Υπάρχει κάποιο site, ή κάποιο σημείο τέλος πάντων, που να ανακοινώνεται το πρόγραμμα του ΕΡΤHD; Ή το επόμενο γεγονός που θα δείξει; Μετά τον τελικό του Champions League την άλλη βδομάδα δεν έχω ιδέα τι άλλο θα δείξει. To Roland Garros από ότι έχω ακούσει, αλλά δεν ξέρω πότε και πως. Και αυτό έχει ήδη ξεκινήσει από τις 17 του μήνα. Πάντως το site της ΕΡΤ δεν γράφει τίποτα. Το πρόγραμμα που γράφει σταματάει στον τελικό του Champions League.
αν δεν κανω λαθος για να εκπεμψει σε hd με αναλογη ποιοτητα εικονας θα πρεπει να δεχτουν οι υπολοιποι σταθμοι της ιδιας συχνοτητας να μειωθει το δικο τους bitrate κατι που φυσικα δεν θα γινει ποτε. Οποτε η λυση απο οτι καταλαβαινω ειναι ή 2 καναλια sd και 1 hd σε μια συχνοτητα ή 2 καναλια hd μαζι κατι που σημαινει επιπλεον συχνοτητες για την digea
αν δεν κανω λαθος για να εκπεμψει σε hd με αναλογη ποιοτητα εικονας θα πρεπει να δεχτουν οι υπολοιποι σταθμοι της ιδιας συχνοτητας να μειωθει το δικο τους bitrate κατι που φυσικα δεν θα γινει ποτε. Οποτε η λυση απο οτι καταλαβαινω ειναι ή 2 καναλια sd και 1 hd σε μια συχνοτητα ή 2 καναλια hd μαζι κατι που σημαινει επιπλεον συχνοτητες για την digea
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.