εσυ τα γυαλοχαρτα τα διαχωριζεις σε υγρης και ξηρης λειανσης?Και που θα βρει πανω απο 600 ξηράς λείανσης Θανάση?
Simple Green , ειναι οικολογικο απολυπαντικο γενικης χρησης καθαριστικο
αυτος ο τυπος στο video, θελει να καθαρισει και να γυαλισει τα εργαλεια, παρα να τα ακονισει
εσυ τα γυαλοχαρτα τα διαχωριζεις σε υγρης και ξηρης λειανσης?
εσυ τα γυαλοχαρτα τα διαχωριζεις σε υγρης και ξηρης λειανσης?
Η διαφορα μεταξυ ξηρου και υγρου γυαλοχαρτου ειναι η ιδιοτητα του δευτερου να μην αποσυντιθεται κατα την εργασια στο νερο η σε αλλου ειδους υλικο...
Εγω σε τετοιες περιπτωσεις(οχι για ακονισμα στην προκειμενη) χρησιμοποιω ντουκοχαρτο η γυαλοχαρτο πανι...
Επισης τα γυαλοχαρτα που θα πρεπει να χρησιμοποιούνται με υλικο υγρης μορφης θα πρεπει να εχουν πολυ μεγαλο grid ασχετως εαν η γκαμα τους εχει και 80αρι γυαλοχαρτο..η σειρα 220 της Smirdex ας πουμε τα εχει σχεδον ολα..
Δλδ εσυ τα γυαλοχαρτα υγρής λείανσης τα δουλευεις χωρίς νερό??????
Θαναση σε μικρο βαθμο grid π.χ. 220-300 του νερου θα δουλεψει μια χαρα με στεγνο...σε 1000 και πανω οντως θα στομωσει...Αναλογα την περιπτωση και τι θελω να πετυχω, ναι χρησιμοποιω και στεγνα τα γυαλοχαρτα νερου
εσυ, για οσα γυαλοχαρτα αναφερονται ως νερου, αιτιολογησε μου γιατι τα χρησιμοποιεις μονο με νερο και οχι στεγνα, και τι μπορει να συμβει εαν χρησιμοποιηθουν στεγνα.
Παρ' ολα αυτα, στις προηγουμενες ερωτησεις μου δεν απαντησες ...
Τι να διαβάσω ρε φίλε?
Να διαβάσω πρεπει για να μάθω ότι τα γυαλοχαρτα υγρής χρησιμοποιούνται με νερό?
Δε καταλαβαίνω.
Περί ορέξεως κολοκυθοπιτα όμως.
Θαναση σε μικρο βαθμο grid π.χ. 220-300 του νερου θα δουλεψει μια χαρα με στεγνο...σε 1000 και πανω οντως θα στομωσει...
Αυτο γιατι ειναι ετσι κατασκευασμενα ωστε να δουλευουν σωστα με νερο εξαιτιας την συνθεσης τους...
Φανταζομαι κατα τις δοκιμες σου θα εχεις παρατηρησει κατι τετοιο..
Εξαλου οι επιφανιες που χρησιμοποιουντσι τα γυαλοχαρτα νερου ειναι τοσο λειες καμια φορα που χωρις το νερο η αλλο λυπαντικο δεν γινονται να τριφτουν σωστα...αφηνουν σημαδι η δεν περνουν και καθολου υλικο απο οσο την δεδομενη στιγμη χρειαζομαστε..
Τα παραπανω εμπειρικα οσες φορες τα εχω χρησιμοποιήσει...
Ως απαντηση στο Νικο για να λειανει τα σκαρπελα του εγω θα του προτεινα στα πολυ μεγαλα grid να λειανει μονο με νερο...
Π.χ..αν ξεκινησει με 300 ας το παει με στεγνο...εαν φτασει απο 600 και πανω με νερο...παντα βεβαια με νερου γυαλοχαρτο λειανσης...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.