Κι εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν κατάλαβες ότι αδιαφορώ για το τι κατάλαβες από αυτό που έγραψα.
For consumers, we want things to be simple. Up until recently, only serious enthusiasts would use an SPL meter to set the levels of their home theater equipment, let alone ask everyone to remember to set the LFE channel differently. For this reason, home Dolby Digital equipment is pre-set to play LFE data 10 dB higher than a main channel (or 10dB higher than the bass from a main channel).
Αν θέλεις να κρατήσουμε τη γνώμη σου και να πούμε στο φίλο να μην πάρει sub. Home cinema δεν θα έχει, αλλά θα έχει μεγάλα ηχεία εμπρός.
Και παλι πάντως, για να φτασει το σήμα ίσα κι όμοια θα πρεπει να σπρώξει 10db παραπανω ο ενισχυτης σε δύσκολες συνθήκες.
Δεν νοειται home cinema διχως αποκοπη χαμηλων. Οτιδηποτε αλλο ειναι απλα αστειο.
Πάντως φιλέ μη πολυμασας.
Γεγονος είναι οτι στάθμες αναφοράς δε θα πιάσεις όχι μονο λόγω εξοπλισμού (άλλωστε ελάχιστα συστήματα τις πιάνουν)
...αλλα και λόγω γειτονιας![]()
Το σύνηθες όπως και να χει είναι τα ηχεία να τα στριμωχνουμε στους οικιακούς μας χώρους σε τοίχους, γωνίες κλπ και τελικά να παίρνουμε +6 db χαμηλά οποτε δε θεωρώ αποτρεπτική την αγορά του πακέτου αλλά θέλει λίγη συναιση στο ποτενσιόμετρο και ενα subακι σε βάθος χρονου θα ηταν μια χαρά αναβάθμιση.
Ο 481 νομίζω θα κάτσει λίγος. Το πόσο λίγος θα φανεί στην πράξη...
Πολλά![]()
Απο τα specs δε φαίνεται και της πλάκας... Τώρα πως παιζει... Αυτό το 100 έως 220 w peak είναι λίγο περίεργο... Είναι και δωδεκαιντσο. Λογικά δε θα σου λείψει το μπάσο πάντως.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.