Ηχεία αυτοκινήτου

Το κόβω μάλλον να παίρνω καινούρια. Ουτως ή άλλως οι μα####ίες πληρώνονται !!!!!!!!!! : )

καλα δεν εισαι και ο μονος που εχει καταστρεψει μεγαφωνα οπως καταλαβες....

Εαν τελικα τα αλλαξω...να παρω τα ιδια ή άλλα? Εβαλα και πισω οβαλ ηχεια Ιδιας μαρκας. Θα παίζει ρόλο εάν πισω είναι Sony και μπροστά άλλα?

Εαν τελικα τα αλλαξω...να παρω τα ιδια ή άλλα? Εβαλα και πισω οβαλ ηχεια Ιδιας μαρκας. Θα παίζει ρόλο εάν πισω είναι Sony και μπροστά άλλα?

Χωρίς ενισχυτή ότι και να βάλεις δεν θα δείς σοβαρά πράγματα...

Δεν πειράζει που θα εχεις διαφορετικές μάρκες. Προκειμένου να παρεις κατι καλυτερο....

Πάρε ενα σετάκι διαιρούμενα της Focal ρε συ... δεν υπαρχει τιποτα αλλο που να ακουγεται στα αυτοκινήτου και να μην κοστίζει μια περιουσια... τουλαχιστον να ειναι απο εναν κατασκευαστή που να ξέρει να κατασκευάζει ηχεία και οχι απο καποιον που φτιαχνει απο μπαταρίες μέχρι παιχνιδομηχανές.. Το ηχείο ειναι ιδιεταιρη περίπτωση. Τα ηλεκτρονικά ειναι μια αλλη και ο καθένας στον τομέα του.

Εκτός απο ένα εξαιρετικό σετακι της ROISTER ( με μονάδες vifa που το είχα για χρόνια =|= P13WH04 + D26NC ) δεν εχω ακούσει κατι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ πέρα απο τα φοκάλ που να ακουγεται αξιοπρεπώς (αν και τα φοκαλ θελουν προσοχή στην τοποθέτηση του tweeter, μην τυχον και τα βαλεις πιο κοντα σου από οτι τα woofer, γιατι γινονται αμειλικτα)

αν θες να κανεις σοβαρή δουλειά, θα πρεπει να παρεις ενα σετ διαιρούμενων ΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, και να κάνεις μόνωση στις πόρτες με Dynamat. Αργότερα χτυπάς κι εναν ενισχυτή οπως ειπε ο θεοθάν για να το εκμεταλλευτείς πληρως.

κάποτε δεν ειχαμε κατηγορία Car Audio ? ετσι θυμάμαι... Μανώληηηηη Κ. που είσαιιιιι.....

Ετσι κι αλλιώς, το πιο πιθανό είναι να ακούγονται καλύτερα τώρα. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζετε. :BDGBGDB55:

εννοείς τα Sony τώρα που είναι τρύπια ? ΧΑΧΑΧΧ εισαι πολύ κακός
hehe.gif

:) Tο ένα απο τα δύο(μέχρι στιγμής). Πάντως, για διαιρούμενα και ενισχυτές δεν το νομίζω.Δεν είμαι πολύ fun της μεγάλης έντασης. Γι'αυτό και πήρα φθηνά ηχεία τα οποία είναι μακράν καλύτερα απο τα προηγούμενα(εργοστασιακά)..........