supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,609
τρομερο επιχειρημα. Εσυ απλα τοσο καιρο αυτο ειναι καλο το αλλο ειναι καλο...αλλα δεν λες τι σημαινει η λεξη καλο και πως το οριζεις.
Θα σου πω εγω λοιπον πως το οριζω και σε αυτο δεν θελει ουτε χρονια να ξερεις κατι ουτε τετοιες αρλουμπες. Τα vienna ηταν οτι πιο φυσικο ακουσα στην εκθεση.Φυσικοτητα στην φωνη....υστερα παει η αναλυση η σκηνη ο ογκος κτλ.εαν δεν εχεις φυσικοτητα και ακους μια φωνη αλλα ειναι 2 με 2,5 τονους πιο ψηλα αποτην κανονικη τι να το κανεις; (αναφερομαι στην εκθεση διοτι λογικα και εσυ ακουσες οτι ακουσα). Απο κει και περα pmc,kii,kef,triangle....ΔΕΝ ειχαν την φυσικοτητα των vienna. Aκομα και τα dali που τα χαν παρατημενα με ενα πολυμπριζο απλο και εναν ενισχυτη ,denon ηταν; pioneer; δεν θυμαμαι, ειχε πολυ φυσικοτερες φωνες απο pmc,kii,kef.
συνοψιζοντας.το dali σε αυτην την κατηγορια....παρεα με φοκαλ ειναι απο τα πιο φυσικα που εχω ακουσει.
απο tanoy που ειπες μακη δεν εχει τυχει να ακουσω προσεχτικα.
ουτε εγω ξερω παω για κουβαδακια με τον μακη....μακηηηη που σαι τα φερες;![]()
μάλιστα λοιπόν
δεν το ξέρεις, πλην όμως το λες και "προσθέτεις" ειδικό βάρος στα λεγόμενά σου και αμφισβητείς την ίδια ώρα τους άλλους πχ τον Φραγκ που έχει βαρεθεί ο άνθρωπος (όχι να "ακούει" με περιοδικά) να αλλάζει και να δοκιμάζει μηχανήματα σπίτι του και σε εκθέσεις χρόνια τώρα.
Και μπαίνει στον κόπο να βοηθήσει το μέλος που ψάχνει.
Το να έρχεσαι λοιπόν και να επιμένεις σε κάτι που σου αρέσει εσένα και για να πείσεις πρέπει να επιστρατεύσεις ό,τι βρεθεί γύρω σου δεν βοηθάει κανέναν. Αντίθετα μπορεί να τον οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα και αγορές.