Εχω κανει και τα δυο μεχρι τα 14. Δεν ειναι φωνες παντως κανενα απο τα δυο.αμα κανεις ποτε κιθαρα ή πιανο...θα μαθεις.![]()
Εχω κανει και τα δυο μεχρι τα 14. Δεν ειναι φωνες παντως κανενα απο τα δυο.αμα κανεις ποτε κιθαρα ή πιανο...θα μαθεις.![]()
Συγγνώμη, αλλά ξέρεις τί είπες μόλις και σε ποιόν; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!αμα κανεις ποτε κιθαρα ή πιανο...θα μαθεις.![]()
αμα κανεις ποτε κιθαρα ή πιανο...θα μαθεις.![]()
Συγγνώμη, αλλά ξέρεις τί είπες μόλις και σε ποιόν; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δηλαδή υπάρχει ηχείο που τραγουδάει σε ντο και εσύ ακούς φα ?
ενδιαφέρον.
πού το πουλάνε?
Αυτο βέβαια δεν ειναι απάντηση σε αυτο που ρωτησα. Οπως επισης δεν μπορει να ειναι επιχείρημα καταλληλοτητας ο αριθμός των πωληθεντων τεμαχιων. Αυτο προσπαθω να πω. Ισως το εθεσα λαθος.
Νίκο, να στο πω ευγενικά...
υπάρχει αρκετός κόσμος εδώ που μπορεί να δώσει απαντήσεις στο νήμα και το κάνει ήδη.
Υπάρχουν και άλλοι που μπορούν αλλά προτιμούν να αφήσουν άλλους.
Υπάρχουν και διαχειριστές.
Το να το κάνει όμως κάποιος σαν εσένα που ακόμα ψάχνεσαι (και θυμόμαστε καλά πότε άρχισες να ψάχνεσαι) και έχεις -πως να το πω- περιορισμένα και εξειδικευμένα ακούσματα ή έχεις απλώς αυτό που λέμε "άκουσα είδα μου είπαν το διάβασα" και επιχειρείς να δώσεις τα φώτα σου σε άλλους με ξεπερνάει.
Ειλικρινά σου λέω αν γίνονταν αυτά επί εποχής καπετάνιου θα είχε γίνει του κουτρούλη ο γάμος.
Και αυτό είναι μομφή προς τη διαχείριση με κάθε γνώση συνεπειών.
Η κοινότητα αυτή για να είναι στο επίπεδο της ιστορίας της πρέπει να εμφανίζεται πιό αυστηρή σε τέτοιες καταστάσεις.
Λυπάμαι που το λεω, αλλά νομίζω κανένας δεν θέλει να το πεί. και συνεχίζεται....και συνεχίζεται....
δλδ οταν το βιολι ξινει και δεν κλαιει ειναι φυσικο ε;και απλα ειναι προτιμηση;παω πασο.
ασε τα ξυσίματα και απάντησε.
σε προστακτικες δεν απανταω φιλος.να σαι καλα. αμα ξερεις απο μουσικη σου εξηγησα τι εννοω.2 τονους. τι ειναι ο τονος; (δεν εννοω φαγητο).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.