Γεια σας,
πήρα αυτόν τον αποκωδικοποιητή: IBEROSAT TDT- 5700 HD. Τον πήρα για τον πατέρα μου κυρίως λόγω του καλού χειριστηρίου.
Τώρα θέλω την βοήθειά κάποιου κατόχου του αυτού δέκτη, γιατί θα τον σπάσω:
πώς ταξινομώ τα κανάλια;
έχω ψάξει όλο το μενού πάνω-κάτω 100 φορές, έχω διαβάσει το εγχειρίδιο σε όλες τις γλώσσες, έχω ψάξει σε αυτό το φόρουμ και σε άλλα και δεν βρίσκω άκρη...
Βοήθεια!!
Επεξεργασία:
μόλις είδα αυτό που αφορά συγγενικό μοντέλο:
πήρα αυτόν τον αποκωδικοποιητή: IBEROSAT TDT- 5700 HD. Τον πήρα για τον πατέρα μου κυρίως λόγω του καλού χειριστηρίου.
Τώρα θέλω την βοήθειά κάποιου κατόχου του αυτού δέκτη, γιατί θα τον σπάσω:
πώς ταξινομώ τα κανάλια;
έχω ψάξει όλο το μενού πάνω-κάτω 100 φορές, έχω διαβάσει το εγχειρίδιο σε όλες τις γλώσσες, έχω ψάξει σε αυτό το φόρουμ και σε άλλα και δεν βρίσκω άκρη...
Βοήθεια!!
Επεξεργασία:
μόλις είδα αυτό που αφορά συγγενικό μοντέλο:
Αν και τα είχα πειραματιστεί μ' αυτά δεν είχα βγάλει άκρη. Θα ακολουθήσω τα βήματα, όταν ξαναπάω. Για να δούμε...To LCN είναι ένας τρόπος για να βάλει μόνος του ο δέκτης σε κάποια σειρά τα κανάλια.
Η επιλογή απενεργοποίησής του βρίσκεται στη πρώτη σελίδα των μενού, στην επιλογή «LCN Αυτόματη Αρίθμηση» και την οποία πρέπει να απενεργοποιήσεις. Καλού-κακού σιγουρέψουν ότι η προηγούμενη επιλογή «Ταξινόμηση» είναι ρυθμισμένη ως «Κατά LCN».
Στην ίδια σελίδα υπάρχει το υπομενού «Επεξεργασία προγράμματος», μέσω του οποίου μπορείς να τα βάλεις τα κανάλια στην επιθυμητή σειρά.
Last edited by a moderator: