AlexT_
AVClub Fanatic
Σκέψου και να χρησιμοποιείς και διακόπτη Diseqc. Ο ένα δέκτης να "βλέπει" Αstra και ο άλλος Hotbird.
Οταν είναι ανοικτός ένας δέκτης, στέλνει στο LNB μέσω του ομοαξονικού καλωδίου, ηλεκτρικό ρεύμα 18V όταν έχουμε επιλέξει trasponder με οριζόντια πόλωση, ή 14V αν έχουμε επιλέξει με κάθετη πόλωση.
Σκέψου λοιπόν να είναι ανοιχτοί ταυτόχρονα οι δυό δέκτες και ο ένας σε κανάλι με οριζόντια πόλωση ενώ ο άλλος σε κανάλι με κάθετη πόλωση.
Το πιο πιθανό υποθέτω, να καεί το LNB.
Δεν το έχω δοκιμάσει να σου πώ!:smash::smash:
Ή θα πρέπει να απενεργοποίησεις την τάση προς το LNB στον Panasat (μενού, τεχνικές ρυθμίσεις κωδικός 1189 (δεν είμαι σίγουρος αν τον θυμάμαι σωστά), βασική συχνότητα) για να βάλεις πρώτο τον dream ή θα βάλεις πρώτον τον panasat.
9949 είναι.
Σεραφείμ ευχαριστώ9949 είναι.
Στις τεχνικές ρυθμίσεις πρέπει να το έχει ως "επαναφορά αρχικών παραμέτρων".Ευχαριστώ πολύ. Υπάρχει δυνατοτητα επαναφορας εργοστασιακων στον πατατα?
Στις τεχνικές ρυθμίσεις πρέπει να το έχει ως "επαναφορά αρχικών παραμέτρων".
Αργύρη, να 'σαι καλά!
Ή θα πρέπει να απενεργοποίησεις την τάση προς το LNB στον Panasat (μενού, τεχνικές ρυθμίσεις κωδικός 1189 (δεν είμαι σίγουρος αν τον θυμάμαι σωστά), βασική συχνότητα) για να βάλεις πρώτο τον dream ή θα βάλεις πρώτον τον panasat.
Πως μπορω να το απενεργοποιήσω? Πηγα μενου,τεχνικες ρυθμισεις, εγκατασταση κατοπτρου,ρυθμισεις LNB και εβαλα το τροφοδοσια στο off....
αλλα δεν εχει εικονα ετσι.....
Αν αυτο ειναι ΟΝ δεν εχει εικονα ο dream. Απο τον Dream βλεπω μονο αν βγαλω τη συνδεση loop
Βάζεις τον dream πρώτα στην σειρά και τον panasat στο off. Μέχρι εδώ σωστά...
όταν πας να δεις με τον Panasat, έχεις κλείσει τον Dream. Γιατί αν ο dream είναι ανοικτός σαν πρώτος που είναι στην αλυσίδα κατευθύνει αυτός το LNB.
Γενικά, για να λειτουργήσει το loop, πρέπει όταν ο ένας δέκτης είναι ανοικτός να είνα ο άλλος κλειστός και σε καμμία περίπτωση οι δύο δέκτες δεν πρέπει να τροφοδοτούν αυτόματα το LNB (όπως ο panasat). Ενημέρωσέ μας για τα παιρετέρω!
κάνε factory reset στον πατάτα και ρύθμισέ τον από την αρχή.
Τον 1110ποιον panasat έχεις?
Από την στιγμή που ο panasat στέλνει τάση ανά πάσα στιγμή προς το lnb σε λειτουργία δεν είναι φυσικό να μην λειτουργεί ο dream όταν είναι στην σειρά και ανοικτός ο panasat (έστω κ standby);
Και γιατί δεν κλείνετε την τάση τον lnb από τον dream?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.