Γουστάρω, με φτιάχνεις...
Η Shure πολύ θα ήθελα να είναι καμμια V-15 αλλά δύσκολο, ε; Τι σου είπε ο Σάκης, σε τι κατάσταση βρίσκεται;
Στη κεφαλή, πιστεύω, πρέπει να επιστήσεις τη προσοχή σου, σε αυτή τη φάση.
Shure M44MB
σου λεει κατι ?
Γουστάρω, με φτιάχνεις...
Η Shure πολύ θα ήθελα να είναι καμμια V-15 αλλά δύσκολο, ε; Τι σου είπε ο Σάκης, σε τι κατάσταση βρίσκεται;
Στη κεφαλή, πιστεύω, πρέπει να επιστήσεις τη προσοχή σου, σε αυτή τη φάση.
Κώστα, σίγουρα συμβαίνει αυτό που αναφέρεις, αλλά ακόμα και έτσι η συγκεκριμένη επιλογή σου σε αντιπροσώπευε την δεδομένη στιγμή, άρα έχει την όποια αξία της. Το παράδοξο είναι ότι μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω επανεκτιμήσει διαφορετικά δίσκους. Όπου ατύχησα, τον "έσπρωξα" την ίδια στιγμή.
Εδωσα το 'In Rock' (Purple) σχεδόν ασκαρδαμυκτί.
Shure M44MB
σου λεει κατι ?
Είναι ντιτζεικη, σκληροτράχηλη κεφαλή. Μάλλον να πας για κάτι άλλο, άμεσα θα έλεγα.Shure M44MB
σου λεει κατι ?
με δεδομένο ότι πούλησα έναν και χάρισα 3 πάει να πεί μάλλον ότι είχα διαμορφώσει αισθητήριο...
ή όχι ?:hmmmm2:
Purple δεν αγόρασα ποτέ, πλην του Machine Head σε κασέτα, πολύ μικρός. Τα Aqualung και Thick As A Brick, τα αγαπάω και δεν σκέφτηκα ποτέ να τα διώξω. ELP δεν ήταν του γούστου μου, Greg Lake μόνο στους King Crimson, που τους λατρεύω. Τα άλλα που έδιωξες (Al Kooper, Steppenwolf, Savoy Brown, Electric Flag, Canned Heat, Paul Butterfield Blues) είναι τα καμάρια μου. Τέλος πάντων, όπως σου είπα ο καθένας έχει μια ιστορία. Ένα καφέ στο Μουσείο, ένα φλερτ στα παγκάκια της Τοσίτσα, άραγμα στο παρκάκι της πλατεία Ραγκαβά έξω από το Jazz Club του Μπαράκου. Οι δίσκοι κοντά, δίπλα και πριν το οτιδήποτε, το επίκεντρο της προσήλωσης και της σκέψης μου. Και μετά κατά την ώρα της ακρόασης, κανονική ιεροτελεστία. Τι τα λέω, τα ξέρεις και με το παραπάνω. Τι να πουλήσω, ρε Κώστα; Αυτό με μάρανε...Εδωσα το 'In Rock' (Purple) σχεδόν ασκαρδαμυκτί. Τα Jethro Tull ('Benefit', 'Aqualung',) με το που βγήκε το 'Thick As A Brick' το οποίο, επίσης, 'λούστηκα'. Το "Pictures At An Exhibition' (ELP) μέσα σε μία εβδομάδα (έψαξα το original του Μουσόργκσκι και μόλις το άκουσα ξαφνικά το άλλο δεν μου έλεγε τίποτα).
