Η θέση της ΕΡΤ όσον αφορά τις HD μεταδόσεις.

Συνοπτικα τα νεα εχουν ως εξης:

1ο ψηφιακο πακετο ΕΡΤ (MPEG2)
Cine/Sport + (συγχωνευτηκαν)
Πρισμα+
Βουλη
ΡΙΚ

2ο ψηφιακο πακετο ΕΡΤ (MPEG4)
ΕΤ 1
ΝΕΤ
ΕΤ 3
ΕΡΤ HD (οχι δεν ειναι τυπογραφικο λαθος)

Μηπως να αλλαζε ο τιτλος του θεματος σε "Τα παντα για την ΕΡΤ HD" ή κατι τετοιο? Το θεμα βγαινει ετσι και αλλιως ψηλα στο google και βοηθαει και οσους δεν ειναι μελη του φορουμ.

Ευχαριστώ! Τώρα κατάλαβα.
Συμφωνώ να ανοίξει νέο thread περί ΕΡΤ HD.
Και με την ευκαιρία, κι από μένα, ένα μπράβο στην ΕΡΤ!

Σήμερα υπάρχει περίπτωση να δείξει κανένα showcase τίποτα?
ή θα δείχνει μόνο την κάρτα?

Ακόμα καλύτερα. Να ανοιχτεί θέμα στο HDTV και να συνεχίσουμε εκεί!!!!! (το πιστεύετε ότι μπορεί να ανοικτεί θέμα στο HDTV για την ΕΡΤ;;;;)

Φέτος????????
για κανένα λόγο εγώ το πίστευα κατά το 20 και βάλε.....
Μας έπιασε στον ύπνο η ΕΡΤ πάνω που το είχαμε πάρει απόφαση και λέγαμε τέρμα αυτή την δεκαετία θα βλέπουμε HD από δορυφ. μόνο!

Έκανα ξανα scan στα αναλογικά και ψηφιακά. Το περίεργο τώρα στα αναλογικά είναι ότι, η NET βγάζει (στην LG) label "BBC1".
Και εις ανώτερα!:SFGSFGSF:

Απάντηση: Re: Η θέση της ΕΡΤ όσον αφορά τις HD μεταδόσεις.

Έκανα ξανα scan στα αναλογικά και ψηφιακά. Το περίεργο τώρα στα αναλογικά είναι ότι, η NET βγάζει (στην LG) label "BBC1".

:SFGSFGSF:

Last edited:
τι απίστευτη ποιότητα είναι αυτή στην ΕΡΤ1... τι στο καλό κάνανε ??

τόσο μεγάλη διαφορά κάνει το mpeg-4 ?

Είναι και το mpeg4 αλλά το σημαντικό είναι ότι άλλαξαν την οπτική ίνα προς το κέντρο εκπομπής και έγινε ψηφιακή

Απάντηση: Re: Η θέση της ΕΡΤ όσον αφορά τις HD μεταδόσεις.

Και τι παει να πει βρε παιδια label "BBC1";

Φυσιολογικό φαινόμενο για lg.Κάποιες μάλιστα έχουν όλα τα Αγγλικά κανάλια μέσα.
Posted via Mobile Device

Φυσιολογικό για lg.Κάποιες μάλιστα έχουν όλα τα Αγγλικά κανάλια μέσα.
Posted via Mobile Device

Στο pc μου γιατι δεν μπορω να πιασω το νεο μπουκετο της ERT? gigabyte u8000, ενω πιανω mpeg-4 απο DIGEA της ert με τιποτα.

Ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΡΤ,αλλά θα ξεφύγω λίγο από το θέμα και ένα μεγάλο μπράβο στο Σταρ για την αλλαγή από 4:3 σε 16:9

παιδια στον αποκοδικοποιητη mpeg4 που εχω εχει ισχυ σηματος καρφωμενο στα 89-90db,αλλα στην ποιοτητα σηματος εχει ασταθεια απο 69-80 db και μιλαω για την 52 συχνοτητα (ert hd) απο εκπομπη υμητου,
εχει κανει καποιος μετρησεις να δουμε τι γινεται?

παιδια στον αποκοδικοποιητη mpeg4 που εχω εχει ισχυ σηματος καρφωμενο στα 89-90db,αλλα στην ποιοτητα σηματος εχει ασταθεια απο 69-80 db και μιλαω για την 52 συχνοτητα (ert hd) απο εκπομπη υμητου,
εχει κανει καποιος μετρησεις να δουμε τι γινεται?

Εγώ μονίμως είμαι στο 90-92% η ισχύς αλλά στο 50% η ποιότητα. Ξέρει κανείς από τι εξαρτούνται αυτές οι δύο παράμετροι και τι ακριβώς σημαίνει η ποιότητα σήματος;

Ωραία όλα αυτά, αλλά εμείς οι κάτοικοι της επαρχίας είμαστε ριγμένοι για ακόμα μία φορά, παρόλο που έχουμε ως πολίτες τις ίδιες υποχρεώσεις απέναντι στο κράτος. Για ποιον ουσιαστικό λόγο να μην εκπέμψει η ΕΡΤ HD από Πάρνηθα ή άπο άλλους πομπούς; Γιατί να υπάρχουν η βουλή και το ΡΙΚ στο πρώτο μπουκέτο; Όποιος θέλει να τα δει μπορεί μέσω HellasSat. Ας πάρει το HD τη θέση αυτών των δύο, ή, ακόμα καλύτερα, ας ανέβει στο δορυφόρο. Οι Τούρκοι έχουν ήδη τρία ελεύθερα ΗD στο δικό τους.