή σου σε αντιπροσώπευε την δεδομένη στιγμή, άρα έχει την όποια αξία της. Το παράδοξο είναι ότι μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω επανεκτιμήσει διαφορετικά δίσκους. Όπου ατύχησα, τον "έσπρωξα" την ίδια στιγμή.

Τσιφ, με ένα δίσκο ή λίγους ακόμα, δεν εμπίπτεις στη κατηγορία του δισκοσπρώχτη.

γεια σου Γρηγορη
το τελευταιο μου βινυλιο πρεπει να το ειχα αγορασει πριν 20 - 25 χρονια ..
απο το 1966 μεχρι.... που δεν θυμαμαι, υπαρχουν εκαντονταδες βινυλια
της εποχης που αυτη την στιγμη για ειδικους λογους βρισκονται στο σπιτι
του αδελφου μου
τωρα ηρθε η ωρα να τα ξαναθυμηθω
το 90% πρεπει να ειναι Rock classics

η κεφαλη ειναι sure

νομίζω ότι ο Στέλιος έκανε επιδρομή στα 2nd hand....

2nd hand εχω πολυ πολυ λιγα προς ελαχιστα Δημητρη

με το πακετο του lenco παρελαβα και καπου 80 LP τα περισσοτερα ελληνικα λαικα
και μερικα Disco summer hits κλπ
το καλο ειναι οτι ολα ειναι απο καταστημα που εκλεισε το 1988 τελειως αχρησιμοποιητα !!
στα ελληνικα βρισκω και μερικα διαμαντακια που δεν τα ηξερα καν ....

.

γεια σου Γρηγορη
το τελευταιο μου βινυλιο πρεπει να το ειχα αγορασει πριν 20 - 25 χρονια ..
απο το 1966 μεχρι.... που δεν θυμαμαι, υπαρχουν εκαντονταδες βινυλια
της εποχης που αυτη την στιγμη για ειδικους λογους βρισκονται στο σπιτι
του αδελφου μου
τωρα ηρθε η ωρα να τα ξαναθυμηθω
το 90% πρεπει να ειναι Rock classics

η κεφαλη ειναι sure
Γουστάρω, με φτιάχνεις...
Η Shure πολύ θα ήθελα να είναι καμμια V-15 αλλά δύσκολο, ε; Τι σου είπε ο Σάκης, σε τι κατάσταση βρίσκεται;
Στη κεφαλή, πιστεύω, πρέπει να επιστήσεις τη προσοχή σου, σε αυτή τη φάση.