fragoulis δεν θα παιζει το sub οταν ακουω μουσικη .. μονο σε ταινιες ..
....... οπότε το sub δεν θα παίζει όταν ακούς μουσική..........
εχω στη λιστα μου τα εξης , quad l12 , epos k1 , q accoustics concept 20
δισκολη η επιλογη.. απλα κλεινω σε αγγλικη σχολη και 6.5 "
Εφοσον λές οτι θέλεις κάτι Αγγλικό σε 6'5 δεν κοιτάς τα Atc scm 11 όπως ανέφερε και ο Panoramix τα οποία υπάρχουν σε εφημερίδα αγγελιών και είναι κατα την άποψη μου ανώτερα απ αυτα που έχουν αναφερθεί με διθυριμβικά review.
Επειδή ψάχνω και γω ηχεία αυτόν τον καιρό (γι αυτο ρίχνω συνεχεία κλεφτές ματιές και εδωΕφοσον λές οτι θέλεις κάτι Αγγλικό σε 6'5 δεν κοιτάς τα Atc scm 11 όπως ανέφερε και ο Panoramix τα οποία υπάρχουν σε εφημερίδα αγγελιών και είναι κατα την άποψη μου ανώτερα απ αυτα που έχουν αναφερθεί με διθυριμβικά review.
Τα είδα και γω αυτά τα ATC τα λιγουρευέτικα, αλλά φοβούμαι!!!
πως θα τα χαρακτηριζες τα silver ??
πως θα τα χαρακτηριζες τα silver ??
Εφόσον θα παίξεις με πολυκάναλο, επέλεξε 8Οhm ηχείο, δλδ εύκολο.
Επίσης προσωπικά δεν θα έδινα τόσα χρήματα για μικρό χώρο και πολυκάναλο ενισχυτή. Απλά δεν θα σου αποδώσει αυτό που μπορεί οποιοδήποτε ηχείο.
Με 500ρικο πχ παίρνεις τα zensor 1 ή 3 + Vokal ή Usher S520 ή Polk Audio RTiA1 + κάποιο οικονομικό κεντρικό με παραπλήσια χαρακτηριστικά (cross και Οhm/db).
Αν ο πολυκάναλος έχει pre out, καλό είναι να σκεφτείς και τη λύση σετ ενεργών ηχείων. Κάποια απο αυτά συνδυάζονται και με μικρά sub, το οποίο θα εκτιμήσεις.
Δεν πρόκειται για καλύτερα ηχεία απο αυτά που ενδεχομένων να πάρεις, αλλά είναι ματσαρισμένα με ικανό ενισχυτή σε απολύτως vfm ενισχυτή. Πολύ πολύ σημαντικό.
Τα Zensor είναι 6 ohm. Θεωρούνται εύκολα ηχεία?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.