η συναυλία της χρονιάς

Στέλιο, είδα στο Μέγαρο τον Louisiana Red με τον Carey Bell. Μεγάλα ονόματα των blues και οι δύο. Η συναυλία ήταν σούπα. To highlight ήταν ένα σχολείο που ήρθε να δει συναυλία στο Μέγαρο. Τρέχα γύρευε. Στο διάλειμμα έφυγαν, αλλά δεν άλλαξαν και πολλά.
Λίγους μήνες αργότερα, ο Louisiana Red ξανάρχεται, αυτή τη φορά παρέα με τους Blues Wire, στο περιποιημένο μεν, υπόγειο δε, Blues Hall. Κόλαση! Από τις πιο ωραίες συναυλίες που έχω δει!

Το Μέγαρο, η Επίδαυρος κ.λπ. δεν είναι αξιόλογοι χώροι. Είναι εξειδικευμένοι. Όπως και τα πάλκα.

καλα να παθεις ...οταν πας να δεις τον Louisiana στο μεγαρο εσυ φταις !
εγω δεν θα πηγαινα ποτε

εαν ομως μ αρεσε η Μαρινελα ο Νταλαρας ο Μικρουτσικος
θα πηγαινα

η κατασκευη του Μεγαρου και η ακουστικη του δεν ειναι μονο για μουσικη δωματιου

η αιθουσα αυτη ενα πραγμα εχει κακο .Το κοινο της

αλλα τωρα ...με τον νεο μας υπουργο πολιτισμου τον κ Λιαπη :flipout: ολα θα πανε καλα

Re: Απάντηση: η συναυλία της χρονιάς

Louisiana Red , Carey Bell. & Blues Wire. Τι μου θύμησες τώρα Λευτέρη . Πάνε 15 χρόνια που τους είδα στο πάλε ποτέ Παραρλάμα . Μια τρύπα 80τμ . Εκεί να δεις κέφι . Ακόμα έχω το εισιτήριο και την αφίσα μέσα στο δίσκο . Συμφωνώ με το σκεπτικό πως το μέγαρο είναι εξειδικευμένος χώρος και έτσι πρέπει να μείνει ασχέτως αν πιστεύω πως η καλή μουσική δεν έχει ετικέτες

Τι δίσκος είναι αυτός;
Για πες...

καλα να παθεις ...οταν πας να δεις τον Louisiana στο μεγαρο εσυ φταις !
εγω δεν θα πηγαινα ποτε

η αιθουσα αυτη ενα πραγμα εχει κακο .Το κοινο της

Δεν καταλαβαίνω τέτοιου είδους αφορισμούς.
Τι έχει δηλαδή το κοινό του Μέγαρου Μουσικής; Πηγαίνουν και οι δήθεν; Ε και; "Δήθεν" υπάρχουν παντού. το κοινό στα ρεμπετομάγαζα, στα σκυλάδικα και στις ροκ συναυλίες είναι καλύτερο;

Εμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου να δώ το τρίο του Keith Jarrett στο Μέγαρο.
Η τον Cecil Taylor. Η τον Tom Waits.

Απάντηση: Re: Απάντηση: η συναυλία της χρονιάς

... Λευτέρη, έπρεπε να έβλεπες από μια μεριά Blues Wire με Louisiana Red στο ξυλουργείο του Μύλου. Πήγαμε με τον Μπιλ και κόντεψαν να μας πέσουν τ' αυτιά από τον απαράδεκτο ήχο.
Για να μη σχολιάσω και τις αρπαχτές των διοργανωτών... άκους εκεί ρεζερβέ σταντ στην πρώτη σειρά με μπουκάλι επάνω...
Πάλι καλά που οι γουρουνοκέφαλοι των πρώτων τραπεζιών δεν φώναξαν στον Red πίασε άλλες δύο χοιρινές :rifle:

Ευτυχώς, οι υπόλοιποι (...οι πιό πίσω στριμωγμένοι και όρθιοι), ήταν της μουσικής και κράτησαν τον μέσο όρο ψηλά. :grinning-smiley-043

Δεν καταλαβαίνω τέτοιου είδους αφορισμούς.
Τι έχει δηλαδή το κοινό του Μέγαρου Μουσικής; Πηγαίνουν και οι δήθεν; Ε και; "Δήθεν" υπάρχουν παντού. το κοινό στα ρεμπετομάγαζα, στα σκυλάδικα και στις ροκ συναυλίες είναι καλύτερο;

Εμένα δεν θα με χάλαγε καθόλου να δώ το τρίο του Keith Jarrett στο Μέγαρο.
Η τον Cecil Taylor. Η τον Tom Waits.

Έτσι είναι, το ξενέρωμα από τους δίπλα μας δήθεν διαρκεί μέχρι να πέσουν τα φώτα!
Μετά είναι προσωπική υπόθεση. :guitarist: