Κλείνουμε μέχρι την Παρασκευή το πρωί μέχρι να χαλαρώσουν τα νεύρα και η ένταση....
Το νήμα θα καθαριστεί από απρέπειες και βαριές εκφράσεις...
Λυπάμαι που γιά άλλη μια φορά ένα θέμα για μια γιορτή όπως είναι
η Εκθεση μας έγινε αφορμή για άγριες αντιπαραθέσεις προσβολές και τσαμπουκάδες εκ του ασφαλούς...Γιατί αλήθεια τα δωμάτια και οι διάδρομοι του
Imperial δεν μεταβληθηκαν σε πεδίο μάχης, αφού έχουμε τόσα να χωρίσουμε?
τι σχέση είπαμε οτι έχει η εν λόγω αναζήτηση ηχείων με την έκθεση ??
*σαν σελίδα στο φατσομπούκι "Μπορούμε να μαζέψουμε Χ θεάσεις σε ένα άσχετο νήμα ?"
Νίκο, γιατί δεν ανοίγεις την ερώτηση σε ένα νέο νήμα, άσχετο με τα της έκθεσης; Αφού, ούτως ή άλλως δεν είναι τόσο άμεσα συνδεδεμένα αν υποθέσουμε ότι η έκθεση ήταν ένας ακόμα χώρος ακρόασης και όχι αυτοσκοπός για αγορά !
Δεν ειναι ασχετο με την εκθεση
η εκθεση εχει σκοπο να μάθει ο κόσμο τα προϊόντα των εταιριων
Εχω εκτεθει με τα μηχανοκίνητα πάνω απο 10 φορές, δεν πήγα με το καλύτερο μου να κάνω μονο επίδειξη, πηγαμε να εκθεσουμε ολη τη γκάμα των προϊόντων μας.
Δεν κανεις διαγωνισμό μονο καλύτερου συστηματος στις εκθεσεις
αλλά προσπάθεις να κανεις τα προϊόντα σου γνωστα.
Ολα!
Εδω βλέπεις οτι ο αλλος παιζει τα καλύτερα του για να πουλήσει τα μικρά.
Tι σχέση μπορει να εχει κάτι αλλο
Θα ηθελα την αποψη σας σας για το τι θα προτείνατε στο φιλο με την εμπειρία της εκθεσης
Τα Leema Xeno από την Stepcom με τιμή γύρω στα 2500...Στην τιμή τους ασυναγώνιστα. Και με τα ρέστα παίρνεις και ότι άλλο θέλεις... CD, dac, you name it!!
Sorry
Δεν ειναι κακή ιδέα
Αν και βλέπω μια μεγαλύτερη συμπαθεια σε ΑΤC
Στα 2950 ευρώ Sound Lab MiniStat ηλεκτροστακά/υβριδικά 94db και διασπορά 90ο. Λ.Σ.Κατευθείαν στα 5....
Στα 3 κανενα?
Τα 805....δεν ειναι κακά
χαμηλό? (δεν ξερω, ρωταω)
ποσο εχουν ακριβώς?
(που από ότι έχω καταλάβει δεν σου άρεσαν και πολλά συστήματα) τότε πήγαινε.
Από χαμηλό πάνε πολύ καλά, ευχαριστώ. Στην αρχή τα πέρασα κι εγώ για αδιάφορα εως υπερτιμημένα. Ο αντιπρόσωπος έπαιζε ποπ μουσική και μου φάνηκαν φλατ, χωρίς χώρο, μπάσο, δυναμικές. Μετά αυτός είχε την καλοσύνη να ζητήσει παραγγελιές κι εγώ την έμπνευση να ζητήσω κλασσική, Εικόνες μίας έκθεσης, το τελευταίο κομμάτι, το οποίο ακούσαμε σε ηχογράφηση της Reference Recordings.Μπάσο; απίθανο. Δυναμικές; να παθαίνεις καρδιακό επεισόδιο; Όγκος; Σώματα; το κάτι άλλο. Ανάλυση; Δώσε κι εμένα μπάρμπα.
Τιμή γύρω στα 4.500 αν δεν απατώμαι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.