Εδωσα κι άλλα, πολλά κατά καιρούς. Κατά πρώτον ό τι λέρωνε με τα βρώμικα δάχτυλά της η πλέμπα, οι ευκαιριακοί. Κατά δεύτερον μου είχε κολλήσει πως δεν γίνεται κάποιος να έχει πάνω από 500 δίσκους. Τότε κυκλοφορούσε πολύ και ο μύθος της μεγάλης προσωπικής δισκοθήκης (sic). Σαν γνήσιος αντιδραστικός κλώτσησα ανάποδα. Θεωρούσα πως είναι περίπου Υβρις. Μετά απ αυτό το νούμερο, πίστευα πως χάνεις τη μπάλα και οι δίσκοι σου ανήκουν μεν αλλά, πια, δεν τους ανήκεις εσύ. Ετσι μόλις έφτασα τους 500, για κάθε έναν καινούργιο που έπαιρνα, έπρεπε να ξεφορτωθώ κάποιον πιο παλιό. Αυτό, μου κράτησε κάμποσα χρόνια και 'έφυγαν' τα Al Kooper (φυσικά κράτησα όλα τα Blues Project μου), Steppenwolf, Savoy Brown, Electric Flag, Canned Heat, Paul Butterfield Blues Band κ.α.
Μετά...αναθεώρησα. Εκανα αρχή μου το τσιτάτο του Οσκαρ Γουάϊλντ πως "ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να πολεμήσεις τα πάθη σου, είναι να τους παραδοθείς ολοκληρωτικά". :elefant:
η εικόνα με πηγε ακριβώς 40 χρόνια πριν όταν άκουγα ακριβώς με τα ίδια κομμάτια στο σπίτι του θείου μου στην οδό Λασκαρίδου στην Καλλιθέα.....
Το πρώτο σοβαρό σύστημα που άκουσα στη ζωή μου !
(Al Kooper, Steppenwolf, Savoy Brown, Electric Flag, Canned Heat, Paul Butterfield Blues) είναι τα καμάρια μου.
Είναι ντιτζεικη, σκληροτράχηλη κεφαλή. Μάλλον να πας για κάτι άλλο, άμεσα θα έλεγα.
Κάποια Audio-Technica 95E, κάτω από 50Ε, ίσως; Τι λένε και οι φίλοι μας;
για πες τε !!!
και αλλα εξοδα ε ?
μεσα στο πακετο βρηκα και μια αλλη
sureΝ44-7
???
Μεταγενέστερη και από τα τρέχοντα μοντέλα της εταιρείας, αλλά και αυτή στη κατηγορία που προανέφερα.για πες τε !!!
και αλλα εξοδα ε ?
μεσα στο πακετο βρηκα και μια αλλη
sureΝ44-7
???
Η ιστορία της εφηβίας του κατέληξε στη λεκάνη του σπιτιού της κυρίας του...
Κάποτε ο υπέρηχας είχε πεί εδώ μέσα πως έχει 200 (νομίζω...) δίσκους που αγαπάει και ο στόχος του είναι να καταλήξει με 10 (!). Γέλαγα τότε. Αλλά όσο το σκεφτόμουν με στοίχειωνε: "Εντάξει, όχι 10 αλλά 100; Σαφώς και γίνεται...και αξίζει να το προσπαθήσεις...για την ακρίβεια είναι μία πολύ Ευγενής απασχόληση που αξίζει να της αφιερώσεις όλο το υπόλοιπο της ζωής σου".
Τώρα που μου το θύμισε ο Στέλιος, έχω και εγώ ένα παλιό lenco πικαπ στη ντουλάπα, πολύ παλιό όμως... δε θυμάμαι καν ποιό είναι.
To είχα πάρει μεταχειρισμένο σε τιμή χώμα αλλά δε μου άρεσε όταν τ' άκουσα και έμεινε στο ράφι. Αυριο θα ανεβάσω φωτό.
Luxman pd264 είναι το σημερινό μου πικαπ με μια ortofon vms 30. Τι λέτε εσείς οι παλιοί, καλό είναι;
Στελλάκο μας να χαίρεσαι τις νεοαποκτηθέντες κούκλες σου.
εύχομαι να σου χαρίσουν μοναδικές στιγμές και να σε συγκινούν εσαεί.
Αντε και μια καλή ακρόαση για τους φίλους,,,:2thumb22sup:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.